2002 olimpiai bajnok férfi műkorcsolyázója, aki 2003-ban vonult vissza az amatőr sporttól csípő sérülése miatt. Azóta tagja az amerikai Stars on Ice csapatának és már 2. éve szerepet vállal az orosz televízió Sztárok a Jégen (idén Ice Age) címmel futó műsorában.
Fontosabb eredményei:
2002. olimpiai bajnoki cím, négyszeres világbajnok és háromszoros Európa-bajnok
Egyébként végre-végre visszatért a réges-rég hiányolt képregény. Ha van kedved folytasd, mert szerintem nem csak én hiányolom. Képeket link formájában igyekszem majd mindig szolgáltatni.
Nos ezek a képek... édes egy pofa, azt hisztem szerelmes vagyok... :D Ami Titeket illet, remélem már meggyógyultatok mind!:) Hamarosan ütközhetnénk végre, bár most épp el vagyok még kicsit havazva Leó merllé kedden újra kutyaatulajdonos is lettem, most szokunk össze, vagy legalábbis próbálunk Némóval...:D
Shabalin, nem az esetem, nem tetszik, mint férfi. Kevinen mi is nevettünk, mikor a gála edzésen meghallottuk a zenéjét, bár nekem a The feeling begins-ről inkább Andrei jutott eszembe és a 97-es Grishuk-Platov szabadtánc. Steph tesójának volt a diploma osztója, azt nem tudom mikor ért vissza Zágrábba, de elég lestrapáltnak tűnt a gála edzésen. Nem volt olyan női versenyző, akit végig nem fogdosott! A legédesebbek Isabelle Deloebel-lel voltak, mikor elkezdtek jégtáncolni:)
Steph drága szombaton se volt, mert vmi rokonjának volt diplomaosztója, hát legalább a gálán láttam a tvben...
Maxim Shabalinnal mi lett?? Ő hol áll a listádon??? Tetszett a gálaszámuk :)
Brian tényleg tündér, nekem Kevinnél jutott eszembe Yagu, Lawrence of Arabia kűr, Passion a gála elején....hogy titeket idézzelek :))) , a Winter lesz a következő?
No, tegnap este hazaértünk. Brian egy tündér, Steph a galád meglógott (Brigi a csókjaidat nem tudtuk átadni:(((), jelentem Maxim Trankov a pótszerelmem (mert olyan is kell) és éljen Yagu, aki igen sokat volt emlegetve Zágrábba is! Elmegyek művelődni, meg tudni mi történt a nagy világban az alatt az 5 nap alatt, amíg nem voltam net közelbe (tiszta elvonási tűneteim vannak).
Bár most egy kicsit elveszettnek érzem még magam, állandóan olvasok, hogy le tudjam magam foglalni rendesen. Furi, hogy nincs "semmi dolgom", se házidoga, sem egy vizsga.....de azért túlélem!:P