Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
Napokban vettem egy WayteQ - x995-öst igo primo +kamion/busz verziót A licencek között mutatja is mindet , viszont hiába állítom be járműprofilnak a 40tonnát-t és az 5 tengelyt ugyanúgy bele akar vinni a súlykorlátos hidakba 9.6.29.625822-es primo van fent...
Az meg csak hab a tortán, hogy van arcod a politikai topicokban lopásról hadoválni, miközben te magad is egy szánalmas kis tolvaj vagy.. csak kisebb fazékhoz férsz hozzá. :D :D :D
Én legalább nem mondok orbitális baromságokat a felhasználónak, aki aztán les, hogy tönkre vágta a negyed milliós beépített szarját, mert te olyan okos vagy hogy olvastál már warez fórumon két hozzászólást (lehet annyit se?)
Ez a baj a hozzád hasonló warezhuszárokkal.. fingja nincs a konkrét űködésről, "az enyém megy" felkiáltással osztja az észt és még ő van felháborodva... szánalmas... komolyan.
Egyébként, ha legalább kicsit értenél hozzá, az első kérdésed ez lett volna: "Milyen típusú készülék"? Mert felvilágosítalak, hogy még a tertalmak és almappák neve sem ugyanaz minden cuccban.
Sziasztok! "Furcsa" de annál bosszantóbb gondom támadt a jó öreg IGO primo-mmal (CNS navin fut már évek óta gond nélkül) Frissítettem a térképeket, és mivel angliában futkosok vele gondoltam TomTom -ot teszek rá a TopMap helyett (ami áll. meg is szünt). Minden ok, fut rendesen, csak valami furcsa okból kifolyólag minden új keresésnél nem az aktuális várost-települést adja be, hanem Southamptont :-) Így minden alkalommal be kell pötyögni a városnevet (ahol éppen vagyok) és csak utána tudom írni az utcanevet. Eddig (bárhol voltam) mindig azt a várost tette be alapnak. ...ja és a térképre cm-re pontosan odatesz ahol vagyok,és rendesen "húzza alám" az utat, nem a vevővel van gond. Ötletek? Köszönöm!!
Egyrészt baromságokat (főleg hozzáértés nélkül) ne terjesszünk, mivel pl az általad javasolt megoldás nem csak garanciavesztéshez, hanem a gyári szoftver elvesztéséhez is vezet. Másrészt a topic címe alatt olvasható leírást ajánlom figyelmedbe. ;)
A content mappa map almappájába kicseréled a térképeket azonos széria számúra az öszeset mert akkor fog működni. a shave almappát törlöd, mert abban vannak olyan adatok a régi térképekkel kapcsolatban amik esetleg bajt okozhatnak Azokat a térképeket töröld ahová az életben nem fogsz menni. Lehet, hogy ezután párszor újraindíthatod.
Sziasztok,mivel nem vagyok otthon a a temabat így ide fordulok.
Van egy pár napja vasarolt 9" fejegység(kinai) azon iGO van ,de úgy látom ezen minden ország rajta van de ,2016 6 hó térkép van(Magyarország)hogy szokott a frissítés zajlani?
"...2.5.7 Nyomvonalak A Nav N Go iGO 8 lehetővé teszi, hogy elmentse az utazások nyomvonalait (p. 50). A Nav N Go iGO 8 a nyomvonalban tárolja az utazás közben folyamatosan változó GPSpozíciók adatait, de ezeknek az adatoknak a rögzítése független az útvonaltervezéstől..."
"....3.11 Nyomvonalak használata A Nav N Go iGO 8 lehetővé teszi a megtett útvonalak rögzítését a vezetés közben folyamatosan észlelt GPS-adatok alapján..."
"..4.1.7 Utazási adatok képernyő Az Utazási adatok képernyőn találhatóak az utazás során esetlegesen szükséges utazási és útvonaladatok. Megnyitható közvetlenül a Térképnézet képernyőről az Utazási adatok ikon ( ) megérintésével. ..... Útvonaladatok: ...Három új, visszaállítható Útvonaladatok részt tartalmazó képernyőt jelenít meg. .... Útvonaladatok képernyő Az Útvonaladatok képernyőn az utazási adatok jelennek meg ...."
Ugye milyen jó, ha az ember nem csak használ egy programot, de érti is, esetleg még a user manualhoz is van köze? :D
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy be tudok-e állítani olyant a programban, hogy a gyalogosan, erdőben megtett út távolságát mutassa? Tehát ne azt ami hátra van hanem amit megtettem.
