Kedves Mindenki, kiadó lakást keresek sürgősen itt a házban, vagy egy garzon lakást, vagy egy 2 szobásat 2 dolgozó fiatal lány részére. minden információt szivesen fogadok :) előre is köszi, Dóri
Továbbra is keresek saját részre teremgarázst a lakóparkban. Ha valakinek van eladó, vagy tud segíteni abban, hogy kit kereshetek ilyen szándékkal, kérem mielőbb jelentkezzen. Hétvégén is szívesen fogadom a segítséget emailben: almori@vipmail.hu vagy telefonon:06703132063
Hétvégén költözünk a házba, érdeklődni szeretnék, hogy elérhető-e már a UPC szolgáltatása,mert jelenleg náluk van szerződésünk, ma hívtam az ügyfélszolgálatot, de nem tudtak használható információt adni,így nem tudom át tudom-e költöztetni a előfietést, vagy megszűntessem, estetleg szünteletessem? Ha nem elérhető még, mikortól várható? Válaszukat előre is köszönöm!
Elsősorban a gyerekek felügyeletében (2,5 és 1 évesek), de a házimunkában is elkél a segítség nálunk. Keressük azt a receferenciákkal rendelkező, megbízható és tapasztalt fiatal lányt vagy fiatalos hölgyet, aki kb. heti 6-8-10 órában tudna segíteni nekünk egy közösen kialkudott áron. A munkavégzés helye Budapest, 22. kerület, így előnyös ha a közelben lakik. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet a grofbetty@gmail.com email címen.
(Jelenleg még itt lakunk, de innen sincs messze, ezért hirdetek itt is.)
Én eladó lakást keresek a lakóparkban, 1+3 fél vagy 2+2 fél szobásat. Ha van ilyen és eladó is, vagy valaki tud ilyen paraméterekkel eladót, akkor kérem jelezze.
Saját részre vásárolnék garázst a lakóparkban amilyen hamar csak lehetséges. Ha valakinek van eladó, vagy tud segíteni abban, hogy kit kereshetek ilyen szándékkal, kérem mielőbb jelentkezzen. Hétvégén is szívesen fogadom a segítséget emailben: almori@vipmail.hu vagy telefonon:06703132063
nagyon köszönöm az infokat! Azt hittem a lakáson belüli előre kiépített aljzatokat nem tudja használni a UPC és emiatt egy teljesen külön kábel kell a lakáson belül is, de, ha nem az remek hír :)
A UPC-nél csak az online is elérhető csomagokat lehet választani vagy esetleg van annál kedvezményesebb ajánlat a lakóparknak? Aki esetleg már beköttette írna pár sort, hogy a lakáson belüli kábel elvezetést is szépen megoldották vagy az előfizetőnek kell lakáson belül megoldani a vezeték kábelcsatornába történő vezetését?