Keresés

Részletes keresés

ZsuR Creative Commons License 2007.03.01 0 0 941
Mondd, te tenyleg ennyire nem olvasod azt amit irsz? Ha mas irja le azt amit te - akkor moderatorert visitasz???

Masokat kicikizel, a legfinomabban szolva udvariatlanul - es ha idezi neked a SAJAT irasodat, moderatorert sirsz?!?!?

Jajjedesitenemdenehezesetvagy. . .
Előzmény: Törölt nick (940)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.01 0 0 940
Leírtam a véleményemet egy jelenségről (gazdag és túlfizetett szervezeteknek való adakozás). Ha nem tetszik, szállj vitába vele. Ha erre képtelen vagy - csinálj, amit akarsz. Csak ne személyeskedj, mert akkor hívom a moderátort.
Előzmény: ZsuR (939)
ZsuR Creative Commons License 2007.02.28 0 0 939
"Thick válasz | megnéz | könyvjelző 2007.02.28 13:48:19 (916)
Figyi, te mégis mit keresel itt? Hozzá nem szólsz a témához, csak a többi hozzászólót (és magadat) hergeled ellenem. Szedd össze magad, és próbálj érdemben hozzászólni.
Előzmény: caterina3 (911)"

Mi a celod neked itt ebben a topicban - mikor veszed eszre magad???
Előzmény: Törölt nick (938)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 938
Ha nem bírod a búrám, csinálj klubfórumot, ahová nem veszel fel tagnak. Ez itt egy nyilvános hely, tehát bármelyikünk bárhová írhat, amennyiben nem szeg fórumszabályzatot.
Előzmény: Crazyworld (937)
Crazyworld Creative Commons License 2007.02.28 0 0 937
Sajnos.
Előzmény: Törölt nick (906)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 936
"de az ilyen ember tartozkodjon attol, hogy masokrol, masok sorsaval kacsolatban velemenyt alkosson"

Engedelmeddel - arról alkotok véleményt, amiről akarok. Ha nem tetszik, elmehetsz zabot hegyezni.
Előzmény: ZsuR (933)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 935
"az adód egy százalékát tényleg egy helyre adhatod, de a jövedelmed teljes egészét annyi felé osztod, ahány felé akarod..."

Az adó egy százalékát egy helyre adhatjuk, ezért aztán azt kell eldönteni. A saját szakállra történő adakozás más lapra tartozik, aki megteheti, tegye, nekem sajnos önmagamat kell fenntartanom a jövedelmemből.

"És arra buzdítottál másokat, hogy ne nekik adják az adójuk egy százalékát."

Hol? Megmutatnád, esetleg beidéznéd? Csupán leírtam a véleményem arról, hogy százmilliókat kasszíroztak.
Előzmény: cavecat (931)
ZsuR Creative Commons License 2007.02.28 0 0 934
Fekete - feher gondolkodas.
Előzmény: cavecat (931)
ZsuR Creative Commons License 2007.02.28 0 0 933
Gyerekes vagy.

Eloszor: nem vadaskodok, a velmenyem amit irtam, az pedig az itt olvasottakon alapul.

Masodszor: hogy te mennyit tudsz, vagy nem tudsz a rak gyogyitasarol, az teljesen nem erdekes itt. Nem arrol van szo ugyanis, hogy hol all a kutatas, es a politika, gazdasag hogyan befolyasolja a rak gyogyitasat. Arrol van szo, hogy fontos-e a rakbeteget gyogyitani, es meddig, milyen kilatasok mellett. Nem veletlen, hogy az empatia hianyzik beloled - ahogy irod, az idegenek kevesbe erdekelnek. Elofordul, nem baj, nem bun - de az ilyen ember tartozkodjon attol, hogy masokrol, masok sorsaval kacsolatban velemenyt alkosson, mert az - sajat bevallas alajan - nem fogja kovetni az erintett erdeket.

Harmadszor: ilyen kerdest nem tehetnel fel - de hat feltetted.
Előzmény: Törölt nick (929)
ZsuR Creative Commons License 2007.02.28 0 0 932
Szovegertes kerdese az egesz :)).

Thick - senki nem utal teged - csupan a hozzaszolasaidat kifogasoljuk.

Meggondolatlanok, egysikuak, fekete/feherek, a maok gondolatanak, velemenyenek nem elfogadasa, problemak minimalizalasat tukrozik.

Ezen lehet empatiaval, felxibilis gondolkodasra valo torekvessel, latokor szelesitessel segiteni.

