Gyurcsány nyilatkozta a Times-nak:
"Magyarországon felerősödött az antiszemitizmus és véletlenül a feleségem is éppen zsidó... Az Árpád-sávos zászló alatt magyar zsidók ezreit hurcolták el Auschwitzba....A közelmúltbeli rendőri túlkapásokért csak és kizárólag a rendőri vezetők a felelősek...Minden sztár elbukik egyszer, ez lesz az én sorsom is."
Mindezzel szemben az igazság: A felesége most lett éppen zsidó származású. A németek hurcolták el a zsidókat, legfeljebb nyilas közreműködéssel. A nyilas zászló pedig VÖRÖS alapban (mely a zászló kb. 50 %-a) nyilaskereszt, Árpád-sávhoz hasonlító kiegészítéssel. A rendőri brutalitásra gyurcsány adott utasítást. A legszebb mondat: "Minden sztár elbukik egyszer...", pedig a gyzurcsányi nárcisztikus elmebaj egyik legszebb példája.
Tudod, rövid mésfél-két évig tagja voltam annak a pártnak, amelyik az előző kormányban az oktatási minisztert adta. Tudod, az érettségi botrányosat. Amikor meg mertem említeni, hogy az érettségi botránynál is nagyobb baj a középiskolások és a főiskolások-egyetemisták körében a rasszizmus/antiszemitizmus terjedése, és hogy ez ellen az oktatáspolitikának fel kellene lépnie, akkor én voltam a galád disznó, hogy az imádott Bálintkát kritizálni mertem. Akkor jöttem rá, hogy a fejlődésképtelenség legfőbb oka: az önkritika teljes hiánya. Ez persze a nagy pártokra is jellemző...
Szóval attól, hogy magad hülyeségeket (és trágárságokat írsz), még nem jelenti azt, hogy az is hülye, aki veled szóba áll. Bár ha így folytatod a személyeskedést, még az eleddig egyelemű ignore-listámra is felkerülhetsz...
Na látod, ha lenne egy rendes, használható törvényünk a gyűlöletbeszéd ellen, akkor most a zsidózás keményen súlyosbító körülmény lenne, tehát ez nemcsak verés, hanem kapiból aljas indokból lett elkövetve. Ha megáll, hogy előtte is beszélgettek efféléről az elkövetők, akkor pedig előre megfontoltan, ha eleve többen erre egyesítették erőiket, akkor bűnszövetkezetben. Szép sok sitten töltött idő...
negnyugtatlak, ha én lettem volna ott, én is kaptam volna, de, a férfi nem maradt volna férfi, a hülye qrva antiszemita lányok arcát is elintáéztem volna!
nagy élményem volt; nagyobbik onokámnak szülinapja volt; elmentünk kedvenc boltjikba, ez nem igazán kereskedelmi, mert keveréke a bizományinak, meg az eleve valami karitativ által fenntartott boltnak; beszélgetüjk hárman, eccer csak odajön egy nő; a magyar szóa, kiderült, ő több, mint 62 éve él svédesországban; montta anyja, szülinapja van nagyobik onokámnak, most nemcsak a visszavitt göngyölegpénzből nekijárót vásorlhatja le, olyan sokan voltak, nem volt kocsi, mikor bementünk, elment megnézni, tud-e szerezni; Hercegnőm is elkeverdett, én Kiskirályfimat igakeztem kordában tartani; egymástól függetlenül értek vissza; Hercegnőm közölte, néni adott neki egy pénzet, 50 márkát, hogy szülinapjára kölccse el; biztosan zsidó volt, mert igazi, kereszténykonzervativ magyar ilyet nem tesz; nincs is ráutalva Hercegnőm sem, de, örült
Nem erted ugye? Megis szerinted egy 4 millios orszagnak hany zsidot kellett volna befogadni.Mellesleg a zsidok megolese azok felelossege aki megtettek es nem azoke akik nem vasaroltak ki oket,ugyhogy ne eroltesd ezt a dolgot.
a szegedi mocskos antiszemita fidwesz bandára utaltam, akik egyetemista lányt vertek össze, teleki pál meg a túlvilágról elégedetten szemlélte, akkor is úgy volt ő nyugodtan tudott viszgáztani, amikor nyitott ablaka alatt hangosdan szitkozódva vertek máélymagyaar, mélyen kereszténykonzervativ egyetemisták zsidó egyetmistákat! de, szobrot keleltt volna állítani neki,; remélem, abban a kertben is elrohad szobra, ahová csak felállították, mert nagyon dicső fasisztaállat volt
Ne erolkodj ezzel,nem kotelessege amerikanak kivasarolni mas orszagok allampolgarait es ha nem teszi nem blamalhato erte.Arra nem lehet a tekintetes birosag elott hivatkozni,azert oltuk meg a zsidokat mert amerika nem vasarolta ki oket,ugyanis nem kotelezo oket megolni,ha viszont megteszik az bizony emberisegellenes bun es akik ezt kiterveztek es vegrehajtottak azok bizony jogosan lettek fellogatva.
