Keresés

Részletes keresés

Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.20 0 0 185
Engem nem zavarnak a spoilerek, mert tudom, hogy úgysem bírnám ki az aktuális epizódig.

De pl. egy könyv esetében nem volnék képes elolvasni a végét, csak hogy megtudja ki a gyilkos. :D
Előzmény: *Fleur* (184)
*Fleur* Creative Commons License 2009.10.20 0 0 184
... mert spoiler nélkül nincs élet- mondotta a bölcs. Ja nem... én ...
;-)
Előzmény: Aragorn83 (183)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.20 0 0 183
Az a durva, hogy az eredeti topic tetszhalálát éli május óta... Oda miért nem ír senki?
Előzmény: Mrs Fred Weasley (182)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2009.10.20 0 0 182

Lehetne. :)

De háááát, mondd, hogy hiányzom!:))))))))

Előzmény: Aragorn83 (174)
*Fleur* Creative Commons License 2009.10.20 0 0 181
Igen, a Julie-szál nekem is rejtély és felesleges-egyelőre. Persze ezeknél sosem lehet tudni, minden apró momentumnak jelentősége van.
Lynette terhességénél én azért gyanakszom egy vetélésre, vagy valamire, annyira nem szereti ezeket az ikreket...
Előzmény: creatie (179)
*Fleur* Creative Commons License 2009.10.20 0 0 180
Ahh érrrrtem. Én nem vagyok Lost-fan, hát igen, mea culpa, senki sem tökéletes ;-), de ez érdekes kísérlet lesz a DH-ban... remélem, azért nem pusztul ki a fél köz. Nem díjaznám, ha valaki most kiíródna a sorozatból, annyira összeállt most már minden, a színészek teljesen egymásra hangolódtak- bár erről most nincs hírverés, hogy valakit kiírnának a közeljövőben.
Azt is remélem, hogy nem hagyják abba jövőre, ahogy eredetileg tervezték.
Előzmény: Aragorn83 (177)
creatie Creative Commons License 2009.10.20 0 0 179
A legnagyobb szerintem az óvszeres rész volt, és Lynette-Carlos a mellekkel. :-)

Julie-t nem értem. Bár az előző pasija is idősebb volt, és osztályokkal lejjebb, mint ő.

Lynette szálat nem értem miért kellett megint terhessé tenni?

Kathrine-t berakhatnák abba az intézetbe, ahol anno Orson volt, nem?

Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.19 0 0 178
Én általában nem vagyok hosszan írós fajta, de szeretem mások fejtegetéseit olvasni, mert azok nekem is segítenek a dolgok tovább gondolására. Bár ez nem is a DH-re, hanem inkább a LOST-ra igaz. :)
Előzmény: *Fleur* (175)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.19 0 0 177
Az. Vagyishogy igaz. A vicces benne az, hogy nem csak egy sima gép, hanem épp egy Oceanic járat, ami LOST-ban van :)

No nem pont az a bizonyos járat, hanem csak ennek a LOST-os légitársaságnak egy gépe. Egy icipici crossover. :D

Amúgy már volt ilyen régen, még az első évadban. Mikor Bree bement Andrew szobájába, hogy összeszedje a mosnivalót és a srác épp a LOST pilot epizódját nézte a tv-ben. :D

Meg a mostani új abc-s sorozatban, a Flashforwardban is volt egy kis reklám a DH-ről és a LOST-ról :)
Előzmény: *Fleur* (176)
*Fleur* Creative Commons License 2009.10.19 0 0 176
Jut eszembe, azt olvastam, és mivel erősen spoilernek volt feltüntetve, majdnem biztos, hogy igaz, ebben az évadban valami repülőgép-szerencsétlenség történik a Lila ákác közben. Konrkétan oda zuhan le egy gép, a la Lost.
Nem tudom, a tornádó után miért kell még egy ilyen rombolás, de majd kiderül...
*Fleur* Creative Commons License 2009.10.19 0 0 175
Hát. hajrá! Lehet vesézni alulról felfelé és vissza, mindent:)
Előzmény: Aragorn83 (174)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.19 0 0 174
Már azt hittem a legfrissebb részt, csak én néztem meg ma. :D

Egyébként kár, hogy csak ilyen kevesen írkálunk ide. :( Pörgősebb is lehetne ez a topic...
*Fleur* Creative Commons License 2009.10.19 0 0 173
Lynette mellei... kész.
Ez a Julie- ismeretlenfaszitámadóteherbeejtő-szál annyira nyögvenyelős! Miért pont Julie-val... nekem nem passzol a sorozatba ez a szál, de azért kibírom... valahogy... :P
alfa758 Creative Commons License 2009.10.19 0 0 172

Apukára tippeltem és úgy tűnik ő lesz a befutó. Hacsak nem felbérelt valakit. Vagy megtudta a felesége és ő volt.