Az elso lepes az lenne, hogy most nem reagalsz erre.
Előzmény: Törölt nick (930)
cavecat Creative Commons License 2007.02.28 0 0 931

"Ha pénzt adunk valahová, és csak egyetlen helyre adhatjuk..."

bocs, de ez marhaság.

az adód egy százalékát tényleg egy helyre adhatod, de a jövedelmed teljes egészét annyi felé osztod, ahány felé akarod... Vagy akár mindet a veszélyeztetett fajok védelmére fordíthatod. (ezt teszed?...)

nekem annyi volt az össz problémám, hogy elkezdtél szidni két olyan nagy alapítványt, akik nem keveset tettek már le az asztalra. És arra buzdítottál másokat, hogy ne nekik adják az adójuk egy százalékát.

Előzmény: Törölt nick (928)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 930
Összevissza írsz, se füle, se farka.
Előzmény: ZsuR (922)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 929
Nyugalom.

"Mi jogon probalsz valakit elkuldeni egy topicbol???"

Most ezen röhögök. Amikor te mást sem próbálsz, mint engem elküldeni a topikokból.

"A rak egeszen addig nem fogja kitolteni a mindennapjaidat, amig nagyon kozel nem ut be - bar azt hiszem annak nagyon kozelnek kell lennie: te magad, mert mast nem tartasz fontosnak."

Ez utóbbi egy elég alaptalan vád. Nekem is vannak szeretteim. Idegenek valóban kevéssé érdekelnek. Viszont tudok egyet s mást a rák gyógyításának jelenlegi állásáról, és ennek fényében mondhatom, hogy a dolog egyáltalán nem rajtunk, közembereken múlik.

Szeretnéd, ha rákos lennék?
Előzmény: ZsuR (921)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 928
Ha pénzt adunk valahová, és csak egyetlen helyre adhatjuk, valamint mi döntünk arról, hogy hová adjuk, akkor bizony szükséges ezeket a dolgokat összehasonlítani.
Előzmény: Augies (926)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 927
Megfogalmazom másképpen. Az egész itteni működésedről süt, hogy utálsz engem, és kizárólag utálkozni jársz ide. Egyetlen érdemi hozzászólásod sem volt a jelenlegi témában, csak olyanok, melyek az én vélt csúnyabácsiságommal foglalkoznak, és másokat buzdítasz arra, hogy ne reagáljanak rám. Szerintem ez tök felesleges.
Előzmény: caterina3 (924)
Augies Creative Commons License 2007.02.28 0 0 926
Egy kisgyerek, egy ember élete egyszerűen nem mérhető össze egy faj sorsával. Egyiknek sincs semmilyen mértékegységban kifejezhető "értéke". Izléstelen és értelmetlen dolog ilyesmit összhasonlítani.
Előzmény: Törölt nick (914)
caterina3 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 925
Az "érdemi hozzászólás" e témában kizárólag a te személyiséged elemzéséről szólhatna.
Előzmény: Törölt nick (916)
caterina3 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 924
Semmi közöd hozzá, hogy hová írok. Siralmas, hogy nem tudsz egy félmondatot leírni anélkül, hogy ilyesmiket írnál bele: "szedd össze magad". Szánalmas. Miközben nem én írok mocsodékságokat. Ehhez nincs mit „érdemben” hozzászólni, a mondandóddal kapcsolatban az 'érdem' kifejezés amúgy sem említhető...
ZsuR Creative Commons License 2007.02.28 0 0 923
Gyemantfulunyuszibogaram :)) idenezz, ezeket te irtad:

"Figyi, te mégis mit keresel itt? Hozzá nem szólsz a témához, csak a többi hozzászólót (és magadat) hergeled ellenem. Szedd össze magad, és próbálj érdemben hozzászólni."

"Légy szíves, ne akadályozd a beszélgetést a topikban."

Kibontsam neked, vagy meg tudod tenni magad?
Előzmény: Törölt nick (919)
ZsuR Creative Commons License 2007.02.28 0 0 922
:)) Ha "erdemben" nem megy - belekotsz a retorikaba :))

Lattal mar legyet a levesben? Hogy probal szegeny szarnyra kapni - ujra???
ZsuR Creative Commons License 2007.02.28 0 0 921
Mi jogon probalsz valakit elkuldeni egy topicbol??? Kioktato, arrogans, nyegle stilusod van: es a stilus . . .ahogy tudjuk. . .magaert beszel.
MEgteszel te mindent, hogy magad ellen hergelj mindenki mast, nem kell neked segitseg ebben.

Ezt te irtad:
"Légy szíves, ne akadályozd a beszélgetést a topikban"
Hat semmi kritikad nincs magaddal szemben.

"Nem értek egyet. Ha kihal egy faj, az nagyobb tragédia, mint ha meghal egy gyerek. Lehet ezzel is nem egyetérteni természetesen."
Huh! Te aztan teljesen "clueless" vagy!!! Mi tobb, egy sajnalatos jelenseget kepviselsz, ahol eltunik a fontos, es rogeszmek lepnek a helyre. . .

