Szerintem mire visszajön teát kér majd a vizeskulacsába, és eltartott kisujjal fog inni edzésen.
Meg ha megkapja a labdát illedelmesen bemutatkozik a védőknek és megbeszéli velük egy tea mellett, hogy neki most miért is kell átszaladni azon a lyukon. :)
Meghalt a máj átültetett kislány aki már régóta szenvedett a máj sége miatt Emlékezzünk rá és rakjunk X-e a nevünk elé nyugodjon békében a 4 éves Rebeka Küldd el ezt az üZE et mindenkinek a listádon ha van MSN-etek
Nah vazze hát ezek a képek nagyon kafák doom nagyon bejönnek még jo hogy szinte éjjel nappal fennavgyok mind egy denevér! vagy mi! KUllnacs holnap 14.00kor az xxl mögötti sport pályán.
Ha netán alex vagy steve küldene sms-t h, milyen edzés lesz akkor az lép életbe helyetesítve az xxles pályát de ha nem akkor az xxl mögött talizunk a sportpályán.
Szívesen kimennék a holnapi edzésre, de mint ahogy az eheti szabadságomat valsz az elkövetkező 2 napot is az influenza fogja támogatni de minél előbb kilátogatok, cserkész becsület szavamra:)
Sziasztok doom a logo nekem tetszik nagyon határozottan pozitív!
Az embereket nyugodtan elhozhatod mindenkit szívesen fogadunk a csapatban, hiszen olyan ez mindt egy nagy család :P de komojan még mindíg emlékszem az első napjaimra amikor senkit sem ismertem és mindenki segítőkészvolt nagyon! Hiddel h, ez egy nagyon jó csapat és örülünk annak h, szeretnél jönni közénk!
"nah szép volt ez a szöveg? sokáig gondolkodtam ám rajta :)) "
nah ha valaki akar akkor holnap jöjön 14.00ra az xxl mögötti edzőpályára ilyen labda dobálós elkapós edzésre már mindt aki tud! Lehet nemleszünk sokan de jólenne.
Nah hát csá arcok DOOM az isten :P persze képletesen :)
Szeva Doom melyik suliba jársz? Ja és a pom-pom lány téma jó 5let a sulikpól:) Ja és várunk az edzéseken szimpatikus gyerek vagy és nem rocc a logo:) Sajna fiuk holnap nem tudok veletek edzeni jó edzést és majd jövő 7en találkozunk:)