Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Tudom, hogy hivatalosan nem letezik ezert kerdeztem volna vmi korrekt oldalt ami ezzel foglalkozik. amugy ninsc benne memkartya se, es erdekelne , hogy letezik e olyan emgodlas, ami arrol bootol vagy arrol indithato es nem kell ferforgatni az egezs ROM-jat?! Koszonom
Mit értesz "komplett leírás"-on? Az iGO8 hivatalosan a Mio által nem támogatott, ergo nem fogsz találni hozzá hivatalos leírást. Számos oldal foglalkozik azonban a készülékkel, ahol remek leírásokat is találsz. google a barátod.
Ha minden kötél szakad, neked is javaslom a GPSTrade-t.
Hm... mit tesz egy kis "szakmai hozzáértés", meg közel évtizednyi tapasztalat. Mennyi jó kérdést intéznek az ember fiához :-) Csak győzze megválaszolni :DDD
Nekem van egy Mio C520-as készülékem ami igen megkímélt állapotban van, dobozában eredeti CD-vel hálózati és autós töltővel és USB kábellel.
Adnám hozzá a sima szélvédöre tapasztható, a készülékhez kapott autós tartót, valamint egy külön vásárolt TMC vevős tartót , antenna kábellel.
Adnék hozzá egy 4Gb-os SD kártyát, amin a kívánságod szerint, vagy az iGO8.3, vagy a Primo 1.2 program van, mind a kettő kifogástalanul működik, a Mio indító ikonjával és teljes EU program. Mind a kettőn a legújabb 2011-es térképek és a hozzá való különböző dolgok, (Poi, Speedcam, Hnr, Ftr, stb.) vannak.
Természetesen ha neked az eredeti Mio programra van szükséged, a gyári CD-ről vissza lehet tenni, de az ahoz szükséges dolgokat már frissíteni kell.
Ennek az ára: 25000 Ft
Ha érdekel a dolog akkor az email címem: karkuska@citromail.hu
Segítségre lenne szükségem.Szereztem egy Mio 720ast,és nem megy a navi. Hiába kattintok az ikonra semmi.Állítólag valaki megpróbált tenni rá valamit,de nem sikerült. Ennyit tudok az előéletéről.
Mit javasoltok ? Igazából Igo lenne a jó progi,de a gyárival is beérném,csak működjön.
Az elmúlt 8 év alatt, amióta ezekkel a kütyükkel foglalkozom, sok okostojással találkoztam A zömük warez portálok látogatója, aki innen-onnan koppintva félinfókat írogat nem egyszer orbitális baromságokat.
Természetes, hogy ezekkel az emberekkel nem a legjobb a viszonyom, főleg, hogy sokszor "már csak azért is" bele-bele kötnek az emberbe, ráadásul mindezt direkt erre a célre regisztrált fika nickekkel teszik, mert magukat már nem merik felvállalni. Volt itt is nemrég olyan, akiről menet közben tudtam meg, hogy kicsoda, és mindjárt a véleményem is meg volt. A legjobban azokat a lúzereket szeretem, akik szemtől szemben, egy találkozón, vagy szakmai előadáson akkora nyelvvel nyalnak, hogy a saját hátsójukig is elérne, itt meg akkor regisztrált nickekkel terjesztik a hülyeséget és uszítanak. :))
A minap pont az iGo topicba másoltam be egy warez portálról származó szoftver sys.txt-jét, ami tele volt marhaságokkal, mert addig már az egyszerűek nem jutnak el, hogy értsék is amit leírnak. :))
Szóval engem könnyen lehet szeretni, meg nem szeretni, mert én évek óta ezt a nicket használom és nincs is okom másikat használni, mondván ezzel nem merem vállalni a véleményem. Én szemtől szembe is elküldöm az anyjába azt akivel bajom van, nem csak akkor, ha úgy érzem az anonimitás megvéd....
... azt az egy nagyon apró kis szépséghibát leszámítva, hogy az AS-re átállás problémáját már korábban bizonyos "sipiati" vagy ilyesmi nick-ű említette, csak azt személyeskedés címén gyorsan kimoderáltatta derék "szakértőnk", aztán szépen megismételte ugyanazt...
Nincs semmi baja a gépednek, csak (ahogy schaf is írta) a miopocket átállította AciveSync módba. Ha dobozos a mio akkor kaptál hozzá cd-t azon megvan minden, hogy újra rakd a romot. Nem kell betojni, ha mindent úgy csinálsz ahogy le van írva, menni fog.
Vagy, Stopword hack-ja.
Ne aggódj, nem illegális.
Abban át tudod állítani usb módra.
De ezt is írta már más.
Én a Stopword hack-kal próbálkoznék, azt biztos nem rontod el.
Schaf -ról pedig annyit, hogy rettenetes a modora és a hozzáállása, én sem kedvelem, de a hozzáértését kár tagadni.
Feleségül venni nem fogom, de amiket ír (szakmailag) azt el szoktam olvasni.
Érdekelne, hogy nincs-e valakinek elfekvőben egy MIO C520, vagy ahoz nagyon hasonló, használt de jól működő gépe eladásra. Ha értelmes áron van, megbeszélhetjük.
Letöltöttem, elrakom későbre. A MioPocket által okozott kalamajka kissé megingatta az önbizalmamat, úgyhogy ezt már inkább tényleg szakemberre bízom. Addig így használom, végül is most már minden működik rajta.
Az egyik barátom - aki a problémám első részét orvosolta - körülnéz a témában, vele még megkonzultálom. Ő eléggé ért hozzá, csak ez egy nem szokványos történet, így neki is utána kell néznie. A ROM frissítést ő is említette mint végső megoldást, de azt mondta, hogy inkább anélkül próbálná. De lehet, hogy ezek a tanácsok majd neki is jól jönnek.