A rak egeszen addig nem fogja kitolteni a mindennapjaidat, amig nagyon kozel nem ut be - bar azt hiszem annak nagyon kozelnek kell lennie: te magad, mert mast nem tartasz fontosnak.
Megneznelek, meghallgatnalak, ha kapnad a hirt: rakod van. Mit tennel, mi lenne a velemenyed a gyokkezelesrol, arrol, hogy akit lehet meggyogyitanak, akit nem lehet az meghal. . .ilyenkor szokott fordulni a kocka.
Azt nem is merem megkockaztatni, hogy egyszer gyereked lesz. . .mert az mar egy masik leny, nem te vagy.

Es ez az "erdemben" hozzszolas. . .nem tudsz ujitani? Szornyen unalmas!!! Te vagy az egyetlen itt, akinek fogalma sincs arrol, hogy mi is az "erdem" :))!

Mi meg itt tarsadalmi munkaban, idot, faradsagot, rohogest nem kimelve probalunk egy kis "erdemet" tolteni beled. . .de nem marad meg benned, atszalad rajtad, :)) minden nyom nelkul!

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 920
(Első mondat végén kérdőjel helyett pont.)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 919
Retorikailag értelmetlen, amit írsz? Hogy jön ide a "fogadatlan prókátor" kifejezés? Tudod, mit jelent?

"Akkor intezek hozzad hozzaszolast, amikor csak akarok. Ez mar csak ilyen. . ."

Na ja, de ha előtte azt írod mindenkinek, hogy ne szóljanak hozzám, mert nem érdemlem meg, akkor enyhén szólva ellentmondasz magadnak.

Érdemi válasz a témában esetleg...?
Előzmény: ZsuR (918)
ZsuR Creative Commons License 2007.02.28 0 0 918
Azert mert nem erdemled meg, meg megkapod :))!

Torodj azzal, hogy neked mi jobb - a tobbit bizd a tobbiekre. Nem kell fogadatlan prokatornak lenned.
Akkor intezek hozzad hozzaszolast, amikor csak akarok. Ez mar csak ilyen. . .
Előzmény: Törölt nick (917)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 917
"igaz, nem erdemel meg meg egy lelegzetvetelt sem, nem hozzaszolast!"

Ha nem érdemlek hozzászólást, akkor kíméld meg a topikot a hozzám intézett írásaidtól, mindenkinek jobb lesz.
Előzmény: ZsuR (913)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 916
Figyi, te mégis mit keresel itt? Hozzá nem szólsz a témához, csak a többi hozzászólót (és magadat) hergeled ellenem. Szedd össze magad, és próbálj érdemben hozzászólni.
Előzmény: caterina3 (911)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 915
Nagymamám rákban halt meg, több idősebb kollégám szintén. Tudom, hogy szörnyű dolog a rák, de hadd ne ez töltse ki a mindennapjaimat.

Véleményem szerint a rák gyógymódja régen megvan, csak az emberiségnek (azaz a vezetőiknek) nem érdeke, hogy használják. Aki rákos, és gyógyítható a hagyományos (alig valamit érő) módszerekkel, azt meggyógyítják, aki nem gyógyítható, az meghal.

"én őket igenis pótolhatatlan értéknek tartom"

Magánügy.
Előzmény: cavecat (908)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 914
"Egy beteg kisgyerek életének megmentése mindennél fontosabb."

Nem értek egyet. Ha kihal egy faj, az nagyobb tragédia, mint ha meghal egy gyerek. Lehet ezzel is nem egyetérteni természetesen.
Előzmény: Augies (909)
ZsuR Creative Commons License 2007.02.28 0 0 913
Pontosan! Itt jon elo az igazi velemenye - a rakos gyerek is nem ertek. . . :((

Thick: ketszer volt rakom - felgyogyultam. . . elkepzeltem, ha a kezdben lett volna a dontes, nem lett volna "elnyujva" a szenvedesem. . . meg 19 evvel ezelott. . .igaz?!?!?
Ferjemet par honapja operaltak - rakkal. . . akkor nem kellett volna?

Felhaboritoan buta es sotet a velemenyed. Az egyetlen ok, hogy nem haborodok fel: nem azt nezem, mit mondsz. . .hanem, hogy te mondod. Ennyit szamit, ennyire vitted le az erteket a hozzaszolasaidnak.

Itt senki es semmi nem akadalyozza a beszelgetest - mert ami itt van az nem az!
Fogalomzavar!

Spillo - igaz, nem erdemel meg meg egy lelegzetvetelt sem, nem hozzaszolast!

Előzmény: Augies (909)
caterina3 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 912

Jav. Szerinted...

Előzmény: caterina3 (911)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!