Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
ezeket leginkább a szolgálati motorokra találták ki.
a motor úgy van kialakítva hogy az oldaldoboz maga egy védelem. azon támaszkodik úgy hogy nem szorul a motor alá a vezető és az utas lába. kisebb esésnél csak a yamaha gumicsík kopik el a dobozról
bukócső viszont tuti hogy letöri a lábtartó/kipufogó konzolt (jellemzően a vázról a menetes fület is) ha perec van.
A fórumon új vagyok, fjr tulaj is csak 2019 tavasza óta (2004 évjárat).
Az a gyanúm, hogy az ABS-em nem működik (szervíz szerint az lenne meglepő, ha működne). A hátsó kerék biztosan tud blokkolni, az elsőt nem volt és valószínűleg nem is lesz merszem kipróbálni.
Olvastam külföldi fórumokon a "speciális" fékfolyadék cseréről, 100%-ban biztos vagyok, hogy a nyáron elvégzett csere az én motoromon a hagyományos módon zajlott.
Sajnos előtte is blokkoltam már a hátsót, így nem tudom, mióta állhat fenn az állapot.
Az ABS még nem került lecsekkolásra szervízben, de állításuk szerint szinte sosem hoz hibát a teszt, mégsem működik a rendszer.
Van esetleg más megoldás, mint az ABS kocka csere (900.000 Huf-ról szólt a mondás)? Illetve ha sikerül is vadászni egy műköőt olcsóbban, azt is ki tudja nyírni 1-2 nem körültetkintően végzett folyadékcsere?
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni. 2006 os a vasam. A hátsó fékpedál lenyomása esetén fékezni kellene a jobboldali fék munkahenger alsó dugattyú párral. Na nekem egy vészfékezés után nem engedett vissza az említett dugattyúk, csak a hátsó fék cseszegrtése után néhány perccel. Azóta viszont fék olaj se megy oda, próbáltam légtelniteni, de a fékpedál nem esik be a légtelenitö csavar lazitására. Majd végig vezettem az abs tömbig, már ahol se jön ki az olaj. Elöre is köszönöm a segítséget.
mennyiért sikerült venned? km? állapot? vannak már tapasztalatod a géppel? április májusban lesz az ideje nekem is beruházni 1 vasra csak még nem tudtam dönteni a tipust illetően fiatalabb középkategória vagy idősebb felső kategória milyened volt előtte?
mennyiért sikerült venned? km? állapot? vannak már tapasztalatod a géppel? április májusban lesz az ideje nekem is beruházni 1 vasra csak még nem tudtam dönteni a tipust illetően fiatalabb középkategória vagy idősebb felső kat
A dugattyúkat kiszedtem, mert én is arra gondoltam, hogy koszosak és nemm mennek vissza a helyükre, a fékcsövek most lettek cserélve fémre, a tartály nincs túl öntve, szóval lövésem sincs.:((