Keresés

Részletes keresés

Derek Creative Commons License 2005.10.05 0 0 103

"Elvetvén mind a (vad)kapitalizmus, mind a kommunizmus gyakorlatát, eszmeiségét.
(valódi szésőség, látható"

Ettol meg a szarszoi talalkozora az illegalis kommunistakat meghivtak, de a szocdemeket nem:-))

Előzmény: takacsi (102)
takacsi Creative Commons License 2005.10.05 0 0 102
Zokni már válaszolt az elnevezést bíráló észrevételedre.

Próbálj a szárszói Németh László beszéddel találkozni és elolvasni.
Az egész népi gondolat (megjegyzem a szélsőségezőknek, hogy "baloldali" volt annak idején) a "harmadik út" mentén fejlődött ki.
Elvetvén mind a (vad)kapitalizmus, mind a kommunizmus gyakorlatát, eszmeiségét.
(valódi szésőség, látható)
Olvastam a némethlászlói szárszói meghatározás későbbi változatát:
nem az a magyar, aki azt mondja: ha a németek győznek, engem kivégeznek, nem az a magyar, aki azt mondja: ha az oroszok győznek, engem kivégeznek.
Az a magyar, aki azt mondja: akár a németek győznek, akár az oroszok, engem kivégeznek.
Ez a több helyen, több kérdésben elfoglalt harmadik utasság.
Tudom, nem érett a győzikén domesztikált ember a Harmadik Út-ra.
De ilyen egyszerűen is érthetővé tehető számára.
Előzmény: mazsola és tádé (88)
jobblib Creative Commons License 2005.10.05 0 0 101
Ebből a Csurka-Gyurcsány szövetségből nagy kár lenne kihagyni D. Ibolyát, és ha még mindig nincs meg az 5%, jöhet a K. Gábor is...
ooloo Creative Commons License 2005.10.05 0 0 99
Töredelmesen bevallom ... ritka nagy ... :DDD
Előzmény: Törölt nick (98)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.05 0 0 98
Jessz...:)
Te mar a madof-re is rajottel...?;)

(azee vajjuk be (szvsz), rittka nagy haanyaas ez a fidesz...!)
Előzmény: ooloo (95)
mos Creative Commons License 2005.10.05 0 0 97

Nem hinném, hogy elvesznek nagyon a Fidesztől, remélem nem azon az egy százalékon fog múlni.

Sokkal többet elvitt eddig is az, hogy a Fidesz megpróbálta kielégíteni az ún. nemzeti radikális szavazók igényeit, miközben emiatt nagyon megorroltak reá a bizonytalanok.

A Jobbik/MIÉP pedig olyanokat is mondhat a kormánypártokról, amit a parlamenti ellenzék sohasem.

Előzmény: jobblib (63)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.05 0 0 96
"Kövér szerint az erdélyi autonómia nem is olyan fontos
2005.10.04. 08:26

Tavaly más volt a fontos, jövőre megint más lesz Nem az autonómia az elsődleges - mondta Kövér. Tavaly más volt a fontos, jövőre megint más lesz Nem az autonómia az elsődleges - mondta Kövér.

Nem az autonómia az elsődleges - mondta Kövér. A Fidesz és Orbán beszédek, közlemények sokaságában hangoztatta korábban: az erdélyi autonómia elsődleges. A volt miniszterelnök tavaly így fogalmazott: "Azt hiszem, hogy aki most nem az autonómiát állítja minden más kérdést meghaladóan az itteni politikai célkitűzések középpontjába, az valószínűleg történelmi hibát vét. Szeretném nagyon egyértelműen megfogalmazni a véleményemet: ha megtagadják az Erdélyben élő magyaroktól az autonómiát, akkor Románia szerintem nem kellő alappal kéri felvételét az Európai Unióba."

