Talán nem tudod, hogy a fórum leghírhedtebb szélsőjobb nickje. Macisajt, úgy nyert egy polgári pert, hogy igazat adtak nézetének: nicket nem lehet feljelenteni, csak jgi személyt.
Nyáron megyek Székelyföldre,és bizonyítom is. Most csak az ott élőkre hagyatkozhatok. Gondolom nem keverik össze Orbán Viktort Kovács Józseffel,és pontosan tudják,ki miatt nem legelhet a tehénkéjük.
Különben azt is mesélhetnéd, hogy Csíkszereda mellett Hargitafürdőn, Orbán Viktor vadászkastélyt építtetett, mert versenyzik Gyurcsánnyal, aki meg megvásárolta a Betléri-kastélyt.
Már ne haragudj, nem vagyok szakszerü, nem értek a mezőgazdasághoz, de azt hallottam, annál jobb a termőföld, minél többet szarnak rá a tehenkék, ezért aztán nem értem, miért ne engednék, hogy a tehenkék odatojjanak az anyaföldre! :O)))
Különösebben nem érdekel a dolog:) Csak nektek a szoci tőkének szaga van,a simlicskáénak meg nincs. Biztos a templom egerét őrzik páncélozott gépkocsival:)
A topikndító (-tás) kérdésére. Nem lehet kihajtani? Pedig a tehén rokonszenves, szelíd, buta állat. Rá lehetne hajtani Orbánföldre, senkinek nem lenne baja, még a Karizmatikus Népvezérnek sem.
Nagy bajban vannak szociék, Áder is mondta, hogy minden aljasságukat elő fogják venni, az összes kendéket, mandarinokat, és a többit... Semmi nem lesz drága nekik! Óra indul!
A Zuschlag-ügy után feloszlott Fiatal Baloldal és a tiszta lappal megalakult a Societas első Orbánozós topikja. Gratula kiskomcsik,lassan olyanok lesztek mint a nagyok. Sz...k.