Keresés

Részletes keresés

Timszike Creative Commons License 2010.11.30 0 0 5032

Allia, koszonom szepen, h megolloztad, es beleszerkesztetted a kepet, nagyon meghatodtam :)

Előzmény: Allia (5031)
Allia Creative Commons License 2010.11.30 0 0 5031

Köszönöm, megkaptam. :-)

Bővült, frissült az indexesbabák oldal.

Előzmény: Ammandina (5030)
Ammandina Creative Commons License 2010.11.30 0 0 5030

Allia, írtam neked privit.

Előzmény: Allia (5027)
kisbabi Creative Commons License 2010.11.30 0 0 5029

van :D

Előzmény: Nemlajos (5026)
Nemlajos Creative Commons License 2010.11.30 0 0 5028

vannak krémek, kúpok, rostdús táplálkozás, gyakoribb mosakodás...

És a remény, hogy úgy jársz, mint én, az én aranyeres gondjaim a szüléssel oldódtak meg, ugyan el nem múlt, de a szüléses légzésgyakorlat fájdalommentessé tette a nagydolgaimat is;)))

Előzmény: Timszike (5024)
Allia Creative Commons License 2010.11.30 0 0 5027

Azért Zsó, mert akkoriban nem gyűjtöttük egy ideig a történeteket. Próbáltam egyzser összeszedni a hiányzókat, de az se nagyon volt meg, hogy kik szültek akkoriban, és 2-3 topikot végigböngészni azért durva lett volna. Szóval nyugodtan terjessze mindenki az egyéb topikokban, ahol szokott írni, hogy a régiek is nézzék meg, és ha nincsenek benne, szívesen bíeroom őket is.

indexesbabak.uw.hu

Na és még egyszer el kellett olvassalak, hogy felfogjam, gratulálhatok!?!?!!!!! És mi lesz a neve? A sorminta akkor fiú-lány-fiú, és megint lány? :-)

Előzmény: zso70 (5018)
Nemlajos Creative Commons License 2010.11.30 0 0 5026

van háromgyerekes topik?:O Hű, megkeresem:)

Besz@rok, hogy tényleg mindenre van szaktopik:D:D:D

Előzmény: Boribon (5021)
Timszike Creative Commons License 2010.11.30 0 0 5025

Egy kis pozitiv ikres sztori, hatha erot ad :)

Ferjem unokatesoja 2 honapja szult ikreket, 38. hetre, es termeszetes uton!!

Videken mondjuk, nem tudom, szamit-e, de Bp-en nem nagyon hallottam, h ne program csaszarral vennek ki a piciket, es h varnak-e a 38. hetig. Illetve addig, h magatol induljon.

Előzmény: Pelle381 (5023)
Timszike Creative Commons License 2010.11.30 0 0 5024

Ha mar a terhesseg problemai.. ize, az aranyernek kell fajnia?

Mert nekem nem faj semmi, de a wc papir eleg (bocsi) piros volt, es miutan szivrohamot kaptam, megallapitottam, h ez amonnan jon.

Kell ezzel vmit csinalni? ELso terhessegnel nem volt.

Pelle381 Creative Commons License 2010.11.30 0 0 5023

Megara!!! Hát hogyne emlékeznék Rád!:-)))  elköltöztünk időközben, azért váltottam kórházat, nagyon kényelmes, hogy ilyen közel van (négykézláb is át tudok menni, otthonkában is, ha arról van szó :DDDDD), de leginkább azért, mert itt van pathológiás újszülött osztály, amelyre remélem, nem lesz szükség!  Hogy vagytok?

MaMy, igen, doki is ezt mondta, hogy sok pihenés, fekvés innentől.   Idén a karácsonyi ajándékvásárlást online fogom intézni, éljenek a webáruházak és csomagküldő szolgálatok!:D   Ő úgy tippel, hogy január közepén (36 hét) szülünk, szeretnék addig eljutni minimum! 

Előzmény: megaracska (5016)
Lucas85 Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5022

Sziasztok!

Végre már nem én vok az utolsó a táblázatban és nem kell magamban beszélgetni :D:D::DD

De jó, hogy jöttetek :) Végre :)

Boribon Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5021

Hűha! Hát ez milyen jó hír. Örülök, gratulálok, ilyesmi :)

(Mindjárt gyorsan kérdezek még tőled egyet a háromgyerekes topikban.)

Előzmény: zso70 (5018)
Timszike Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5020

Aaaa, megirtam es torlodott :(

Szoval koszonom szepen :)

2008.szeptember 11. Nora, Szt. Istvan kh.