A Polgárok Házában tartott pártsajtó-rendezvényen Kövér megvédte a Fideszt radikálisabb szavazói előtt a román uniós csatlakozás feltétel nélküli támogatása miatt. "Nem lett volna értelme az egységes vétónak, mert így is átment volna a határozat" – mondta (Kövér hazudik, hiszen az Országgyűlésnek kétharmados többséggel kellett volna dönteni a kérdésről, ahogy a hivatalos meghívóban is ez állt, majd az MSZP-SZDSZ a törvényességet szemen köpve, a Fidesz aktív segítségével csalárd módon egyszerűen felesnek terjesztette be azt, a döntés még Sólyom kezében - a szerk.). Hozzátette még, hogy az erdélyi autonómia kérdését sem érdemes túlzottan feszegetni, ezzel "csak néhány, a mi oldalunkon álló értelmiségi hiszterizálja a közvéleményt" (a politikai aljasság netovábbja, Orbán, Németh Zsolt, Martonyi és a fél Fidesz korábbi kijelentéseivel összevetve, amikor éppen az autonómia elsőbbrendőségét hangoztatták, olykor többek közt a kettős állampolgársággal szemben is, mikor melyiket kívánta érdekük - a szerk.).
"Vegyük tudomásul, hogy Erdélyben ugyanolyan emberek élnek, mint mi, akik ugyanúgy boldogulni akarnak" – mondta Kövér László. Szerinte ehhez nem az autonómia az elsődleges, hanem szomszédunk gyors csatlakozása. Amikor pedig arról beszélt, hogy valójában egyik oldal sem jobb a másiknál, az embernek az volt az érzése, hogy ezt akár Gyurcsány Ferenc kormányfő is mondhatta volna (és valóban, ez a kövériáda miben különbözik egy-egy hilleri ocsmányságtól? - a szerk.)."

http://gportal.hu/portal/nemzetidal/

Mélységesen egyetértek. A nemzetnek valódi nemzeti erőkre van szüksége, nem ilyen ócska, szélhámos, álmagyar bandákra.
Vesszen Trianon!
ooloo Creative Commons License 2005.10.05 0 0 95
Orbán rájött volna, hogy egy párttal nem lehet lefedni a teljes politikai oldalt? Hagyott talán levegőt két kis társutasnak (egy balról: MDF, egy jobbról: 3út) és a megköpködésükkel 'igazolja' a függetlenségüket. Oszt', ha hoz mindkettő 5%-ot, hát akkor Hawaii ... :)
Előzmény: Törölt nick (94)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.05 0 0 94
Suket rizsa ez a 3. ut...ha netan bejutnanak, mingyaa lenne osszeborulas a fityisszel...kerdes, hogy tolvaj tsurka tuggya e...:DDDDDDD
ooloo Creative Commons License 2005.10.05 0 0 93

A lényegre figyelj: ebből szerinted milyen összefogás lehetséges? :DDD

Előzmény: mártonka (92)
mártonka Creative Commons License 2005.10.05 0 0 92
Elvtárs a snaghaji nénikéd....!
Előzmény: ooloo (91)
ooloo Creative Commons License 2005.10.05 0 0 91

Nézzed meg mazsola elvtársad linkjét:

"A Magyar Országgyűlésben nincs magyar érdekképviselet. De ha mi egymás elől halásszuk el a szavazatokat, mint ahogy a Fidesz a kommunisták legyőzésének hamis híresztelésével tőlünk akarja elvenni a szavazókat, akkor nem is lesz."
(Csurka István)

Kivel akarod összefogásra bírni ezt a formációt? A Fidesszel? Az MDF-fel? :DDD

Előzmény: mártonka (89)
mazsola és tádé Creative Commons License 2005.10.05 0 0 90
mártonka Creative Commons License 2005.10.05 0 0 89
Helyes!- a többi jobboldali pártnak is fel kellene ébredni és összefogni nem pedig egymást támadni.
Előzmény: takacsi (-)
mazsola és tádé Creative Commons License 2005.10.05 0 0 88

"Harmadik Út",  nem tetszik a név.

Semmi elkötelezetség a névben, üres, semmitmondó.

A NEMZETI OLDAL sokkal találóbb lett volna.

Ha egyáltalán igaz a hír.

Feltételezhetően, ha lesz harmadik út, akkor van másik kettő is.

Na ez se stimmel, hisz egy kalap alá vették a parlamentieket, tehát azok egy utasok a Nemzet dolgaiban.

noir2 Creative Commons License 2005.10.05 0 0 87

nos, akkor nincs más választásod, neked a Fideszre kell szavaznod, mert te normális vagy...éppúgy mint Fekete Páko,

én pedig, mint egy nem normális ezt nagyon sajnálom

dehát nem is vagyok normális

:O)

Előzmény: Vámpír (85)
Vámpír Creative Commons License 2005.10.05 0 0 85
Normális ember kommunista pártokra sem szavaz, meg eszdéeszre sem.
Előzmény: Törölt nick (40)
takacsi Creative Commons License 2005.10.05 0 0 84
Ez azért már figyelmeztetés a Fidesznek!

Addig téblábol, mig elbotlik...