Volt pár jó jelenet, de a tortás mindent vitt:)

Lynette mellműtétes félreértése is jó volt:)

John-nál arra gondoltam, hogy beleszeret a kiscsajba, rész elején még úgyis tűnt. Azt hiszem ez nem jött be. De még bármi lehet.

Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.19 0 0 171
Igen, a mai rész után én is őt sejtem támadónak.

Egyébként ez a rész is nagyon jó volt.

Kathrine nagyon úgy tűnik, hogy idegösszeroppanást kapott. Bree volt ilyen megszállott a második évad végén.

Az jelent pedig, amikor Bree, Kathrine és a pincér fogócskáztak az esküvőtortával, no az burleszkbe illő jelenet volt :D

Jó volt látni ismét Shawn Pyfrom-ot kár, hogy ebben az évadban már csak cameozik. :(
Előzmény: Törölt nick (170)
creatie Creative Commons License 2009.10.18 0 0 169
Esetleg "Ketrin"? Kinézem belőle, bár hajazna az előző évadra, amikor másik gyerek volt a célpont egy bosszúnál.
Előzmény: Aragorn83 (165)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.14 0 0 168
Talán a másik srác (az osztálytárs(?)).
*Fleur* Creative Commons License 2009.10.12 0 0 167

Nekem sincs- :O - nem a kölyök volt?! Vagy rosszul asszociáltam a tornacipős láb miatt?

*Fleur* Creative Commons License 2009.10.12 0 0 166

Jó rész volt ez is; úgy tűnik, most taktikát váltottak: eddig sosem volt gyanús (csak nekünk, nézőknek) az új szomszéd, most viszont rögtön első blikkre mindenkinek ők a mumusok. Tenyérbemászó a képük, az tény.

Susan meg már engem kezd idegesíteni, pedig eddig én voltam nagy védője és "rajongója", de az a gyerekre ráengedem a kocsit-dolog már a hisztéria netovábbja volt; teljesen idióta, és nem magyarázat rá, hogy a lánya miatt.

Bree-t egyre jobban nem bírom :O -nem volt sosem a kedvencem, bár a humora az egyik legjobb, de most már egy aszott aggszűzre kezd hasonlítani. Meddig akarja még fonnyasztani magát?

Lynette és Tom volt a csúcs ma nekem, a borozás LOL!

Gaby meg mi a fenét akar az ex-lovertől? Totál elégedettnek kellene lennie: Carlos már nem vak, van pénzük, jó a házasságuk- blabla...

Persze-  kell valami bonyodalom, világos;)

Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.12 0 0 165
Ki? Nekem tippem sincs a támadót illetően.

A legnagyobb jelent ebben a részben a Scavo gyerekek reakciója volt :D
Előzmény: alfa758 (164)
alfa758 Creative Commons License 2009.10.12 0 0 164

Nagyon jó ez az évad! Imádom:))) 5. után nem számítottam ilyen jóra.

Van egy tippem mi lesz John feltűnéséből.

Susan kezdi visszanyerni régi énjét

Scavo gyerekek reakciója nagyon ott volt, főleg a kislányé:)))

Elég gyorsan kiderült, hogy Danny gyerek ártatlan, viszont sejthető, hogy ki támadta meg Julie-t.

Bree kegyetlen volt.

*Fleur* Creative Commons License 2009.10.06 0 0 163
Valóban összekapták magukat az írók, sokkal kidolgozottabbnak érzem ezt a történetszálat és az arányok is jók; senki nincs túlsúlyban, mindenkire jut elég idő.
Engem egyébként az eleje már kissé fárasztott, amikor sorra vették, kinél mi történt reggel, amikor megkkulászkinéni sikított,mint a frász.
Ezt leszámítva jó rész volt.
Julie terhessége meg télleg wtf?! Nem igazán értettem ezt, csak annyiban, hogy Lynette így vezette elő a saját terhességét Susan-nek, de ezt máshogy is meg lehetett volna oldani...
Az új csávót hamar lekapcsolták. Gyanús... :-)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.05 0 0 162
Nem tudom, én nem így érzem.