Semmit nem tudsz a fajtámról, mert annyira egyedi, hogy csak 1 példány él belőle: én magam. Majd akkor leszel több, jobb nálam, ha halhatatlan leszel. Addig te is csak 1 kis pondró vagy, akiből ugyanúgy 1 marék por lesz, mint bárki másból. De hazudhatsz magadnak mást is.
Mindenesetre ha úgy alakul az élet, hogy bármelyik rendszer elveszi a tulajdonodat, én leszek az első, aki birtokba veszi azt, és élvezi majd annak előnyeit. Te meg majd nyalogathatod a sebeidet, és vígasztalhatod magad azzal, hogy te magadfajta vagy. Én meg majd röhögök rajtad.:))
Oregem amerikanak nem volt 41-ben szarazfoldi hadserege, csak a flottaja ,es a tengereszgyalogsag ,es ott volt nekik meg a japan front is. hany partraszallo hajojuk volt 42-ben? Egy sem,akkor indult be a gyartasuk New Orleansban
Én egy szót sem írtam a "nemzet elmeállapotáról", s azt sem állítottam, hogy tapasztalataim meghatározó része jobbos tüntetéseken szerzett (ott csak annyit szereztem, hogy tudom: az egyetlen közös téma a zsidózás).
Ellenben látok például diákokat, látom, milyen érzés cigányoknak olyan padba ülni, amelyre "köcsög cigány! feliratot véstek, látom, milyen az, amikor egy koszos magyar nem hajlandó tiszta cigány társa mellé ülni, látom, milyen meghökkentően sok diák került széljobbos szervezetek bűvkörébe - látni öltözékükön, hallani beszédükön; közlekedési járműveken is szoktam utazni, beszélgetek munkatársaimmal is stb.
Ugyan már, kedves Újlaki, manapság az MBI, akarom mondani a borsodi liga összes meccsén sem ül összesen 80000 néző egy egész szezonban se...
A B-középn jó, ha 80 néző üldögél... Ezeket viszont egyetlen teleobjektívvel is le lehet fényképezni, akár egyenként is. Az angol futballhuligánokról is van fényképes nyilvántartás. Mit gondolsz, az hogy készült?
Aztán, aki antiszemita vagy más módon rasszista jelszavakat skandál vagy ilyes transzparenst lenget, azt a fotók segítségével szépen ki lehet válogani a távozók közül. Akár olyan szűkre is lehet szabni a stadionkijáratokat, hogy csak egyenként lehessen kijönni, zsilipelve. Aztán az elkövetőket be lehet terelni a rabomobilba.
A büntetésben pedig nem az a lényeg, hogy nagy legyen, hanem az, hogy elkerülhetetlen legyen.
Az ilyenekre nem börtönt szabnék, hanem azt, hogy egy antiszemita megnyilvánulásért legalább 5x a meccs idején jelentkeznie kelljen az őrsön. Ott aztán szépen eéőadásokat kell hallgatni a rasszizmusról, a soáról, a gyűlölet lélektorzító hatásáról stb. Ha nem jelenik meg, egy hét a sitten, és dupla annyi előadás, mindig meccsidőben. Ha zavarja az órát, ugyanaz. Aztán, amikor valaki már a következő szezon meccseire is az őrdre hivatalos, alighanem meggondolja, megéri-e... Persze, ez csak a ráció és a tisztesség szava.
A mai politikai elit és azon belül a kormányzó pártok érdeke ezzel ellentétes. Nekik az az érdekük, hogy a fenyegetett polgárokat fortélyos félelemben lehessen tartani. Hogy aztán rászavazzanak a rendre és a rendfenntartó államra. Egy olyan törvény, amely sikerrel és hatékonyan büntetné a gyűlöletbeszédet, a rasszizmus és a xenofóbia megnyilvánulásait, az szembe menne ezzel az érdekkel.
Fortélyos félelmekre építve törni választási győzelemre: ez csak egy lépés lefelé ahhoz képest, hogy valaki hazugságokra építve már nyert választást. És csak emeli a tétet. Ez kell nekünk?
Az nem válasz, hogy a másik vezír is éppoly hatalomvágyó és hazug. Ki kell termelni az alternatívát. Különben nem is érdemlünk jobb kormányt, mint amilyent ezek közül valamelyik alakíthat...