Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
van egy nagy problémám, nem tudokképet feltölteni pedig frankón beszkennerelte a gép a fotókat.
már a képkiválasztásnál nem érzékeli, hogy nekem márpedig ott vannak abban a fájlban a képek de csak üres fájlt mutat, intézőben meg megvannak a képek...ezt valahogy nem vágom, esetleg az lehet a hiba, hogy adobe readerem van?
:) az a trabant sokmindent megélt, apu eladta az MZ-t hogy legyen kocsi. huszonegykétévig megvolt, még anyut is tanította vezetni azon a börgöndi úton. a 90 es években a műszakiztatásnál már szinte imádkozott hogy átmenjen a kocsi.....
egyébként nekemis jönnek az emlékfoszlányok, de csak akkor ha nem gondolok erősen rá...
Most találtam az oldalra én is a 93-94es telet töltöttem Börgöndön a kiképző századnál. Bajsz Béla a kiképsző század parancsnoka volt. Esetleg nincs valami képed abból az időböl? nekem sajnos semmi nem maradt.
Én egy rövid ideig voltan Börgöndön a FÉSZ-FÉT szakasz parancsnoka, 1983-1985 között! Akkor még nagyon fiatal voltam, 20-22 éves. A század pk. Baris Zsolt fhdgy, technikus : Lőrincze ftörm, URH szpk: Horváth Jenő törm, adóházas: Diószegi örm.
Ott voltak még: Magyar Győrgy örm,
Ha volna valamelyikőtöknek fényképe abból a korból megköszönném.
Sajnos a hozzám beosztott sorállományú katonákra név szerint egyáltalán nem emlékszem, azonban nagyon sok élményünk van, főleg a filmezéseken, amire nagyon szívesen emlékszem.
ha megnyerem a lottót, megveszem azt a területet, az egggész kócerájt, rendbetetetem, felújítom, lenyírom a füvet, és a lakótelepre újra vissza tudnának költözni akik elmentek, és csinálnánk egy repülőjavító üzemet, stb, minden megint működne, csak mint cég, nem pedig ezred.... na mekkkkora ötlet, lenne ott tűzoltó, őr szerelő minden mennyiségben, boltos, fodrász, sofőr,az ovit is ujra lehet nyitni,...... csak állandó meló kellene.....
kicsit Utópisztikus, de lehet ez már megtörtént egy párhuzamos világban..
Igen, ezt rögtön észre vettem ! Csak a Börgöndológiában jártassak képessek analizálni a röntgen képen látottakat ! Nagy anomáliákat nem látni, szerintem nem súlyos az eset !