Mint pl Mike 10 perce és az az arc. Vagy amikor Roy azt mondja Mrs McClusky-nak, szomorú lennék, ha elütne a busz. Vagy amikor reggel Kathrine Orsonnal beszélget és előadja magát, és ekkor Mrs. M elsikoltja magát és Orson azt mondja pont erre gondoltam. Vagy épp amikor Ana alibit gyárt az új gyereknek, és Gaby először a gumibotot majd utána sokkolót követel a zsaruktól és előadja, hogy azért van gond a mai srácokkal, mert a hék már nem engedik, hogy a szűlők bántsák őket :D stb... Szóval teli volt jobbnál jobb poénokkal.

Úgy tűnik ismét magukra találtak az írók :D

Julie feltételezett terhessége számomra is meglepő volt. Az évadnyitóban nem volt. Gondolom ezt szánták WTF pillanatnak.
Előzmény: alfa758 (161)
alfa758 Creative Commons License 2009.10.05 0 0 161

Jól indul az évad. Eddig 3. évad volt a legjobb, de ez is jónak ígérkezik.

Első részben mindenki hozta a formáját, ami 5. évadban nem igazán volt jellemző. Lynette nagyon jó volt, amikor telebeszélte a terhes csaj fejét, Gaby is jó volt a diszkóban. Bree sem volt unalmas:)

Új család elég fura, de majd megismerjük őket.

2. részben van némi kérdőjel, mintha első részből kimaradt volna valami. Julie mondta Lynette-nek 1. részben, hogy lehet terhes? Vagy ez a 2. rész meglepije volt? Kóma téma már unalmas. Szépen alakulnak az események, kíváncsi vagyok mi lesz Bree és Karl románcából. Katherine-nek jól áll a kavarógép szerep. Susan és Mike ágyjelenetnél annyira kiszámítható volt, hogy betoppan a kiskölyök:) Mike "10 perc?" kérdése tetszett. Tulajdonképpen egyetlen poén volt, de ez a rész inkább drámai volt kicsit.

mzsperx Creative Commons License 2009.10.02 0 0 160
mivanmivan? :) lemaradtam asszem kicsit, mostantól figyelek!
Előzmény: alfa758 (153)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.09.30 0 0 159
Tudom, hogy csak poénnak szántad, de rendkívül csalódott lennék, ha csak ennyi lenne a nagy titok :D

A kölyök azért nem semmi, hogy elkapta szegény Juliet...

Drea de Matteo én bírom. Szerintem jól hozza a karakterét. :)
*Fleur* Creative Commons License 2009.09.30 0 0 158
Egyébként igaz- jó rész volt és mintha egyre jobban játszanának, mind a négyen-öten, nem?! Gaby különösen. Na meg Susan (tudom, sokan utáljátok, én szeretem, kis hülye ...:)- ez az új család viszont tényleg nagyon gáz. Eleve a pasi feje. A nő feje. A gyerek sunyi képe! Jó kis setét titkaik lehetnek- biztos a gáztűzhelyen vagy a grillezőn szeretik csinálni és azért égett meg az asszonyka fél segge és háta...

OFF: új Melrose-t nem nézem :O -a régit se nagyon:D -
Előzmény: Aragorn83 (156)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.09.30 0 0 157
Illetve rosszul írtam. A 4. évad vége óta
Előzmény: Aragorn83 (156)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.09.30 0 0 156
Ez a rész többet ért, mint a teljes 5. évad. Úgy tünik ismét ráéreztek az ízére. :)
Az viszont nekem sem tetszik, hogy most Katherine-ből számító, bosszúálló picsát csinálnak. A 4. évad óta nem nagyon tudnak szegény Dana Delany-vel kezdeni. Pedig nagyon jó színésznő.

(Off: Josie Bisett karakterén is meglepődtem az új Melrose Place-ben. Én nem emlékeztem rá, hogy Jane ekkora szemét volt... sőt!)
Előzmény: *Fleur* (155)
*Fleur* Creative Commons License 2009.09.29 0 0 155
De- és bejött a tippem Susanra- Katherine megint átment hülyepicsába, éljen újra retteghet tőle a szomszédság.
Gaby és a kis missz szánsájn jelenetei voltak a csúcsok. Egyébként elég lagymatag kezdés volt.
Az új család hányinger.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!