Keresés

Részletes keresés

Mikolt Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1162
sokat van nalunk, ugyanugy, mint Alizeknal az ex. csak nalunk ott is alszik. bonuszkent nem tartanak erdemesnek arra, hogy elore kozoljek, mikor jon a gyerek, tehat altalaban hazamegyek, es ott ul a gep elott. a kedvencem, amikor munkanap van (tehat neki iskola) es ejjel fel 11kor azert nem tudok aludni, mert telefonon fossa a szot a baratnojevel (akivel delutan 6ig egyutt csavarogtak valahol) 60 percen at. a ferjem szerint ez rendben van, mert halozaton belul ingyenes a telefon:) hat bazmeg:) de mondom, abszolut nem erdekel, csak a fiuk ilyet nem csinalhatnak.
Előzmény: cicó (1156)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1161
na! De mivel nem vagyunk egyformák lesznek dolgok amikben te leszel engedékenyebb, míg másban szigorubb, ez így van rendjén! Egyébként meg már úgyse tudnád alapvetően megváltoztatni a kislányt, úgyhogy tényleg a lehető legjobban állsz hozzá. Egyébként és függetlenül ezektől milyen a kapcsolatod a kiscsajjal???
Előzmény: Mikolt (1158)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1160
Isten bizony nem cikizésből kérdem, de nagyon érdekelne, mit fogsz mondani a fiúknak, ha megkérdezik, hogy nekik miért nem szabad azt, amit a nővérüknek igen?
Előzmény: Mikolt (1158)
ewtsy Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1159
Persze, nyilván!
Előzmény: zsombolya (1154)
Mikolt Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1158
azt sajnos a ferjemnek is be kellett latnia, hogy a fiukkal alapbol szigorubb vagyok, mert a lanya csak ot egeti a viselkedesevel, de a fiuk engem is, azt meg nem hagyom:)
Előzmény: zsombolya (1155)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1157
és most már nem jön?
Előzmény: cicó (1156)
cicó Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1156

Tudom, hogy nehéz lavírozni, de ez két különböző szituáció.

Én azt nem tudom, hogy a lányt ti nevelitek vagy sokat van nálatok?

Hozzánk is járt a férjem előző házasságából való gyereke, már felnőtt hálistennek...

Nagyon sokat nyeltem, hogy olyanokat megengedett neki amit én nem engedtem volna ráadásul a gyerek engem főleg levegőnek nézett...

Minden második hétvégém el volt cseszve mást nem tudtam tenni vártam a vasárnap estét :)

Előzmény: Mikolt (1152)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1155
na fiam:))) meg vagy dicsérve!!!:))) ez a legjobb ugyanis amit tehetsz! Bár, nyilván a franc megenne, ha néha nem szólhatnék be valami nekem nem tetsző dolog miatt, mégiscsak az én lakásom, az én kajám, az én idegeim, de te ebben nyilván sokkal fegyelmezettebb vagy!!! A fiuk kamaszságába meg egyrészt belenősz, másrészt velük sokkal elnézőbb leszel!
Előzmény: Mikolt (1152)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1154
hát én nem is mondtam, hogy egyszerű, a terhességéről volt szó ikrek esetén, de az utána következőket is megoldotta volna, mert kénytelen lett volna, nem?? :))
Előzmény: ewtsy (1142)
Mikolt Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1153

koszonom a gratulakat:)

Maminti: 11. het.

Mikolt Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1152
de eleg nehez lavirozni. nalunk ahogy no a gyerek, ugy nonek a nezetbeli elteresek a neveles korul. lehet hogy en vagyok vaskalapos anya, meg a gonosz mostoha, de rohadjak meg, ha turom, hogy a fiaim olyanokat csinaljanak, mint a ferjem gyereke:) semmi extra, csak engem zavaro aprosagok. orakig logas a telefonon, allando edessegeves, "szarunk a csaladra es nem beszelunk" ottletek. de ugy dontottem, hogy valoszinuleg nem vagyok meg felkeszulve arra, hogy kamaszlannyal banjak, ezert az a taktika, hogy semmit nem szolok. en teszem a dolgom, o azt csinal, amit akar, illetve az apja hagy neki, en meg raszolok a fiukra, ha utanozni akarjak. szerintem a legjobb az, ha ugy teszel, mintha ott sem lenne.
Előzmény: cicó (1150)
Szilva2 Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1151
Nem akarsz esetleg válaszolni a levelemre? :)))
Előzmény: cicó (1150)
cicó Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1150
Az ellenségesség és a seggnyalás között egy elég széles intervallum van:)
Előzmény: AliceCsodaországban (1149)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1149
Hát ezzel be is fejeződött a jóindulatom irányába. DE gondolj bele, mégis hogyan lehet úgy élni, ha ellenséges vagyok vele? Minden másnap itt van, meg kell - ha röviden is - beszélni, hogy a gyerek most náthás-e avagy más baja van-e, mikor kell az orrába fujni, evett-e, stb.
Előzmény: Szilva2 (1148)
Szilva2 Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1148

Azért csodálom, hogy nem tört ki megint a parasztgyalázat. Megint kész tények elé állítottad. Én biztos nem lennék elragadtatva.

Kinyaltad a seggét a pasinak, intézkedhetsz helyette is, foglalhatod helyette, neki csak panaszkodnia kell, hogy jajj, nem így gondolta. Ahhelyett, hogy szarnád le, ha nyaralni akar a gyerekével, vegye a fáradtságot, és emelje meg a seggét önállóan.

