El kell halasztani az adócsökkentési programot, augusztustól átlagosan 30 százalékkal emelkedik a háztartási gáz és 10-14 százalékkal a villamos energia ára. Az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) kulcsát október 1-től 15 százalékról 25 százalékra kívánja növelni a kormány – jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztető Tanácsban. Mindezt úgy vezette be, hogy „nincs szükség sokkterápiára”.
Hogyne lenne!
Miért nem mondta Dr Antal József Úr, hogy „Úraim! Aki a nyakunkon hítelekkel dédelgette a kommunistának nem mondható párttagokat, rossz „bábura ,lóra tett” ,mert mi ezt nem tudjuk ,akarjuk kigazdálkodni”
2/ Miért nem mondta Dr Órbán Viktor Úr/1998-2OO2!/ Uraim itt akkora a szar!
3/ Miben látta Ő a választások ideje alatt a nyugdíjasok 14 és had ne mondjam tán 15 havi nyugdsíját?
4/ Miért nem mondta Gyurcsány? Mert nem hülye! Hatalomra kívánt jutni, hogy jó érzékkel értelemesen rendet tegyen!
Lehet nem is Ő kellett volna most, hanem Rákosi!
Gyurcsány egy agilis fiatal, következetes és őszinte ember!
Hagyni kell ,hogy dolgozzon!
Nos Figyi!
A Te becses neved is csak be másolni lehet, szerintem épeszű ember megjegyezni vajmi kis eséllyel kezdené!
De arra jó,érv hiányban lehet „magyar oktatót játszani” Ezt nem Neked írom.
Illetve Neked írom de nem Neked szántam!
Neked a következőt mondanám!
Gebedjek meg,ha irigylem családodtól azt a pénzt, mert kevés!
Én nem erről beszéltem! Azt próbáltam elmondani, hogy szarabb helyzetben is élnek „csendes „emeberek!
Háát, azért a SzU is markolt egy keveset! 78-ban , mint "kiváló úttörő" Moszkvában voltam, és a híres GUM áruházba elvittek bennünket. Ott csupa ismerős magyar cuccal találkoztunk, többek között globus konzervekkel. Egy rendszerváltás utáni TV műsorban beszélt a konzervgyár jogtanácsosa, aki elmondta, még az önköltségi árat sem fizették meg az oroszok.
Persze ez csak egy epizódocska a 40 évig tartó szappanoperából:)))
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy ezek a derék államférfiak ártatlanok lennének, csak a példa ragadós:)
"és ki a fasz lopta el az utóbbi 4 évben?meg azt az megelőző 50-ben is? nem a mostani csürhe?"
GyF 50 év előtti állapotában is már lopott , még spermának is gyöngécskén .... Kádár is attól vót vóna ollan kőgazdag , mert lopott... Nem a SZU markolt mindent , hanem a "mostani csürhe " . Antall , Horn , Orbán idejében bizisten böcsületes szőlőkapálásból születtek a vagyonok . Szerinted . ( ja , és GyF nem napi politikából gazdagodott látványosan , ME-ként már nincs szüksége speci törvényekre az exisztenciáját megtámogatandó .)
Aki nem tudta az utolsó választások előtt , hogy nagy a sz@r , az fel sem emelte a fenekét , nem volt hülye elbattyogni a szavazókörzetig . Szerintem .
Semmi meglepetés nem ért , bár tényleg jobban hangzott a TB csökkentésből automatikusan ömlő 3 500 milliárd laza osztogatás . Valahogy "töke volt a menyasszonynak" . Szerintem .
Bocsika azt mondtad,nem ísmersz,gondolltam Te ísmered a weblap témát,mivel megdicsértél a "vastag betű végett" és akkór van ott egy életrajz is! Erre gondolltam,mikór kérdésedre:"csak innen ísmerlek" válaszoltam a web címemmel! Bocsika ez nem miattam nem állt össze!
Nyilván nem egészen ingyen , de jelentős állambácsi-támogatással .
A sokmillás lakáshitelek támogatása ( Juhász , Magyar , stb , akik önerőt tekintve bőven voltak eleresztve és tudták , hogy a nagy dőzsölés nem fenntartható ) viszont marad , az ugye hétszentség , fizethetem a piaci gázár mellett . A francba . ( a "fészekrakók " kis kéglijébe szívesen besegítek , de a szolidaritási hajlamom nem terjed tetű politikusokig . Részemről . )
Jaj, hát persze, rohadt burzsujok vagyunk, pfuj. Hiszen a családunk összjövedelme meghaladja az 1000 eurot. Sőt, 1100 euro lesz a reformoknak köszönhetően. Mocskos, zsíros középréteg, hogy van pofája a jövőt tervezgetni.