Bár szerintem a Harmadik Út együtt kellene dolgozzon a választások megnyeréséért a Fidesszel...

Gondolom a Fidesz is kreál "szövetséget". KDNP, már szóba került, Kisgazdák biztos, majd a lakitelkiek is valamilyen néven. A baj csak az, hogy mégcsak nem is szatellita pártok, hanem Fideszben lévő személyek...
Előzmény: Törölt nick (72)
rézpattantyú Creative Commons License 2005.10.05 0 0 83
Orbán reagált bármit is ezekre a "csalódott hangokra"? Megszólalt szept. 16-a ügyében azóta? HírTv 2005-10-04 12:55 Ó. Sz.: Elnök úr, a Magyar Parlament a múlt héten ratifikálta az Unió és Románia szerződését. Ennek kapcsán sokakat meglepett az, hogy a Fidesz-frakció nagy része is támogatta a kormánynak ezt az egyesek szerint elsietett kezdeményezését és a szavazást. Ön személy szerint hogyan szavazott az ügyben? Orbán V.: Én például személy szerint megszavaztam Románia csatlakozását az Európai Unióhoz, és ezt tettem nemzeti alapon és erkölcsi okokból. Ugyanis hiszek abban, hogy Antall Józsefnek igaza volt az 1990-es évek elején, amikor azt mondta, hogy nem Budapestről kell megmondani, hogy mi jó a határon túli magyaroknak, nem Budapestről kell megmondani, politikusok íróasztala mögül, hogy mi a jó az erdélyi magyaroknak. Meg tudják azt ők mondani maguk is. Az erdélyi magyarság elsöprő többsége minél hamarabb szeretne csatlakozni az Európai Unióhoz. Így tud ugyanis hozzánk is csatlakozni. És ha valaki mostanában jár Erdélyben, akkor hallhatja ezeket a hangokat. Valahogy úgy fogalmaznak az ott élők, hogy kedves magyarok! December 5-én megtagadtátok tőlünk, hogy magyarként csatlakozzunk az Európai Unióhoz, mert nem adtátok meg az állampolgárságot. Most akkor legalább azt ne tagadjátok meg, hogy román állampolgárként csatlakozhassunk hozzátok, mint európai uniós polgárok. Ó. Sz.: De most Románia nem mondja ezzel azt, hogy no lám, a Magyar Parlament sietett minket arról biztosítani, hogy máris unióérettek vagyunk, akkor ezek szerint amit most csináltunk a magyar kisebbséggel, az rendben van, és a helyzet jó. Orbán V.: Nézze, még egyszer mondom, lehet politikailag okoskodni így, úgy, meg amúgy. De amikor egy kétmilliós közösség elsöprő többsége azt mondja, hogy az igen gombot nyomjátok meg, mert nekünk, a mi életünk szempontjából az a jó, hogyha csatlakozunk, illetve Románia csatlakozik az Európai Unióhoz, akkor nekünk az a kötelességünk, hogy az ő életükből fakadó logikus döntésüket hajtsuk végre Budapesten. Én szeretem a szakmámat, a politika egy érdekes dolog minden árnyoldalával egyetemben, de vallom, hogy az élet elsőbbséget élvez a politikával szemben. És az életnek általában igaza van a politikai okoskodással szemben. Ez itt a helyzet, ezért mondom, hogy nemzeti meggyőződésből és erkölcsi alapon szavaztam meg, megfogadva az Erdélyben élő magyarok kérését: Románia csatlakozását az Európai Unióhoz. És ez így van jól. Ó. Sz.: Elnök úr, köszönjük szépen a beszélgetést. Orbán V.: Én is köszönöm. http://www.hirtv.hu/?tPath=/belfold/interju/&article_hid=64838
Előzmény: Törölt nick (74)
Derek Creative Commons License 2005.10.05 0 0 82

"az összes homokos, drogos, szektás rájuk szavazott." 

Bar ugy lenne,akkor 15 szazalekon feletti part lenne

Előzmény: Törölt nick (46)
samiel Creative Commons License 2005.10.05 0 0 81
Mindenki hülye, csak Te vagy a helikopter....

A félrevezetett, még nem hülye.
Előzmény: ooloo (71)
samiel Creative Commons License 2005.10.05 0 0 80
"Az Szdsz pedig a parlamentben kell maradjon, mert ott kontrolálhatók a tetteik."

evvel nem értek egyet.
végre meg kellene a közéletet tisztítani ettől a mételytől.

