Többek között a kb. 19 ezer hozzászólást tartalmazó azonos című topikunkat is érinti az RTL Fórumának megszűnése. Itt folytatjuk, ha onnan végleg kidobnak minket...
:O Mármint azt gondoltam, hogy a trikolort nem kaphatja vissza az ember, de hogy lehet kikérni pl. egy BXX rendszámot eu-sként..... biztos ez? Eddig azt hallottam, hogy már CSAK az XX XX-123 formátum játszik.
Elméletileg, ha egy trikoloros rendszámot veszítesz el, akkor lehet még ugyanazt a sorozatrendszámot kérni csak uniósan de kettőt kell igényelni, mert nemlehet egyik trikoloros a másik uniós, ha meg kettő trikoloros zászlósat vesztettél el, akkor kapásból bukta és újat kaphatsz csak ami az XX-XX-000 lesz formátumra.
Miért nem fordítva van? :D Már a regisztrációs matrica is csak plusz probléma nekünk. :D Szélvédőcserénél se mindenki fogadja el :D istenem.... ezekkel többen vagyunk.
Most olvastam, hogy sorozatrendszámot lehet kérni de csak uniósan, de ebben mit szivatnak feleslegesen? :D 56.000ft-ért? :D Alapból senki nem is kéri pont emiatt...... gusztustalan, bár még mindig jobb lenne mint a mai fogyatékos kombináció, ami nem lesz elég többszáz évre mert Nem AA-AB-AC hanem valami más magánhangzózást alkalmaznak. Elképesztő. :D Az uniót még megis szoknám ha 21.000ft körül lenne a sorozatrendszám (GOL963) EUsitása... :D De milyen 56.000? :D :D:D:D istenem.
Másodsorban azért is regisztráltam a fórumra, mert az lenne a kérdésem, hogy most akkor megszüntették 2022-ben az új formátum óta, a régi rendszámtáblák utángyárthatóságát 1 darabra is, vagy most újra lehet? Én rosszul vagyok az új formátumoktól, szeretem nagyon a trikolort, de nagyon csúnya az első rendszám egy frissen vásárolt használt kocsinak és szeretném utángyártatni ha lehetséges még, azért a 12300ft.-ért vagy mennyiért. Néhány fórumon azt írják, hogy továbbra is lehet utángyártatni de csak 1 darabot a régi rendszámból, akár trikoloros, akár EUS, mások meg azt írják, hogy lehet, de Kék eus zászlós lesz a régi 3 betű 3 szám, most akkor mi az igazság???? Nagyon jó lenne a régi Trikolorosból egy új eredeti.