igen eltudok menni.valamilyen tarkára mondjuk fehér-vadas de olyan jóó tarkára nem csak 1-2 folt, vagy kék színűre.
de csak úgy kell ha párban van vagy már tudni hogy milyen nemű és párba 1hím+1tójó mert nem akarom hogy megint itt legyen a sok páratlan feleslegesen + még a költőpárok sem tudnak rendesen költeni tőlük. selyem nem tetszik olyat nem szeretnék,de kontyos jó lenne 1-2.
ha sikerül vmit megtudni írj mailt (robert.verbinyecz@gmail.com)
Köszönöm az írást!Elolvastam érdekes volt és tetszett!Még kacagni egyiket sem hallottam,csak turbékolni!Na mindegy valami majd csak történik ami konkrét bizonyíték lessz,hogy milyen neműek pontosan a gerléim!Üdv: B Madárka szépek a kis gerlék még a fejüket is egyformán tartották a képen!
Örülök, hogy tetszik az irományom. :) Hiánypótlás:
"A turbékolás és a kacagás a fiókák vinnyogó hangjából alakul ki, ezért kezdetben nagyon vicces, sípoló, majd nyekergő hangon próbálkoznak a kicsik. A bátrabbak már 4-5 hetes koruktól kezdve gyakorolnak, eleinte igen ritkán, majd ahogy belejönnek egyre gyakrabban. A kezdeti magas hangszín fokozatosan erősödik, mélyül, amíg végül nagyjából 6 hónapos korukra már tökéletesen turbékolnak és kacagnak."
Dóri, nagyon szépek a kontyosak, remélem a harmadik is kontyi lesz. :)
Nem lehet táblázatos fomára leegyszerűsíteni a gerlék turbékolását és kacagását, így összefoglaltam egy kis irományban, de ide nagyon hosszú lenne bemásolni, és nem tudom hogy másokat mennyire érdekelne, így feltettem a honlapomra, ott elolvashatod.