sajnálom, h a 10.B nem jutott tovább, 1értelműen ők voltak a jobbak szerdán. az E-nek nem volt 1etlen helyzete sem (mégis lett 1 gól)! jövőre több sikert, de azért minket akkor sem fogtok legyőzni! ;)
Jójó, igazad van Réka:) a lányfoci az tényleg lányfoci, és az "nem lehet látványos".. de akkor úgy írom, hogy : Remélem mi élvezni fogjuk a játékot:))) így jó..?? ;))))
Gratulálok nektek!! Sajnos a gól után kb. 1percel érkezte, de mind1! Sok sikert Annáéknak és Katáéknak is!! És persze Rékáéknak is!! Nemtudom mért, de úgy érzem, jó meccset fogunk játszani!! sztem van esély arra is, hogy ez a meccs lesz az idei házibajnokság "legjobb" lány meccse!!! Persze nem nagyképűségből mondom, vagy vmi,NEHOGY FÉLREÉRTSÉTEK, ez csak az ÉN véleményem!!!! Aztán ki tudja, lehet hogy óriásit tévedek/tem..:) de ez lényegtelen:)) És köszi Petra, Anna, Attila és mindenki, aki megszervezte ezt az egészet!!!!
akkor szünet utáni első nap nem lesz meccs..?? és barátságos meccs lehet??:))) mert az nekünk jó lenne, mert 6.án a Rékáé ellen játszunk... és kéne egy edzőmeccs:)
Nicole! majd meglátjuk... ez a mai meccs ez nem volt vmi jó, nem naon teccett... nem volt meg a feeling nem úgy mint az 5vösben, pedig a hókupát úgy imádom :P
Lilla! Gratulálok a gólodhoz, de jan.6án nem lesz olyan könnyű, mert játszik ellened egy Vértesi Nicole, aki mindent megtesz, hogy ne sikerüljön gólt rúgnod/tok:)) szóval..nehéz dolgod lesz;) Jó üdülést:) , és kellemes ünnepeket:)) Pusza
Tegnap volt az Eötvös Karácsony-kupa, ahol az 5vös "B" csapata bronzérmes lett, az "A" csapat 4. helyezést ért el. A csapattagok nevei az okleveleken szerepelnek, amit a tesifolyosó faliújságján találtok +! (amúgy ez lányfoci volt)
Gratulálok mindenkinek! (bár sztem a csapatokból nem sokan olvassák a fórumot...)
képzeljétek!!! ma Hókupán voltam és rúgtam gólt és nyertünk egy meccset, ahol rúgtam a gólt :D:D:D és a hugom passzából :D nah Pusyyy :DD:D: hnap megyek üdülni.. de yoo nekem!!!