Budapesti amatőr felnőtt női kézilabda csapat vagyunk, kapust keresünk és szívesen fogadnánk 1-2 mezőnyjátékost is. Ha lenne kedved játszani hívd valamelyikünket!
Solti Katalin 20/3481-057
Szőke Kata 20/9556-486
Az nem jutott eszetekbe, hogy azért így keres, mert esetleg gyenge játékos? Mert ha annyira jó NB.I.-es utánpótlás-játékos lenne, akkor már régen intézett volna neki a csapata helyet, ahol megfelelően tud tovább fejlődni... A másik meg, hogy 92-es születéssel így kezdi, hogy ahol pénzt is kereshet.... Mit képzel magáról? Ha már pénzt akar, akkor nem kell csapatot keresnie, mert jó játékos, ha meg keresnie kell, akkor meg ne pénzt kérjen, hanem játéklehetőséget inkább:D
Nem tudom melyik városból jössz majd Budapestre, de az edző nem tud ilyenbe segíteni Neked? Gondolom az NB I nagy körül tekintést jelentene, és aki ebben benne él jobban tudna segítséget nyújtani, vagy ott hogy működik ez?
Köszönöm! Egyenlőre még nem döntöttem el, hogy mi lesz, de érdekelnek az ottani csapatok. Sajnos így még elég nehéz konkrétat keresni, mivel még nem tudom hova vettek fel, de annak függvényében szeretnék választani (lehetőleg ne a város másik végén legyen a csapat). Szóval várok további tippeket! :) Érdekelne a heti edzésszám és az, hogy hol lennének ezek. A válszokat előre is köszönöm! :)
Én 92es lány kapus vagyok. Ha minden jól megy Pesten tanulok tovább. 8 éve kézilabdázok, 4 éve NB1ben. Olyan csapatot keresnék, ahol némi honoráriumot is kaphatok. Köszönöm a segítséget!
Kapusra is szükségünk lenne, ha tudsz gyere le edzésre és mindent megbeszélünk személyesen. Edzésidőpontot az oldalon megtalálod lejjebb. Várunk szeretettel
Olvastam amit írtál, mi BP. I. osztályban játszunk, Ikarus a csapat neve, kedd és csütörtök az edzésnap 18. 30 - 20.00-ig Bp. XVI. Szerb Antal Gimnáziumban. Ha érdekel szeretettel várunk!
Szeretném kérdezni, tudtok-e olyan női csapatot, ahol játékost keresnek Budapesten. Jelenleg Budapest /A osztályban játszom beállósként, időnként balszélen.
Olvastam a leveledet és ha van kedved illetve kedvetek szívesen látunk benneteket az eezéseinken. Hetente 2X edzünk Bp. XVI kerületben a Szerb Antal Gimnáziumban kedd-csüt 18. 30- 20.00 -ig. Minden érdeklődöt szeretettel várunk.
Sziasztok! Én is épp kézicsapatot keresek. Foci után szeretnék megint kézilabdázni. :) Ha még kell ember a csapatba akkor tudnátok infót küldeni a bobekata@freemail.hu cimre?
Barátnőmmel szeretnénk amatőr/hobbi kézilabda csapatban játszani, ehhez keresünk budapesti csapatot. Ifjú korunkban egy csapatban játszottunk, de a továbbtanulás, költözés beleszólt a "sportkarrierünkbe". Így sok év eltelte után szeretnénk feleleveníteni tudásunkat, mozogni, kézizni egy kicsit.
Kérlek segíts, ha tudsz csapatot, elérhetőséget...stb
Hát.... Az én serdülő fiaim szívesen játszanának, és nálunk elfér a 6+1 :) A viccet félretéve a nő felnőtt csapatunk szívesen venné, ha találkozna a két gárda!!!
Jaj, az edzőmeccs partnerhez elfelejtettem beírni, hogy női csapat :-) és szintén azok jelentkezését várjuk. Bár talán a nevemből lejött, hogy lány vagyok, de hát ki tudja, lehet, hogy edzőként írtam...:-) Na, mind1. A fiúkat is szeretjük, de szerintem erőfölényben lennének.. :-) Üdv. Niki
Üdv! Egy céges "hobby" kézilabda csapat vagyunk (amatőr), akik keresnek szintén nem profi csapatokat, hogy edzőmeccset játszhassunk. Még nem álltunk ki senki ellen, de nagyon jó lenne. Ha valaki szeretne velünk játszani egyet, az írjon! A mi termünk, ahol csütörtökönként edzünk, nagyon kicsi, max 4+1 a kényelmes, így jobban örülnénk, ha valaki máshoz mehetnénk. De természetesen mi is szívesen látunk bárkit, csak kisebb felállásban. Várom a csapatok jelentkezését! Niki