Keresés

Részletes keresés

mizchris Creative Commons License 2008.08.28 0 0 1944
Most voltam Sorozatjunkie-n, nemrég raktak fel új promóképeket, jajajajajjaaaaj szegény kicsi szívem, alig bírtam lecuppanni a képernyőről. :)) http://www.sorozatjunkie.hu/2008/08/28/meg-hogy-nincs-szive/#comment-301296
whitequeen Creative Commons License 2008.08.28 0 0 1943
Nekem ez volt az első leKHHHMMMHRVZSLDött rész a gépemre, utána meg hetekig nem volt netem... :SSS Szerintetek mennyire tudom kívülről?! xD
Cim33 Creative Commons License 2008.08.28 0 0 1942

:))

Az enyém nagyon örült, hosszú idő óta először nem zavartam el este a számítógép mellől. Aszonta, naponta is nyomathatnának részeket. :)

Viszont nagyon nem tudom megszokni Wilson magyarhangját. Kérem vissza az eredetit. :(((((((((((((

Előzmény: mizchris (1941)
mizchris Creative Commons License 2008.08.28 0 0 1941
Mikor Wilson ott nagyon izgul, hogy "Letörölted a felvevőmet? Ne az évadzárót!" drága párom rámnézett, aszondja, na a sorozatfüggők, ha találkoznak :DDD
Előzmény: Candy Perfume Girl (1940)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.08.28 0 0 1940
Én is így voltam vele, hogy már elsőre is tetszett ez a  rész, de most újranézve még jobban, ez valami zseniális. Wilsonon akkorákat röhögtem, majdnem leestem az ágyról, amennyire élvezte ezt a terrorizálást...de persze visszakapta kamatostul, House letörölte a szappanoperáját, hehe.
Előzmény: Cim33 (1939)
Cim33 Creative Commons License 2008.08.28 0 0 1939
Tegnap nekilódult a TV2 a 4. évaddal - illetve a harmadik évad zárásával. Nem is emlékeztem, hogy ez ennyire zseniális rész volt. Cuddy az erősítő zsinórral, Wilson a gitárrablással, áááá :)
MrsBennet Creative Commons License 2008.07.08 0 0 1936
mizchris Creative Commons License 2008.07.07 0 0 1935

http://www.sorozatjunkie.hu/2008/07/07/reggeli-video-house-11/

Sorozatjunkie-n van House 5. évad promó, spoileres, de nem nagyon.

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1934

Egyetértek, Aribeth is igazán elkaphatná már a House-járványt... ;))

Mentek idén is nyaralni, igaz? Ott lehet csak jól darálni! :)

Előzmény: Princesse Snape (1933)
Princesse Snape Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1933

:-D Jól mondod, barátom!

A félszemű Foreman... szép volt...

Hajrá House-zal, ideje megfertőződnöd!:-D

Előzmény: Törölt nick (1932)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1932
Vagy Drakula befejezhetné azt, amit elkezdett. :-)

Van egy olyan érzésem, hogy ezen a nyáron végrevalahárademosttényleg ledarálok pár Háuz-évadot, a hogyvoltok meg az itteni elmélkedések meghozták a kedvemet hozzá.
Előzmény: Princesse Snape (1906)
Princesse Snape Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1931

Jajjj bocsánat mindenkitől, hogy leírtam a spoilert... :-O- teljesen elszoktam már ezektől a no spoiler dolgoktól :D

Bocsibocsi... még jó, hogy elolvastad, Candy :D

Előzmény: Candy Perfume Girl (1929)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1930
Én is ugyanerre jutottam. ;) Hajrá House!
Előzmény: Princesse Snape (1928)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1929

Nem bírtam ki, elolvastam, később megkorbácsolom magam érte.