Ha rábökök alul ott beállítható idő, sebesség, távolság, de a megtett út távolsága nem. Köszönöm.
Sziasztok, Wayteq x880-m van, Igo Primo 2.4 -gyel..
Már többször frissítettem térképet.. Az épületek is mentek... Bemásolva a megfelelő mappába, lecserélve az ott lévő file-kat gond nélül megy már évek óta.. de a poi-kat azóta sem tudom frissíteni, hiába rakom be a poi mappába az új file-kat a régiek törlése után, a program nem lát egyetlen poi pontot sem. A sugóban, a tartalom majd a hasznos helyek aldirektory alatt ugyan a rendszerben megtalálható a file, ki is olvassa országok szerint, ecetera.. de ennek ellenére ez van. Próbáltam már trükközni file név átnevezéssel, (akár ugyanaz legyen, mint a régi).. bármi ilyesmi, de semmi változás.. Így egyelőre még mindig a 2013-s poi file-kat vagyok kénytelen használni..
Amint doktorált egyetemi oktatóként elérem egy kőműves fizetését, vagy egy nyugati EU-s országbeli kollégám bérének negyedét, vagy legalább egy általános iskolai tanár bérét, azonnal mindenért fizetni fogok, ígérem!
Az útvonal tervezéshez:úgy kell értelmezni őket hogyha pl. ha egy kertváros túlsó felén lenne dolgod és van rajta egy főútvonal akkor az a "gyors" ahol 50-el lehet menni,ha a cikk-cakkos utcácskákon toronyiránt át akarsz vágni rajta akkor az a "rövid",a "zöld" valami olyasmit jelent hogyha az adott útszakasz tele van pl. jelzőlámpás kereszteződésekkel ahol mindig meg kell állni,gyorsítani-lassítani akkor az többletfogyasztást okoz-ezért megpróbálja elkerülni egy olyan főútvonalon ahol nincsenek lámpák és egyenletes sebességgel lehet haladni.
Ha nem akarsz autópályás tervezést akkor mind mellől vedd ki a pipát,idő és távolságalapú díjfizetés amúgy sincs Magyarországon,vaszeg azokat amúgy sem használja a program.
Üdv!Lehet,hogy már más is feltette a kérdést arról,hogy van e olyan navi program amivel kiszűrhető a megyei ,matricás útszakasz???Kérdezném,hogy kb 20e-ft-ig vásárolnák készüléket.Mit ajánlotok.Nekem a lényeg,hogy erős legyen a gps antenája tehát jól és gyorsan vegye a jelet.Milyen adat határozza meg a vevő erősségét????Nem érdekel a nem 4k full hd és a többi kutya fa.... bazár nincs rajta.Érdemes kínai oldalakon nézelődni /Gear best-re gondolok főként/.A telefonon is használom a gps-t de szerintem abba gyenge lehet a vevő ezért szeretnék rendes erre való készüléket.Még egy kérdés.Utvonal tervezési módnál melyiket a legpraktikusabb választani1:gyors 2.jól követhető.3.rövid.4-zöld/Ez mi lehet?//.Melyiket jelöljem ki ha nem akarom ,hogy fizetős autópályára felvigyen 1.autópályák.2.időalapú autópályák.3.távolságalapú díjfizetés????/igo nextGen 9.18.27stb/Bocs ha nagyon amatőr kérdéseim vannak! Köszönöm Péter
Hali! Segítséget szeretnék kérni olyanba hogy (nyilván saját balfaszság miatt) de töröltem a készülékemről az IGO My way programot és utána a Naviextras-os mentés is hibás volt így nem tudtam vissza állítani.
Szóval olyan kérdés/ kérés, hogy van e valakinek teljes program akár biztonsági mentés formájába vagy bárhogy amit vissza tudnék rá tenni (üres belső meghajtójára) a készülék : Navon n670plus
Szügség esetén minden más adatát is meg tudom adni (G52B-3J472X Win: CE6.0 P*670130900763 számlával gyári dobozzal fényképpel bármivel igazolni tudom stb... és jó rá a sima magyar ország térkép is 2006 IGO My way vagy bármi ami működik :D ) aki tud segíteni az léci katt rám és ott a privát üzenet a többit össze hozzuk (ott adok címet ha átdobod a progit)