Pedig az utcán politizáló liberálisok olyanok, mint az elszabadult hajóágyúk a fedélzeten
Előzmény: Törölt nick (70)
takacsi Creative Commons License 2005.10.05 0 0 78
Egy politikus mondta korábban: Magyarországon egy szélsőség létezik: a magyarellenesek szélsősége.
Van némi igazsága.
Bejáratott szó: szélsőjobb.
Baloldali gazdaságpolitikai nézetekkel lehet ezt a szót együtthasználni?

Nem.
Tessék életképesebbet kitalálni.
Pragmatikusabban is felfoghatnád, ahogy leírtam:
Harmadik Út egyik kontrollja lesz a következő országgyűlésben a nagypártoknak.
Látjuk, hogy az SZDSZ nem látja el ezt a feladatot. Kiesik, de kellenek mások, akik felügyelik az elszabadult túlhatlommal bíró pártokat.
És a Munkáspárt is alkalmas erre. Többprátrendszert akartunk, vagy kétpárti doktaturát?
Előzmény: Törölt nick (40)
pierresiorac Creative Commons License 2005.10.05 0 0 76
Aha! Szóval a topic bizonyítja az állításodat. Ügyes.  Még mindig nem magyaráztad meg civilizált megjegyzésedet.
Előzmény: Törölt nick (75)
pierresiorac Creative Commons License 2005.10.05 0 0 73
Kedves tőled! De még mindig nem elemezted ki nekem a szavazókkal kapcsolatos roppant kulturált megjegyzésedet.
Előzmény: Törölt nick (69)
ooloo Creative Commons License 2005.10.05 0 0 71

"Mindenki számára világos, hogy a mai Magyarországot előbbre jutásában az Szdsz túlhatalma akadályozza, de ők a felelősek az ország politikai kettéosztottságáért is. Az MSZP fanok döntő hányada számára nem világos, hogy nem a pártjuk irányítja az országot."

Mindenki hülye, csak Te vagy a helikopter... :DDD

Előzmény: samiel (68)
samiel Creative Commons License 2005.10.05 0 0 68
örülök, hogy a radikális nemzeti gondolat hívei összefognak.

Igen. Hiányzott a hangjuk a mostani parlamentből.
De híve lennék egy előző átkost működtető kommunistáitól megszabadult MSZP-Fidesz nagykoalíciónak is, hogy ezzel kikerüljön a kormányból az élősködők pártja.

Mindenki számára világos, hogy a mai Magyarországot előbbre jutásában az Szdsz túlhatalma akadályozza, de ők a felelősek az ország politikai kettéosztottságáért is. Az MSZP fanok döntő hányada számára nem világos, hogy nem a pártjuk irányítja az országot. A gazdaságot, kultúrát liberálisok bitorolják.
Szvsz. a Fidesz az MSZP nemzeti érzelmű politikusaival együtt csodákra lenne képes Magyarországgal..

Az Szdsz pedig a parlamentben kell maradjon, mert ott kontrolálhatók a tetteik.
Előzmény: Négy Vidám Hullamosó (61)
pierresiorac Creative Commons License 2005.10.05 0 0 67

Hogy tisztázzuk. Te ezt írtad a topicnyitóban:

"angol katonák arab álruhában öltek angol katonákat, s most lebuktak. ez megkérdőjelezheti az eddigi terrorizmusok egy jó részének hitelességét. "

Ehhez képest a hír arról szólt, hogy iraki rendőröket lőttek le, ráadásul nem azért, hogy gyilkolásszanak, hanem mert azt a parancsot kapták, hogy ne álljanak meg az ellenőrző pontoknál, mert rendőrruhába öltözött lázadókba futhatnak. Nem álltak meg, rájuk lőttek, ők meg vissza.

És akkor még mindig nem tudom, hogy honnan ismered a szadesz szavazóinak összetételét.

Előzmény: Törölt nick (66)
Harmadik Tiglátpilézer Creative Commons License 2005.10.05 0 0 64
A MIÉP-JOBBIK útja ide vezet.
jobblib Creative Commons License 2005.10.05 0 0 63
Harmadik út a maszopnak... A MIÉP ténykedéséből is és a Jobbikéből is kizárólag az maszp-nek volt és lesz haszna, úgy hogy csak rajta, legjobb lenne, ha válaszási megállapodást is kötnétek a kormánypártokkal, az legalább nem vezetné félre a választópolgárt. Esély a bejutásra természtesen semmilyen út néven nem lesz, csak a szavazatok átvitele balra, a maszop máris röhög a markába...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!