Szulestortenetme ilyen van, ez jo lesz?

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=82779671&t=9171555

Előzmény: Allia (5014)
Timszike Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5019

Nekem szules elott 1 hettel..

Minel tobbet kene bizszintesben lenni!

Előzmény: Pelle381 (5015)
zso70 Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5018

Az én 7 évesem sincs benne :(

2002 és 4 között miért van akkora szakadék ?

Célidő : május 27.

Tesó: tudod :)

KH: Flór Ferenc

12 hetes uh szerint folytatódik a sorminta.

MaMy. Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5017

Szia Pelle!

Feküdnöd kéne! Bocs a belevau-ért, ha már így is vízszintben töltöd a napjaidat! ;-)

Tartsd bent még őket az idén, jó? Drukkolok!!!

Előzmény: Pelle381 (5015)
megaracska Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5016

Pelle?? nahat :) szivbol gratulalok!! hogy hogy nem Uzsoki?

(nem biztos hogy emlekszel ram, MEGARA vagyok)

Előzmény: Pelle381 (5005)
Pelle381 Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5015

Allia, nincs mit!:-))

Lányok, olyan jó, hogy jöttetek, köszönöm!!!

Mindjárt egy kérdés: nektek hány héttel a szülés előtt rövidült meg a méhnyak?  Nagyon tartom magam, hogy a 37. hétig eljussak, de ma (29+1) azt állapították meg, hogy megrövidült a méhnyak és enyhén kontraktilis a méh, ráírták a papírra latinul, hogy koraszülés veszélye, én meg szokás szerint bepánikoltam.

Allia Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5014

Pelle, köszönöm a legidősebb kismamás táblázat nevében az életbentartást. :-)

Timszike, szívesen beírom az első babádat is, főleg, ha van hozzá a weben elérhető szüléstörténet. :-)

Az indexesbabak.uw.hu táblázatba még mindig nem automatikus a bekerülés, minden babás, mamás topiknak megvan a maga táblázata, akik oda írnak, azok szoktak belekerülni a maguk kérésére. A táblázat régebben képként jelent meg, néhány év óta lett ilyen webes formája. Ha jól emlékszem kb. 2000-2001 óta létezik a tábla, én magam kisebb-nagyobb megszakításokkal 2001 májusa óta vagyok a kezelője. Az idők folyamán egyre bővült az eltárolt, és megjelenített adatok sora, így lehetséges az, hogy a régebbi történeteknél nincs meg néhány részlet. Viszont bárkit, aki az indexen szokott írni valamilyen nicknévvel, szívesen beírom az indexesbabak.uw.hu oldal szüléstörténetek rovatába, akár még a regisztrálása előtti történetét is. :-)

Boribon Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5013

Ja tényleg :)

Előzmény: Nemlajos (5012)
Nemlajos Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5012

na meg a szülésről:P

Előzmény: Boribon (5011)
Boribon Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5011

De jó, hogy reklámozod a topikot. Én is sajnálnám, ha kimúlna. Mondjuk nem az a baj szerintem, hogy nincs elég várandós mama, hanem az, hogy a korosztályos babás topikok már akkor létrejönnek, amikor a babák még meg sem születtek, és akkor - az egyszerűség kedvéért- mindenki csak oda ír, pedig ebben a topikban épp az a jó, hogy elvileg kizárólag a terhesség örömeiről, meg kínjairól szól.

Timszike Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5010

Nemlajos koszi :D

En nagyon szivesen jovok ide is, sot, csak a multkori babanal nem voltam eleg figyelmes, nem szurta ki a szememet elegge a topic :)

Előzmény: Nemlajos (5008)
mrs.dry Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5009

Sziasztok!

"Pelle-féle" topicból, Kata vagyok.

37 éves, 3. (kislány) babánkat várom, Nina lesz a neve, 34. hetet tölöttem, jan.10re vagyok kiírva.

Nemlajos Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5008

óóóóóóó, igen, gyertek, gyertek!:)))

Hátha fellendül a topik, mindig olyan szívesen nézek be ide:)

Timszike, ha még nem gratuláltam volna, most megteszem:D

(egyébként, ha valakinek kell bátorítás, a mai napig nem bántam meg, hogy Dömével olyan... számolok... 5-6 kismamás topikba írogattam. Igaz, ebből mára "csak" 4 maradt ezzel együtt, de olyan nagyon-nagyon sok barátot szereztem - nem beszélve a játékokról, ruhákról, infókról, akciókról, ajándékokról, nyaralásokról!!!, talikról, és még sorolhatnám! Úgyhogy ne akadályozzon az meg, hogy esetleg már írsz egy korosztályos topikba, gyere, gyere!!!)

