Na ez is jellemző: nekem kb. kurva ritkán van olyan dolgom, amihez korán reggel kell felkelni, de hogy ezt ráadásul még halasztani se tudjam, olyan gyakorlatilag soha, holnap pont igen. Ehhez képest ééérdekes módon mikor jön ki az a nyomorult game, amit 5 éve várok? Ma! Vazz...
Az már csak külön vicces, hogy holnap reggel pont a csernobili utam miatt kell bemennem a sugárzásbiológiai tanszékre kiokításra, szal' az éjszakám-holnapi napom Csernobil jegyében fog telni...
Biztosan nem fog akkorát durranni mert túl sokat csúsztak vele. 5 év. :) Persze a hangulata attól még lehet jó (nálam ez a lényeg) de sokan bele fognak kötni pl grafika, fizika stbstb.
Ez esetben én kérek elnézést, úgy látszik, nem erősségem a kereső:) A várakozás közben itt egy jó videó: http://stalker.hardwired.hu/ssstalker_video_2007_02_10_last_man_standing.mov A film alapján elég pörgős lesz a játék.... Az oldalon más jó cuccok is vannak(pl. gépigény is), érdemes ránézni.
Annyit kellett volna a keresőbe beírnod, hogy "s.t.a.l.k.e.r.", vagy hogy "chernobyl". Nekem elsőre kidobta. Mindegy, írok a modiknak, hogy töröljék az enyémet a gyíkba, két ugyanolyan topic tök felesleges.
Remélem, ameddig elszüttyögtek a készítők a játékkal, sikerült úgy optimalizálniuk a motort, hogy a minimum konfigokon is elszaladgáljon. Az a röhej, hogy pont a stalker miatt frissítettem elég jelentősen a gépet "mosmán' aztán csak kijön végre!" alapon, oszt' mire tényleg itt van, ez a konfig is jól elavult. :-)))