Persze a gyerek miatt monhatni, hogy nagy a szíved, szeretnéd, hogy jó legyen neki.

Előzmény: AliceCsodaországban (1145)
nemisbéka Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1147
Legközelebb elegánsabb lehet előtte beszélni vele.
Előzmény: AliceCsodaországban (1145)
rpanni Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1146
Mikolt, gratulálok!
Előzmény: Mikolt (1114)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1145
Szóltam neki, hogy ezt mondtam, és ha nem ért egyet mondja meg, mert visszamondom, azt mondta rendben van.
Előzmény: Szilva2 (1143)
ewtsy Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1144
Teljesen el van szállva ez az ember, tényleg:(( Nem irigyellek! 
Előzmény: AliceCsodaországban (1141)
Szilva2 Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1143
Te Alíz. Megbeszélted előbb a lányoddal, hogy feltennéd ezt a kérdést az exének?
Előzmény: AliceCsodaországban (1141)
ewtsy Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1142

Mikolt gratulálok én is, és örülök, hogy örülsz :)))

Zsombi, az ikerterhességhez biztosan kapott volna segítséget, de aztán ha két pici egyszerre oázik, a két kissrác mellett, azért nem lett volna egyszerű, lássuk be!

Előzmény: Mikolt (1128)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1141
Hát emberek, az ex vejem megint homorított, én nem is tudom mit mondjak.
A sztori a következő: én mondtam a családnak, hogy szeretném, ha ebben az évben lemennénk a balatonra, nagyon régen voltam ott, és Ivánnak is jó lenne, élvezné. Gondoltam kivennénk egy magánházat, azt közösen fizetnénk manojoe-val meg a másik lányommal, úgy 10 napra, esetleg valami panzióba szállnánk be. Na jó ebben benne volt mindenki.

Kaptam is egy ajánlatot Zamárdiba, nagyon jutányos áron. Éppen itt volt láthatáson a gyerek apja, mondom nei, hogy ez és ez a helyzet, ha akarod te is beszállhatsz 4 napra a gyerekkel, lejöhetnének pár napra a szüleid is, és akkor nem 10, hanem 14 napra kérem a házat. OKé, benne volt. Lefoglaltam két hétre. Legközelebb mondom neki, hogy döntse el, hogy ő akarja e kezdeni, avagy végezni, mert ugye bele kell számolni, hogy egy csomó dolgot autóval le kéne vinni vagy haza kéne hozni, pl a gyerek bicaját, ilyesmiket.

Namármost tegnap este azon kezd el dühöngeni a lányomnak, hogy neki a fele kell!! Mert mi az, hogy ő egy hétig nem láthatja a fiát, neki 50% kell% Megáll az eszem komolyan... senki nem mondta, hogy ő nem viheti el szintén pár napra, részemről a legteljesebb jóindulat volt, hogy - a gyerek érdekében - szálljon be ő is, mert jobb Ivánnak, ha egy helyben van, és inkább váltják a felnőttek egymást körülötte... miért nem csajozik már ez az ember? Teljesen belegabalyodott már ebbe a láthatásba, állandóan azon filózik, hogy a gyereket mikor lássa...
Yv Creative Commons License 2008.03.26 0 0 1140
LU?:)
Előzmény: Szilva2 (1139)
Szilva2 Creative Commons License 2008.03.26 0 0 1139
Gratula a telekhez. :) L vagy U ? :))))
Előzmény: Yv (1138)
Yv Creative Commons License 2008.03.26 0 0 1138
ja és mellesleg, most már tényleg vettünk egy telket. hamarosan széljegyzet leszek:)) aztán még persze ki kell fizetni a 90%-ot...

(igen, ééépítkezés lett a lakásvásárlásból.... péntek reggel megyünk építészhez is:)
Yv Creative Commons License 2008.03.26 0 0 1137
gratu Mikolt megint:)
már kezdtem azt hinni, hogy végleg abba kell hagynom a topikolvasást, mert most már az ikrek lesznek a trendik:D
Maminti Creative Commons License 2008.03.26 0 0 1136

Hanyadik hétben is jársz most?

Én minden hátsó gondolat nélkül örülök, akár ikrek, akár nem ikrek. Ti boldogok vagytok, az a fő. :) Engem falhoz kéne ahhoz állítani, hogy vállaljak még egyet, úgyhogy én annak örülök, hogy nem vagyok terhes. :)

Előzmény: Mikolt (1134)
Tóthika Creative Commons License 2008.03.26 0 0 1135
Kollektíve gratulálunk! :-)))
Előzmény: Mikolt (1128)
Mikolt Creative Commons License 2008.03.26 0 0 1134
na, ez a terhessegem az elozoekhez kepest leanyalom. semmi baj sem a vesemmel, sem a vernyomasommal, sem a sulyommal, a hanyast leszamitva tokeletesen erzem magam, a dokim meg is mondta, hogy a 40 kilo minusznak koszonhetoen ez teljesen mas terhesseg lesz. szoval en emiatt nem aggodtam, csak a hegemet feltettem.
Előzmény: AliceCsodaországban (1130)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.26 0 0 1133
ja kérem akkor kellett volna végiggondolni ezt mikor már megint észnélkül izébizéltek:)) viccet félretéve meg egyrészt már félig egészségügyis, másrészt televan orvosrokonnal, csak kapott volna annyi figyelmet, ami egy ikerterhességnél jár!
Előzmény: AliceCsodaországban (1130)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!