mindegy. nekem Görbe pirinyóra zsugorodott és megint egy csalódással több. nem érdekel, milyen zseniális lövései vannak. semmit nem ér csodálatos játékával, mer lúzer.
nem erről van szó. profi sportoló ne cigizzen. vagy legyen amatőr és akkor azt csinál, amit akar. ne mondja senki, hogy a teljesítményére nincs káros hatása a ciginek, mert van. szűkíti az ereket, rongálja a tüdejét, kevesebb oxigénhez jut a szervezete és gyengébb teljesítményt nyújt. ez nem elég???? szégyen!!!!!! mondjon bárki bármit ez egy nagyon amatőr dolog a részéről és nagyon haragszom rá. miért hagyja ezt az edző???
ez nekem nagy csalódás. nem hittem volna soha, hogy Görbe tudatosan rongálja azt a testet, amivel dolgozik. pláne, hogy csapatjátékos. nah mindegy, ez az én csalódásom. így már értek bizonyos dolgokat.
Ja, Zágrábban "csak" rajta ment el a meccs. Addig varázsolt az utolsó másodpercekben, hogy kivették a kezéből a labdát, aztán jött a hetes,majd a hosszabbítás.
Kedves "az ördög ügyvédje"! Nagyon sok hozzászólókra reagálsz vagy írsz ide, mondhatnám azt is, hogy sokszor hülyeségeket is, mint pl az enyémre is! Amire te reagáltál az a főcíme volt a linknek amit megosztottam nektek, a főcím idézem: "Köszönöm Koló!" - Szegedre megy az első magyar arany én a link nevet csak rövidíve adtam (írtam) "Köszönöm Koló" A te reagálásod elég ostoba az hogy : "Te, nem Koló nyerte, ő sajnos meghalt" Ezt sajnos már ország világ tudja :-(( Úgy vettem észre mintha te ezt most tudtad volna meg, mert nagyon szembetünően tudattad velünk ezt a szomorú tényt! Máskor pontosabban olvassál el minden hozzászólást, főleg a megadott linkeket, és majd aztán írj valami szépet vagy okosat! Az én részemről nincs semmi féle harag, csak hát muszály voltam szólni neked eme tényekről, mert ugye egy nagyszerű sportemberről van szó aki nem rég halt meg sajnálatos módon, és ezzel nem illik viccelődni!
Olvasd vissza, mit írtak a győriek. Senki nem mondta, h tegnap jól játszott, legtöbbünk szerint hasznos lett volna levinni (és visszarakni). A fikázást nyilván nem szeretjük.
Na ja, azt már megszokhattuk, hogy aki Görbe játékát kritizálja, az a győriek szerint nem ért a kézilabdához. Ha igaza van egyébként, ha nincs.
Szóval tény: Görbe tegnap csodálatosan játszott, tízesével lőtte a gólokat, hibátlanul dobta a heteseket, adta a jobbnál jobb gólpasszokat, védekezésben pedig nem lehetett mellette elmenni, a hátán vitte a csapatot.
Vagy B változat: balfasz módon játszott tegnap, és rengeteget önzőzött.
Hát azért gondolj bele, akkor is ugyanígy gondolnád-e, ha a magyarok lennének Korea helyében.
Mert bizony az a gól erősen kérdéses, hogy mikor esett. 59:56-kor kaptak gólt a norvégok, Lunde benyúlt a hálóba, indított (vegyünk erre 1 másodpercet), és a 40 m-es távot kellett megtennie a labdának 3 másodperc alatt, úgy, hogy ebből kb. 20 m-t futott közben Hammerseng. A 100-as világcsúcs nagyjából 10 m/másodperc, és Hammerseng nem egy világbajnok futó.
Szóval lehet ám alapjuk a koreaiaknak. Gondolom, a helyükben mi is óvtunk volna (bár Schmitt magyarellenes beszari Pál elmúlt olimpián végzett ténykedését ismerve lehet, hogy mégsem).
(én már le se írom, h off, mert olimpia van, ilyenkor mindent lehet :) )
Ők a szerbeket szerették volna amúgy, az lett volna elégtétel. Annyira minden összejött most az amcsiknak, ami már nem volt reális. Ez jó jel. Mi meg jók vagyunk, stabilak, ez még jobb. Nagyon nehéz lesz, de esélyesebbek vagyunk.