Először azt mondtam, jogy jaj ne, már csak ez hiányzik, de jobban belegondolva, és innentől SPOILER:

mivel a karakter nem marad a House-ban, csak a spinoffot vezeti be, ez nem is olyan rossz ötlet. Valahogy kötni kell a főszálba, és az érdekesen megkavarhatja az állóvizet, ha valaki más is szemet vet Cuddyra, a féltékeny House meg mindig nagyon poén. :) Nem hiszem, hogy ez nagyban befolyásolná a fővonalat, viszont érdekes ízt adhat a dolgoknak. Ilyen még úgysem volt. (mellesleg a "love interest" kifejezésnél kevés dolgot utálok jobban, sok jót nem szokott jelenteni)

Előzmény: mizchris (1926)
Princesse Snape Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1928
:DD Na ezt megnézem, féltékennyé tenni House-t... micsoda ötlet.! Ha jól kivitelezik... még poén is lehet. És talán végre ráugrik Cuddyra. :D
Előzmény: mizchris (1926)
Princesse Snape Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1927

Nagggyon jó volt  Joseph... woww tényleg.

OK, a Miraxban valóban kidumálható mindegyik, illetve, látom Bubu már nyitott egy Fringe-topicot :D

Előzmény: Candy Perfume Girl (1923)
mizchris Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1926

House szereposztással kapcsolatos SPOILER, nem nagy, de azért spoiler.

http://de.eonline.com/gossip/kristin/detail/index.jsp?uuid=3a554400-c817-4909-849a-39015e89c8fa

mizchris Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1925

Jó, hát a Fringe topicot bevállaltam, nem bírtam magammal :))

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9179892&la=80354841

mizchris Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1924

OFF

Na, örülök, hogy hallom a hangod és örülök, hogy tetszettek:) én még Pretty /Handsome előtt vagyok, de hamarosan azon is túl leszek :) Szerintem is dumáljuk ki a Miraxban, úgyis ott szoktunk minden sorozatot szétspoilerozni, de ha akarjátok, tőlem lehet neki saját topic is, biztos más is fogja majd nézni/ szeretni :))

Annyira kíváncsi vagyok, hogy mit szóltál a Fringe-hez, apám, még ma is a hatása alatt vagyok :DD

Előzmény: Princesse Snape (1922)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1923

Annyira jók!!! Ugyeugye? :) Nagyon örülök ám, hogy tetszenek, mert most én is baromi lelkes vagyok, csak azért kell szorítani nagyon, hogy legyen mindkettőből sorozat. A Pretty/Handsome-ról most nagy hírzárlat van, ami gyanús, persze nem feltétlen jelent rosszat, de egyelőre fogalma sincs senkinek, hogy mi lesz vele. Pedig mekkora sorozat lehetne...

Ugye, hogy elképesztő volt Jo Finnes? Nekem semmi bajom nem volt vele korábban sem, csak mindig úgy tartottam, hogy nem rossz a srác, de mégis ki figyel rá, ha egyszer Ralph is ott van a családban, de most megkapta tőlem a figyelmet. Az a jelenet, ahogy beöltözik, és ahogy az egész folymat lejátszódik az arcán, a szemeiben, ahogy kezdi azt érezni, hogy megtalálta önmagát...WOW. Pedig ez nem kis színészi feladat, nagyon nagy utat tett meg a srác, úgy érzem.

Niythatunk topicot is, ha van ötleted, hogy hol, milyen címmel, stb, de akár a Miraxban is kitárgyalhatjuk őket, oda szoktunk sorozatokat offolni. Nekem mindegy tényleg, de hogy érdemes róluk beszélni, az biztos!

Előzmény: Princesse Snape (1922)
Princesse Snape Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1922

Bubu, Candy, ide írom, bár OFF lesz, de mindegy, itt most uborkaszezon van...

Szóval én is megnéztem a Pretty/Handsome és a Fringe pilot-okat, zseniálisak :OO

Fúúú bakkker de mindegyik!

És eddig hogy rühelltem én Joseph Fiennest... Voldi kisöccsét :D , de ebbe, hát szavaim nincsenek, mennyire meggyőzött.!!!!!

Remélem, mindegyikből lesz sorozat, mert tuti nézni fogom.

