Lakás, családi ház vagy iroda takarítását vállalomBudapesten hetente több alkalommal is.
Igényes megjelenésű, kulturált és a takarítás terén tapasztalattal rendelkező nő vagyok.
Amennyiben megbízható takarítónőt/házvezetőnőt keres és precíz munkát vár el a takarításban, a következő e-mailen várom érdeklődését: lakastakarito@freemail.hu
Tisztelt Fórumozók! Kissebb irodák, lépcsőházak takarítását vállalom budapesten és környékén. Rólam amit tudni lehet megbízható, leinformálható referenciával rendelkező hölgy vagyok. Számlaképesen. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésüket várom hívásukat:. Köszönöm előre is. Üdvözlettel Noémi: 06 20 297 2009
Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!
Sokat dolgozol, vagy egyszerűen csak rábíznád valakire a házi munkát? keress bátran! megbizható, leinformálható vagyok. vállalok kisebb és nagyobb takaritásokat ,Budapest területén, a lényeg az hogy úgy ahogy te szeretnéd és elvárod.hívj bátran a nap bármely szakában este 10 ig.
Lakás, családi ház vagy iroda takarítását vállalomBudapesten hetente több alkalommal is.
Igényes megjelenésű, kulturált és a takarítás terén tapasztalattal rendelkező nő vagyok.
Amennyiben megbízható takarítónőt/házvezetőnőt keres és precíz munkát vár el a takarításban, a következő e-mailen várom jelentkezését lakastakarito@freemail.hu
Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!
Háromtagú család budaörsi 48nm-es otthonába keresünk rendszeres, havi egy-két hétvégi alkalomra takarítót. Mindenképpen megbízható, munkájára igényes, lelkiismeretes, leinformálható embert szeretnék. A feladat a lakásnak az általános takarítása lenne, mosdó, konyha és a szobáknak a rendben tartása, porszívózás, felmosás, portalanítás, alkalomszerűen ablaktisztítás, ajtótisztítás. Fizetés alkalmanként. Az órabér megegyezés szerint.
Akit érdekelne a munka, ő kérem fizetési igényének megjelölésével jelentkezzen a budaorstakaritas@gmail.com címen.
Tisztelt Fórumozók!
Kissebb irodák, lépcsőházak takarítását vállalom budapesten és környékén. Rólam amit tudni lehet megbízható, leinformálható referenciával rendelkező hölgy vagyok. Számlaképesen. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésüket várom hívásukat:. Köszönöm előre is. Üdvözlettel Noémi: 06 20 297 2009
Lakás, családi ház vagy iroda takarítását vállalomBudapesten, hetente több alkalommal is.
Amennyiben megbízható takarítónőt/házvezetőnőt keres és precíz munkát vár el a takarításban, a következő e-mailen várom jelentkezését lakastakarito@freemail.hu
2 éves kislányom mellett vállalom magánházak/lakások takarítását XIV.XV.XVI.kerületekben.
Professzionális takarítás területén több éves tapasztalattal rendelkezem.
Minimum 6 órás munkát tudok vállalni heti rendszerességgel,illetve egyszeri nagytakarítást is vállalok.
Munkadíjam:2000ft/óra
Amennyiben Önnek vagy ismerősének szüksége lenne segítségre a háztartásban kérem keressenek bizalommal.
Üdvözlettel,
Andrea
Kedves Fórumozók! Szívesen segítségére lennék lakása rendben tartásában alkalmi vagy heti rendszerességgel ,megbízható korrekt családnál. Ausztriában is vállalnék bejárónöi munkát illetve segítségére lennék gyermeke felügyeletében is több éves gyakorlattal.Tel:06-205481599
Lakás, családi ház vagy iroda takarítását vállalomBudapesten, hetente több alkalommal is.
Amennyiben megbízható takarítónőt/házvezetőnőt keres és precíz munkát vár el a takarításban, a következő e-mailen várom jelentkezését: lakastakarito@freemail.hu
Szalad a lakás? Nincs ideje önmagára sem a családjára? Kis-nagytakarítást vállalok. Vasalást. Napi, heti, havi vagy alkalmankénti rendszerességgel. Ünnep előtti nagytakarítást. Bérezésem megállapodás után fix bér. Az első alkalom óradíjas. 2000ft/ óra. Illetve délutáni kora esti időpontban irodatakarítást. Üzlet. Szalon takarítást. Ajánlólevelekkel rendelkezem. Elérhetősegem:06706780088