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5007

Sziasztok!

Pelle "felhívására" én is szeretnék csatlakozni.

Kor: 32

Kiírás napja: 2011.02.03. (azóta mondtak korábbit is, későbbit is, de ez a hivatalos)

Kórház: Flór Ferenc, Kistarcsa

Név: Zsombor

Hírhozó: nincs

Timszike Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5006

Pelle:

"Lányok, lenne egy kérésem felétek:  akik már régi motorosok erre, mint jómagam, emlékeznek rá, milyen nagy élet folyt az indexen a Szülés, terhesség 4.0 topikban.  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9173962 Ez annyiban más, mint a babák kora szerint tömörülő topikok, hogy mind a terhesség különböző szakaszaiban lévő, mind már gyerekes anyukák fórumoznak, tanácsokat adnak terhesség, szülés témában.  Ezen keresztül vezeti Allia már hosszú-hosszú évek óta az indexes babák születési híreit (gólyahíreket), szüléstörténetek is ezen keresztül kerülnek be a memoárok közé: www.indexesbabak.uw.hu oldalon meg lehet nézni.   Ezen a topikon lehet bejelentkezni az indexesbabák táblázatba mint várandós anyuka, és később ezen anyukák történetei kerülnek be a gyűjteménybe. Sajnos, a topik forgalma elapadt az utóbbi időben, ebben mi magunk is hibásak vagyunk, régen hagyomány volt ott is részt venni, örömmel mentünk:-(   kérlek benneteket, hogyha Ti is úgy gondoljátok és van kedvetek, jelentkezettek be a táblázatba, ne hagyjuk veszni ezt az indexes hagyományt, a mi társaságunkat is az index hozta össze;-) Köszönöm!"

En nagyon szivesen csatlakozom, bar az elso babamnal nem tudtam, h oda is kell irni ahhoz, h megorokitsek tablazatban a gyerkocot, de a "sajat" topicba tisztesseggel irogattam. Mikor kerdeztem, miert nem vagyok benne a tablaban, es beirnanak-e, eleg kajla valaszt kaptam, h hat talan sziveskedtem volna oda is irni.

A Zindexen keszultem a terhessegre (felkeszulos) aztan itt babaztam (2008 masodik) es megse irtak be a Zindexes babakhoz.

Rosszul esett, na.

Mi lenne, ha Allia beirna az elso gyereket is? :-) Lennel olyan kedves, Allia? :-)

Mostani:

Korom:28

Kiiras: 2011.05.11.

Korhaz: Szt. Janos

Nevek: meg nincs

Hirhozo: meg nincs

Pelle381 Creative Commons License 2010.11.29 0 0 5005

Orsili, gratulálok!:-)))))

Allia, nem lehet vége a nagymúltú táblázatnak, be is jelentkezem az ikermucikkal, hogy legalább pár hétig még legyen benne várandós anyuka:-)

Korom: 32

Kiírás napja: 2011. 02. 13.

Tesó: 1 fiú (Soma)

Kórház: Flór Ferenc, Kistarcsa

Nevek: Szonja és Donát  (vegyespáros:-)

Hírhozó: Persela (Andics)

Mikolt Creative Commons License 2010.11.20 0 0 5004

Az orvosom oxitocint javasolt, úgy magyarázta, hogy sokadik szülésnél gyakori a primer fájásgyengeség, mert a méhizomzatban megnövekszik a kötőszöveti állomány az izomsejtek rovására.

aha, meg ha a kedves orvos megvarna, amig magatol a maga ritmusa szerint beindulna a szules es nem repesztgetne, akkor egyaltalan nem alakulna ki primer fajasgyengeseg, mert egyik leps kovetne a masikat. ne csodalkozzunk, ha a gyerek nem tud osszeadni, ha elotte nem tanitottuk meg neki a szamokat.

Előzmény: Allia (4998)
Allia Creative Commons License 2010.11.19 0 0 5003

Én háromnál sem tapasztaltam, de a négy nekem is jobb. :-) Nálunk a 2,5 éves fiú énekel neki, és szakérti az éhségét, és a sírását, a 4 éves lány pelenkázni akarja folyton, és szintén énekel neki, a 8 éves fiú ringatja, büfizteti, és hozza, viszi, valamint az ölébe véve fürdeti.

:-))

Előzmény: Orsili (5002)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!