Példátlan intézkedések, feketeruhás kommandósok detektoros ellenőrzés és megfélemlítés, a múzeumkertbe csak előre szelektált csoportok! A háztetőkön, ablakokban távcsövezők, mesterkövészek!
MIEZ???
Magyarország ha jól tudom részt vesz a terrorizmus elleni háborúban, így terrorista célpont. Teljesen normális, hogy egy tömegrendezvényen védik a tömeget.
Hogy nem sült le a bőr a Poki pofájáról az összehordott hazugságai miatt. A Tomcatnak ha lenne esze, akkor feljelentenék és beperelnék ezt a m@rhát rágalmazásért. Azzal is bekerülnének a médiákba.
Magyarország ha jól tudom részt vesz a terrorizmus elleni háborúban, így terrorista célpont. Teljesen normális, hogy egy tömegrendezvényen védik a tömeget.
éppolyan undorító dolog, akárki is akarta megdobálni! Viszont aki ezt akarta, mondta, hogy éljen Gyurcsány? A fideszre haragszanak jobbról sokan! De ha valami mszp barom csinálta, akkor is az a véleményem, hogy egy állat!
Nem Gyurcsány csinálta! Hülye lenne, hogy kifütyültesse magát direkte.
A felbérelt horda csinálta, az Orbán által kiengedett szellemcsorda, az csinálta! És még van képetek ezt Gyurcsánynak felróni.
Csak tiszta logika: kinek az érdeke?
Súlykolás, amit te is csinálsz naponta százszor: a "népszerűtlen gyurcsány" - azt hiszed nem vesszük észre? Mások síppal az utcán, te meg itt - egykutya!
Nem vagyok egyedül a véleményemmel.... és remélem mi leszünk többen...