Azert, hogy nevessunk, de ne kinevessunk, sirjunk, de ne rikassunk, vitazzunk, de ne veszekedjunk. Hogy meseljunk, elemezzunk, kibeszeljunk, segitsunk es talalkozzunk. Oregnek, fiatalnak, dolgozonak, haziasszonynak, ujnak, es foleg reginek, itthoninak es kulfoldinek. Felvetel kerese: mikoltekkukacgmailpontcom
Topikszabályok a 0. hozzászólásban.
sokat van nalunk, ugyanugy, mint Alizeknal az ex. csak nalunk ott is alszik. bonuszkent nem tartanak erdemesnek arra, hogy elore kozoljek, mikor jon a gyerek, tehat altalaban hazamegyek, es ott ul a gep elott. a kedvencem, amikor munkanap van (tehat neki iskola) es ejjel fel 11kor azert nem tudok aludni, mert telefonon fossa a szot a baratnojevel (akivel delutan 6ig egyutt csavarogtak valahol) 60 percen at. a ferjem szerint ez rendben van, mert halozaton belul ingyenes a telefon:) hat bazmeg:) de mondom, abszolut nem erdekel, csak a fiuk ilyet nem csinalhatnak.
na! De mivel nem vagyunk egyformák lesznek dolgok amikben te leszel engedékenyebb, míg másban szigorubb, ez így van rendjén! Egyébként meg már úgyse tudnád alapvetően megváltoztatni a kislányt, úgyhogy tényleg a lehető legjobban állsz hozzá. Egyébként és függetlenül ezektől milyen a kapcsolatod a kiscsajjal???
Isten bizony nem cikizésből kérdem, de nagyon érdekelne, mit fogsz mondani a fiúknak, ha megkérdezik, hogy nekik miért nem szabad azt, amit a nővérüknek igen?
azt sajnos a ferjemnek is be kellett latnia, hogy a fiukkal alapbol szigorubb vagyok, mert a lanya csak ot egeti a viselkedesevel, de a fiuk engem is, azt meg nem hagyom:)
na fiam:))) meg vagy dicsérve!!!:))) ez a legjobb ugyanis amit tehetsz! Bár, nyilván a franc megenne, ha néha nem szólhatnék be valami nekem nem tetsző dolog miatt, mégiscsak az én lakásom, az én kajám, az én idegeim, de te ebben nyilván sokkal fegyelmezettebb vagy!!! A fiuk kamaszságába meg egyrészt belenősz, másrészt velük sokkal elnézőbb leszel!
hát én nem is mondtam, hogy egyszerű, a terhességéről volt szó ikrek esetén, de az utána következőket is megoldotta volna, mert kénytelen lett volna, nem?? :))
de eleg nehez lavirozni. nalunk ahogy no a gyerek, ugy nonek a nezetbeli elteresek a neveles korul. lehet hogy en vagyok vaskalapos anya, meg a gonosz mostoha, de rohadjak meg, ha turom, hogy a fiaim olyanokat csinaljanak, mint a ferjem gyereke:) semmi extra, csak engem zavaro aprosagok. orakig logas a telefonon, allando edessegeves, "szarunk a csaladra es nem beszelunk" ottletek. de ugy dontottem, hogy valoszinuleg nem vagyok meg felkeszulve arra, hogy kamaszlannyal banjak, ezert az a taktika, hogy semmit nem szolok. en teszem a dolgom, o azt csinal, amit akar, illetve az apja hagy neki, en meg raszolok a fiukra, ha utanozni akarjak. szerintem a legjobb az, ha ugy teszel, mintha ott sem lenne.
Hát ezzel be is fejeződött a jóindulatom irányába. DE gondolj bele, mégis hogyan lehet úgy élni, ha ellenséges vagyok vele? Minden másnap itt van, meg kell - ha röviden is - beszélni, hogy a gyerek most náthás-e avagy más baja van-e, mikor kell az orrába fujni, evett-e, stb.
Azért csodálom, hogy nem tört ki megint a parasztgyalázat. Megint kész tények elé állítottad. Én biztos nem lennék elragadtatva.
Kinyaltad a seggét a pasinak, intézkedhetsz helyette is, foglalhatod helyette, neki csak panaszkodnia kell, hogy jajj, nem így gondolta. Ahhelyett, hogy szarnád le, ha nyaralni akar a gyerekével, vegye a fáradtságot, és emelje meg a seggét önállóan.
Persze a gyerek miatt monhatni, hogy nagy a szíved, szeretnéd, hogy jó legyen neki.
Mikolt gratulálok én is, és örülök, hogy örülsz :)))
Zsombi, az ikerterhességhez biztosan kapott volna segítséget, de aztán ha két pici egyszerre oázik, a két kissrác mellett, azért nem lett volna egyszerű, lássuk be!
Hát emberek, az ex vejem megint homorított, én nem is tudom mit mondjak. A sztori a következő: én mondtam a családnak, hogy szeretném, ha ebben az évben lemennénk a balatonra, nagyon régen voltam ott, és Ivánnak is jó lenne, élvezné. Gondoltam kivennénk egy magánházat, azt közösen fizetnénk manojoe-val meg a másik lányommal, úgy 10 napra, esetleg valami panzióba szállnánk be. Na jó ebben benne volt mindenki.
Kaptam is egy ajánlatot Zamárdiba, nagyon jutányos áron. Éppen itt volt láthatáson a gyerek apja, mondom nei, hogy ez és ez a helyzet, ha akarod te is beszállhatsz 4 napra a gyerekkel, lejöhetnének pár napra a szüleid is, és akkor nem 10, hanem 14 napra kérem a házat. OKé, benne volt. Lefoglaltam két hétre. Legközelebb mondom neki, hogy döntse el, hogy ő akarja e kezdeni, avagy végezni, mert ugye bele kell számolni, hogy egy csomó dolgot autóval le kéne vinni vagy haza kéne hozni, pl a gyerek bicaját, ilyesmiket.
Namármost tegnap este azon kezd el dühöngeni a lányomnak, hogy neki a fele kell!! Mert mi az, hogy ő egy hétig nem láthatja a fiát, neki 50% kell% Megáll az eszem komolyan... senki nem mondta, hogy ő nem viheti el szintén pár napra, részemről a legteljesebb jóindulat volt, hogy - a gyerek érdekében - szálljon be ő is, mert jobb Ivánnak, ha egy helyben van, és inkább váltják a felnőttek egymást körülötte... miért nem csajozik már ez az ember? Teljesen belegabalyodott már ebbe a láthatásba, állandóan azon filózik, hogy a gyereket mikor lássa...
Én minden hátsó gondolat nélkül örülök, akár ikrek, akár nem ikrek. Ti boldogok vagytok, az a fő. :) Engem falhoz kéne ahhoz állítani, hogy vállaljak még egyet, úgyhogy én annak örülök, hogy nem vagyok terhes. :)
na, ez a terhessegem az elozoekhez kepest leanyalom. semmi baj sem a vesemmel, sem a vernyomasommal, sem a sulyommal, a hanyast leszamitva tokeletesen erzem magam, a dokim meg is mondta, hogy a 40 kilo minusznak koszonhetoen ez teljesen mas terhesseg lesz. szoval en emiatt nem aggodtam, csak a hegemet feltettem.
ja kérem akkor kellett volna végiggondolni ezt mikor már megint észnélkül izébizéltek:)) viccet félretéve meg egyrészt már félig egészségügyis, másrészt televan orvosrokonnal, csak kapott volna annyi figyelmet, ami egy ikerterhességnél jár!