Nem nyitunk nekik egy topicot, ahol kitárgyalhatjuk majd?

mizchris Creative Commons License 2008.06.21 0 0 1921

Q&A cikk Robert Sean Leonard-al

Érdemes elolvasni. Mondtam már, hogy imádom ezt a pasit? Régen olvastam ilyen okos dolgokat színész szájából :)) És amúgy is, ő meg Hugh nemcsak a sorozatban egészítik ki egymást, hanem úgy tűnik, az életben is :DD I just love RSL.

Rony23 Creative Commons License 2008.06.15 0 0 1920
sziasztok.
Tudnátok nekem abban segiteni,hogy hol tudnám letölteni a 2-3 teljes évadot??elöre is köszi
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.05.31 0 0 1919
Gondolom, ismétlések mennek nyáron.
Előzmény: Princesse Snape (1916)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.31 0 0 1918
Azért volt 16, mert közben volt ugye egy író szrtájk, ami alatt nem tudtak részeket forgatni és utána már csak néhány részt tudtak elkészíteni a májusi csúcshónapra. Június-júliusra pedig senki sem fogja pazarolni a puskaport.
Előzmény: FeanorB (1917)
FeanorB Creative Commons License 2008.05.31 0 0 1917

nekem is csak azért fura, mert ez még "csak" 16 rész volt, az első évad volt 22, utána a második, harmadik is 24-ig futott, most mi ez a 16 részes évad?

vagy csak vmi ismétléses izé lesz másfél nap múlva??

lehet, mert még csak promót se láttam bármiféle 17-es részhez..:(

megőrülök szeptemberig!!!!

egyébként most hogy gondolkodom rajta, nekem a legjobb House-Cuddy-Wilson rész volt forever!

Előzmény: Princesse Snape (1916)
Princesse Snape Creative Commons License 2008.05.31 0 0 1916
De akkor tényleg, mi ez a visszaszámláló ott, hogy másfél nap és jön a következő rész?
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.05.31 0 0 1915

De igen, ez az évadzáró volt, vagyis a House's Head és a Wilson's Heart együtt. :(

Most szünet szeptemberig, viszont már forgatják az ötödik évadot!

Előzmény: FeanorB (1913)
FeanorB Creative Commons License 2008.05.31 0 0 1914

a legfontosabb: Chaaaaasssseeee!!!

engem is hipnotizálhatna!! :)))))

plíz, davidshore, írj még több Chase-t!!!!!!!

Előzmény: FeanorB (1913)
FeanorB Creative Commons License 2008.05.31 0 0 1913

most néztem meg, egymás után a két részt..

jjaaaaaaajj.......:((

még itt törölgetem a könnyeimet..basszus, ilyen két ütős rész is ká régen volt!!az első vége, amikor Wilson és Cuddy újraéleszti...ő meg kinyögi hogy Amber..

és a buszbaleset... 

RSL zseniális, megvallom őszintén, nekem az elején volt egy olyan érzésem, hogy vmi olyasmi lesz,  hogy CTB meghal, de House nem tudja kideríteni mi baja, és ezért Wilson örökre utálni fogja..erre meg kitalálták ezt, hogy tulképpen véletlen egybeesések sorozata volt az egész, mégsem tudnak tenni ellene semmit..

azért durva, hogy influenzapirulák okozták, nem???? na, ezért nem is szedek semmit se, mikor beteg vagyok, csak mézes teázom!

és soha, ismétlem, soha nem gondoltam volna, hogy az utált CTB-t még sajnálni fogom, sőt, megsiratom..fogadok ez volt a szándéka Shore-nak!

még teljesen a hatása alatt vagyok, meg leszek is egy darabig..

BTW: ugye ez még nem az évadzáró volt?? bocsi, de megkavartatok, hogy vmi ilyesmiről beszéltetek, hogyhogy? ez még csak a 16. rész volt..és az előbb voltam a fox oldalán, ahol azt írják, hogy következő rész 2 nap múlva

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!