Igen, a Julie-szál nekem is rejtély és felesleges-egyelőre. Persze ezeknél sosem lehet tudni, minden apró momentumnak jelentősége van. Lynette terhességénél én azért gyanakszom egy vetélésre, vagy valamire, annyira nem szereti ezeket az ikreket...
Ahh érrrrtem. Én nem vagyok Lost-fan, hát igen, mea culpa, senki sem tökéletes ;-), de ez érdekes kísérlet lesz a DH-ban... remélem, azért nem pusztul ki a fél köz. Nem díjaznám, ha valaki most kiíródna a sorozatból, annyira összeállt most már minden, a színészek teljesen egymásra hangolódtak- bár erről most nincs hírverés, hogy valakit kiírnának a közeljövőben. Azt is remélem, hogy nem hagyják abba jövőre, ahogy eredetileg tervezték.
Én általában nem vagyok hosszan írós fajta, de szeretem mások fejtegetéseit olvasni, mert azok nekem is segítenek a dolgok tovább gondolására. Bár ez nem is a DH-re, hanem inkább a LOST-ra igaz. :)
Az. Vagyishogy igaz. A vicces benne az, hogy nem csak egy sima gép, hanem épp egy Oceanic járat, ami LOST-ban van :)
No nem pont az a bizonyos járat, hanem csak ennek a LOST-os légitársaságnak egy gépe. Egy icipici crossover. :D
Amúgy már volt ilyen régen, még az első évadban. Mikor Bree bement Andrew szobájába, hogy összeszedje a mosnivalót és a srác épp a LOST pilot epizódját nézte a tv-ben. :D
Meg a mostani új abc-s sorozatban, a Flashforwardban is volt egy kis reklám a DH-ről és a LOST-ról :)
Jut eszembe, azt olvastam, és mivel erősen spoilernek volt feltüntetve, majdnem biztos, hogy igaz, ebben az évadban valami repülőgép-szerencsétlenség történik a Lila ákác közben. Konrkétan oda zuhan le egy gép, a la Lost. Nem tudom, a tornádó után miért kell még egy ilyen rombolás, de majd kiderül...
Lynette mellei... kész. Ez a Julie- ismeretlenfaszitámadóteherbeejtő-szál annyira nyögvenyelős! Miért pont Julie-val... nekem nem passzol a sorozatba ez a szál, de azért kibírom... valahogy... :P
Jó rész volt ez is; úgy tűnik, most taktikát váltottak: eddig sosem volt gyanús (csak nekünk, nézőknek) az új szomszéd, most viszont rögtön első blikkre mindenkinek ők a mumusok. Tenyérbemászó a képük, az tény.
Susan meg már engem kezd idegesíteni, pedig eddig én voltam nagy védője és "rajongója", de az a gyerekre ráengedem a kocsit-dolog már a hisztéria netovábbja volt; teljesen idióta, és nem magyarázat rá, hogy a lánya miatt.
Bree-t egyre jobban nem bírom :O -nem volt sosem a kedvencem, bár a humora az egyik legjobb, de most már egy aszott aggszűzre kezd hasonlítani. Meddig akarja még fonnyasztani magát?
Lynette és Tom volt a csúcs ma nekem, a borozás LOL!
Gaby meg mi a fenét akar az ex-lovertől? Totál elégedettnek kellene lennie: Carlos már nem vak, van pénzük, jó a házasságuk- blabla...
Valóban összekapták magukat az írók, sokkal kidolgozottabbnak érzem ezt a történetszálat és az arányok is jók; senki nincs túlsúlyban, mindenkire jut elég idő. Engem egyébként az eleje már kissé fárasztott, amikor sorra vették, kinél mi történt reggel, amikor megkkulászkinéni sikított,mint a frász. Ezt leszámítva jó rész volt. Julie terhessége meg télleg wtf?! Nem igazán értettem ezt, csak annyiban, hogy Lynette így vezette elő a saját terhességét Susan-nek, de ezt máshogy is meg lehetett volna oldani... Az új csávót hamar lekapcsolták. Gyanús... :-)
Mint pl Mike 10 perce és az az arc. Vagy amikor Roy azt mondja Mrs McClusky-nak, szomorú lennék, ha elütne a busz. Vagy amikor reggel Kathrine Orsonnal beszélget és előadja magát, és ekkor Mrs. M elsikoltja magát és Orson azt mondja pont erre gondoltam. Vagy épp amikor Ana alibit gyárt az új gyereknek, és Gaby először a gumibotot majd utána sokkolót követel a zsaruktól és előadja, hogy azért van gond a mai srácokkal, mert a hék már nem engedik, hogy a szűlők bántsák őket :D stb... Szóval teli volt jobbnál jobb poénokkal.
Úgy tűnik ismét magukra találtak az írók :D
Julie feltételezett terhessége számomra is meglepő volt. Az évadnyitóban nem volt. Gondolom ezt szánták WTF pillanatnak.
Jól indul az évad. Eddig 3. évad volt a legjobb, de ez is jónak ígérkezik.
Első részben mindenki hozta a formáját, ami 5. évadban nem igazán volt jellemző. Lynette nagyon jó volt, amikor telebeszélte a terhes csaj fejét, Gaby is jó volt a diszkóban. Bree sem volt unalmas:)
Új család elég fura, de majd megismerjük őket.
2. részben van némi kérdőjel, mintha első részből kimaradt volna valami. Julie mondta Lynette-nek 1. részben, hogy lehet terhes? Vagy ez a 2. rész meglepije volt? Kóma téma már unalmas. Szépen alakulnak az események, kíváncsi vagyok mi lesz Bree és Karl románcából. Katherine-nek jól áll a kavarógép szerep. Susan és Mike ágyjelenetnél annyira kiszámítható volt, hogy betoppan a kiskölyök:) Mike "10 perc?" kérdése tetszett. Tulajdonképpen egyetlen poén volt, de ez a rész inkább drámai volt kicsit.
Egyébként igaz- jó rész volt és mintha egyre jobban játszanának, mind a négyen-öten, nem?! Gaby különösen. Na meg Susan (tudom, sokan utáljátok, én szeretem, kis hülye ...:)- ez az új család viszont tényleg nagyon gáz. Eleve a pasi feje. A nő feje. A gyerek sunyi képe! Jó kis setét titkaik lehetnek- biztos a gáztűzhelyen vagy a grillezőn szeretik csinálni és azért égett meg az asszonyka fél segge és háta...
OFF: új Melrose-t nem nézem :O -a régit se nagyon:D -
Ez a rész többet ért, mint a teljes 5. évad. Úgy tünik ismét ráéreztek az ízére. :) Az viszont nekem sem tetszik, hogy most Katherine-ből számító, bosszúálló picsát csinálnak. A 4. évad óta nem nagyon tudnak szegény Dana Delany-vel kezdeni. Pedig nagyon jó színésznő.
(Off: Josie Bisett karakterén is meglepődtem az új Melrose Place-ben. Én nem emlékeztem rá, hogy Jane ekkora szemét volt... sőt!)
De- és bejött a tippem Susanra- Katherine megint átment hülyepicsába, éljen újra retteghet tőle a szomszédság. Gaby és a kis missz szánsájn jelenetei voltak a csúcsok. Egyébként elég lagymatag kezdés volt. Az új család hányinger.