a következő választás után. Alkotmánymódosítás, kétharmados törvénykezés, nürnbergi törvényszékhez hasonló felelősségrevonás lesz az országot a tönk szélére sodrók szigorú megbüntetése, hosszú szabadságvesztések és vagyonelkobzások kiosztása nekik.
//"..Nem választott hazájuk, hanem oda születtek mint és csek ott maradtak. .."//
Ide születtek, mert valamelyik ősük ezt az országot választotta hazájának. Aki nem volt megelégedve, már régen elköltözött innen, aki pedig maradt, annak hazája, kivéve, ha kizárólag megszállóként akarja használni.
Na, ezek a zsidók lehetnek Perez csekkje.
Nem tudom, itteni rokonaid mely minőségben maradtak itt, de jó ha tudják ők is, meg te is, hogy a megszállókat nem igen szívlelik a magyarok. Méghozzá okkal-joggal. Ez minden nációra vonatkozik és nem törökellenesség, antiszemitízmus, németellenesség, oroszellenesség, hanem szabadságszeretet.
Amelyik "etnikum" pedig mégis antiszemitizmusnak, rasszizmusnak mondja, annak bizony vaj lehet a füle mögött.
//"...Én is egyhazájú vagyok. Izrael a hazám....."
OK! Te tudod.
De akkor minek pofázol bele a magyarok belügyeibe, ha szabad kérdeznem? Itt élnek olyan zsidók is, akiknek MAGYARORSZÁG A VÁLASZTOTT HAZÁJUK, s nem a Perez-féle gyarmatosítás szálláscsinálói.
Vagy szerinted ezeket a magyar zsidókat galád terveitekhez felhasználni, vagy ellehetetleníteni nem antiszemitizmus???
Ha nem tartod annak, akkor már csak az marad hátra, hogy tudtunkra add, mifán is terem az a fránya antiszemitizmus.
Akkor ezt a saját mondatodat lsz. fordítsd le "zsidóra":
" ahol egy fasisztoid, szélsőséges párt mindössze konzervatívnak számít, ott csakugyan baj van."
Miből gondolod, hogy csak neked lehet feltételeket szabnod???? És ha szülőhazád és választott hazád nem fér össze egymással (Perez!) akkor ugye azonnal tudni fogod, hogy melyik oldalára állj.
Most gondold csak el, mennyire magától érthető ugyanez az EGYHAZÁJÚ emberek esetében.
Sajna a Jobbik nem szélsőséges, hanem konzervatív párt a magyar politikai palettán...( Csak szimpatizáns vagyok, soha nem voltam és nem is leszek semmilyen pártnak tagja. )
Aztán Haynauék után hogy összeborultunk az osztrákokkal. Persze, az lenne a legnormálisabb ha nem számítana ki kinek borja és ha nem is várható el mindenkitől hogy "magyarként" érezzen, de tényleg elvárható lenne, hogy legalább ne tegyen hazája ellen. Sajnos néha ezt mások máshogy értelmezik.