Nem jött el,pedig neki is tetszett volna. Én teljesen kész voltam még este is hányingerem volt verseny után kb 10percig csak feküdni birtam szerintem az extrém nagyon sokat kivett belőlem,de rövidebb volt egy percel,mint a kerülöje
Az utolso körben beragattam a sárban és még megakadtam az extrémen -2perc és ott mentek el sokan;((((
Remélem működik a link. Szarkáspusztai évadnyitó extrém akadályai. Azt vettem észre , hogy a Szuper Enduró világbajnokság akadályai szuper gyorsasággal jelennek meg mi kis országunkban:)
Robi! Este akkor megyünk be valahová vagy se (Mindenkire vonatkozik)?! (Átbeszélni a motoros élet dolgait, élménybeszámolók, Minco féle tájékozódási futam, stb.)
Még a lámpa hagyján, az még elmenne, de ez a csőr wazze, ahogy írod is, kínjukba már nem tudnak mit kitalálni! (Szóval voltál az IMOT-on, jó lehetett!)
A nagytankos BMW is micsoda, a Yamaha már 30 évvel ezelőtt ilyen XT-ket csinált! A SuperTenere meg olyan amilyen, nekem biztos nem kellene, csak az ára! ;-)
hát ha megoldható lenne akkor elvinném :) mivel lehet elbaltázni a tapadó réteget?? nem kentem alá semmit max annyi baj lehet h már régebben raktam fel és állt ugy h nem volt rátapadva :$ :$