Aki szeretné elveszíteni a pénzét, sőt összes vagyonát; aki szeretné csődbe vinni vállalkozását, akinek célja, hogy 0 Ft-ja legyen, és ne tudjon megélnisemmiből, az bátran válaszoljon a srácnak a címére, és a pénzvesztés garantált lesz! :-)
Nyugodtan válaszoljon az is, aki szeretné kockáztatni családja vagy önmaga épségét és magára haragítani a maffiát.
De az is nyugodtan felelhet, aki szimplán hülye :-) "Kár", hogy az emberek többsége nem az...
A sok hülyeséged mellett, ebben csak egyet tudok érteni veled, hogy a Te hozzászólásaid a többiekéhez képest (az enyémekhez képest is) egyáltalán nem durvák. A képet meg ítélje meg mindenki maga, ez leginkább az érzékenységi küszöbön múlik, végülis elnézést kértél azoktól, akiket sértett, ennél többet nem tehetsz. Engem leginkább az zavar a képeidben, hogy apróak :)
Szóval jól értem amit írsz, én vagyok durva ők hozzám képest kultúráltak stb.?(nem emlékszem, bár azt hiszem egyszer írtam valakinek ,hogy hüle, talán ez volt a legdurvább kifelyezésem!!) Elismerem a kép durva volt, bááár én inkább az arcok végett raktam ki, nem a testek miadt (nem a meztelenség végett!!!),ha jól emlékszem mellé is írtam .Szerintem, ezt úgy értettétek félre ahogy én szoktam dolgokat!! További sok sikert kívánok a pókerhez ,és maradjak meg nektek, jó emléketekben!! Sziasztok: Laci :)
Eddig mindig megvédtelek azzal a felkiáltással, ha nem lennél ki kellene találni, vicces, jópofa vagy!!!!!!!!!
De ez a kép egyáltalán nem vicces, sőt az erkölcsi érzékemet kimondottan bántja, és nem a maradiságom meg a korom miatt, hanem mert szemétség névre szóló ocsmányságot felrakni egy közösségi oldalra. Különösen akkor, mikor évek óta elviselik a hülyeségeidet és hozzád képest szalonképes modorban.
Jó, persze nagy szerencse is kell hozzá!!! De azért ha nézted, egész jó állok a versenybe, és a napi tipp versenybe telibe, ez azért kcsit több mind szerencse!! Köszi!
Ez kb. olyan, hogy egy másik tippelős játékban egy 11-12 éves gyerek állt a 3. helyen, s saját bevallása szerint minden gondolkozás nélkül, csak jelölgetett (médiában olvastam v. hallottam).
Ezt nézzétek meg Boy.Pillangó!! http://worldcuppredictor.unibet.com/index.php?gid=267&mod=pred&action=sidegame&teamid=34458&turn=19 A napi tippversenybe nyertem!!!!Bammeg, mindent eltaláltam!!
Azon a meccsen is,sőt az USA-Ghána találkozón is izgultam,drukkoltam és megelégedésemre mindkét esetben a favoritom jutott tovább -megérdemelten.! :) A mait a nagy rangadót Anglia-Németország is nagy várakozással várom,én Németországnak drukkolok,szerintem jobbak mint az angolok,nekik kellene tovább jutni.! Az én nagy bajom hogy párhuzamosan megy Wimbledon,a bőség zavarával küzdök,de eddig még sikerült az esélyesek mérkőzéseit megnéznem.
De azt hiszem ez a téma nem ide tartozik,elnézést ,annál is inkább mert én nem veszek részt semmilyen fogadásban.
Kieső Fázis: Akkor is kap pontokat ha helyesen jósol a kieső fázison. A pontokat a következő képen lehet megszerezni:
6 Pont: Minden csapatért amely továbbjut a legjobb 8 közé 10 Pont: Minden csapatért amely továbbjut a legjobb 4 közé 15 Pont: Minden csapatért amely bejut döntőbe 20 pont: A bronzérmes megjóslásáért 30 pont: Az aranyérmes megjóslásáért