Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
Freemailre kérek mindent. :-) Ha nem nyitja meg, így jártam...
Kicsit fáradtan vagyok már én is, bár most - a kevesebb alvás meg sok meló ellenére is - frissebbnek érzem magam, mint mondjuk múlt héten.
Én még megyek 22-23-án, aztán később nem tudom, max. ha úgy van, tolódik vagy fizetődik a szabi... De holnap pihenek, azaz dehogyis, intézkedek, vásárolok, meg készülődök, szóval amit az emberek így ünnep előtt szoktak... :-) De no meló.
Na várjá... De akkor ha én most küldök neked valamit, akkor azt most melyik címedre küldjem? Mert így most meg vagyok zavarodva. :)
Akkor majd a Mikulásos linket ide beteszem neked, nem most, majd, mert most mingyá megyek tovább. (mozi - Madagaszkár 2)
Egyébként hogy megy sorom? Fáradtan. :) Várom már a karácsonyt, hogy egy kicsit felszusszanjak. Már számoljuk vissza a napokat szombatig. Ja, mert akkor is dolgozok. :( És holnap péntek és ezért 1 helyett 4ig lesz munkanap, de nagy fityiszt az orruk alá, én fél 3kor lelépek fodrászhoz. Hála a rugalmas munkaidőnek. :)
Hja, tudom. Nem akartam megadni egy érdeklődési kört sem, aztán úgy nem engedett továbblépni, ezért bejelöltem a környezetvédelmet... :-DD Citromail-re úgy is csak a szemét megy állandóan. Azért freemail jó, mert jól lehet szűrni a spam-eket.
Nem tudom, mi volt az e-mail, mert szinte semmi nem jelent meg belőle, aztán mérgemben ki is töröltem. De valószínű, Mikulásos volt, mert ilyet nem kaptam... :-)
Jöhet a link, majd valamikor errenézek, aztán megkukkolom.
Pestről. Ott voltam három napot oktatáson. Nem is volt olyan unalmas. :)
Amit most küldtem, az mi volt? Nem a Mikulás című? Mert ha igen, akkor ide berakom a linkjét, és akkor meg tudod nézni, ha már máshogy nem megy...
Lehet, hogy most jönnek az ünnepek, a vonalak, és a cybervilág is kezd leterhelődni, és ezzel a szolgáltatók nem tudnak megküzdeni... Vagy én nem tudom. Lehet, vissza kéne térned a freemailre... :))
Hát tényleg rohadtul nincs közük hozzá, de tudod miért kell nekik ez... Hogy aztán majd a sok baromsággal megtaláljanak, ami az érdeklődési körödnek, meg az adataidnak megfelelnek... Mi meg mindig csodálkozunk, hogy honnan a fenéből szedtek minket elő... :S
Köszi a képet, a mostaniból, amit küldtél, semmi nem jött át... Én nem tudom, hogy ki mit csinál az éterben, de ez kedz sok lenni... :-)
Nah, aztán a citromail sem jobb a Deákné vásznánál... Majdnem idegbajt kaptam, mire frissítettem az adataim vagy mi. Mi közük hozzá, hogy hány gyerek van a háztartásban??? Az ég világon semmi!!! :-///
Mooost? Pedig azóta már járt iwiwen. Habár nem olyan könnyű azokat a véleményeket megtalálni, szóval szerintem nézd el neki. :)
Ja, tegnap meg, mikor hívtál nem vettem észre, mert munkából jöttem, és ilyenkor a telefonom a táskám mélyén rezeg. Bocsi. :) Visszajelezni meg egy lusta voltam :P:D, kettő a kártyám megint feltöltésre szorul. Még szerencse, hogy már kaptam fizut. :) Kár, hogy a nagyrésze el is megy majd a karácsonyra, meg az én egyéb dolgaimra. De hát ez van. Ezt kő szeretni. :)
Ja, ez tegnap volt a Híradóban is. Nagyon durva, hogy embereknek ilyen eszébe jut, meg van idejük azzal foglalkozni, hogy más hogyan adózik, és az APEH dolgozójaként képes feljelenteni a rokonait! Hogy mi van az agya helyén, azt azért megnézném! Na, mindegy. Legyél ügyes! :-)
Igen, azaz ma volt. :) Hát sokmindent még egyelőre nem tudok mondani. 2-ig a munkaügyön dekkoltunk, eddig tartott, míg egy csomó adminisztrációt elintéztünk, meg átolvastunk egy egész halom szabályzatot. Az átolvasás elég felületes volt. :D Aztán átballagtunk az osztályra - ki-ki a sajátjára - bemutattak a kollégáknak, eddig mindenki szimpatikus. :) Végülis nagyon még nem tudok mit csinálni, csak figyelek, és sasolok ezerrel, mert a folyó ügyekbe nem igazán tudok belefolyni, majd az újakba. Kérdeztem, hogy kell e már előre elkezdeni tanulni, de azt mondták, hogy felesleges, majd mindig az adott ügy kapcsán nézzek jobban utána a dolgoknak, aztán úgyis látom gyakorlatban is. Végülis így tényleg több értelme van. De mire én itt úgy ahogy tisztában leszek a dolgokkal... Hú, több hónap. Azért elég összetett egy dolog ez az adózás... Mégha csak a magánszemélyekről is van szó. Ja, reggel meg első mondatok egyike: nehogy eszünkbe jusson ismerősöknek, barátoknak utánanézni a rendszerben! :DD Nekem ilyen spec. eszembe se jutott. :)