Keresés

Részletes keresés

takacsi Creative Commons License 2005.07.25 0 0 141
Altesti ütéseidet szégyellném helyedben.

Csak annyit tegyenek meg, amennyit bármelyik kormány megtesz.
Nevezzük meg végre ismét SOMOGYI nevű külügyminisztert, aki úgy eltűnik, mint a szürke szamár...
Jó. Ő szürke.
De akkor is kormányzati felelősség legalább annyit megtenni, amit az emberiesség megkövetel, hamár nincs nemzeti kohézós érzékük/szándékuk.

ellenforradalmár!

Ne uszits már hazugságokkal!
Előzmény: ellenforradalmár (135)
HAL9000 Creative Commons License 2005.07.25 0 0 140

Elég baj ez. Erre lett volna jó dec. 5.

Akkor ugyanis a magyar politikai elit elkötelezhette volna magát a ht. magyarság mellett. Sajnos erre csak a Fideszben volt némi hajlandóság... (Ha jól tudom, ők is vitatkoztak rajta...)

Előzmény: ellenforradalmár (135)
HAL9000 Creative Commons License 2005.07.25 0 0 139
Az azért érdekes volna, hogy a két férfi milyen nemzetiségű volt? 
Előzmény: takacsi (124)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.25 0 0 138
A Takler nem való ilyen alakok belébe:-)
Előzmény: Pinarius Mamertinus Rufus (104)
Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.07.25 0 0 137
1088 Szentkirályi u. 18. De még van nekik bőven.
Előzmény: mash (134)
drzyx Creative Commons License 2005.07.25 0 0 136
házhoz is jöttök kicsi huszár? a címem kellene: minek a neked mesélj?
Előzmény: mash (134)
ellenforradalmár Creative Commons License 2005.07.25 0 0 135

A magyar kormánynak nincsen alkotmányos kötelezettsége a nem magyar állampolgár, határon túli magyar nemzetiségű testvéreink védelmére. Megtesz, amit jónak lát - lehet, hogy kevesebbet, mint amire módja lenne -, de erre semmilyen jogszabály nem kötelezi. takacsi olvtársunk és elvbarátai talán még egy mozgósítást is elképzelhetőnek tartanának (persze, ha lenne mit), amikor semmi ilyenre nincs törvényes lehetőség. Persze alkalmas 2/3-dal az Alkotmányt is meg lehet változtatni...

Miért terelnék? Gyurcsány nekem se kutyám, se macskám.

Előzmény: sergiototta (126)
mash Creative Commons License 2005.07.25 0 0 134
ha gonolod postázok neked, csak adj egy címet
Előzmény: drzyx (119)
Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.07.25 0 0 133
Bajtárs! Hogy ne szűkölködj, átengedem neked egy évi teljes biogáztermelésemet, légy vele baldog, te jaó gyermek.
Előzmény: Green Army (128)
sergiototta Creative Commons License 2005.07.25 0 0 132
+ek
Előzmény: sergiototta (131)
sergiototta Creative Commons License 2005.07.25 0 0 131
a fideszes jórészt reklám nemzetiek
Előzmény: drzyx (129)
sergiototta Creative Commons License 2005.07.25 0 0 130
én úgy gondolom, h Magyarország mindenkori vezetőinek fel kell lépnie az ellen, ha magyart vernek valahol a nemzetisége miatt függetlenül attól, h kötelezi-e erre valamilyen törvény vagy nem
ha csak törvényi kötelességből teszi az már régen rossz
Előzmény: ellenforradalmár (127)
drzyx Creative Commons License 2005.07.25 0 0 129

akkor áruld már el nekünk, hogy a fideszes eu képviselők miért nem szavazták meg a kisebbségvédelmi ajánlást? miért nem szavazták meg a Körömi féle tv javaslatot?

eddig csak a kormányképviselők léptek a kivizsgálás irányába

Előzmény: Don Palesz (122)
Green Army Creative Commons License 2005.07.25 0 0 128
Piciny Pinácskám! Bajtársad neked a Lendvai Ildikó, hogy emelnétek együtt a gázárat valami levegőtlen helyen.
Előzmény: Pinarius Mamertinus Rufus (121)
ellenforradalmár Creative Commons License 2005.07.25 0 0 127

takacsi

Látod?
Még egy másik országbeli komcsi is kénytelen lépni:

Eszement vagy. Markó Béla kétszeresen is tartozik ezt megtenni. Sepsiszentgyörgyön magyar nemzetiségű román állampolgárokat vertek etnikai alapon, tehát fel kell lépnie ez ellen az RMDSZ elnökeként és román miniszterelnök-helyettesként is.

Előzmény: takacsi (111)
sergiototta Creative Commons License 2005.07.25 0 0 126
akkor jól értelmezem, h az a bajod, h takacsi lehet tévesen hivatkozott egy jogszabályra ? nem sokkal nagyobb probléma maga a magyarverés s az, h a "magyar" kormány nem tesz semmi érdemlegeset a kérdésben? hogy látványosan sz*rnak a határon túli magyarokra?
én nem tudom, h az "alkotmányos" vitátokba kinek van igaza, de úgy érzem ezt az egész dolgot csak arra használod, h tereljél
Előzmény: ellenforradalmár (113)
figyelő Creative Commons License 2005.07.25 0 0 125
Nana... ilyesmire nem bizonyíték ama szerszám sem ilyen, sem olyan állapota...
Előzmény: Pinarius Mamertinus Rufus (121)
takacsi Creative Commons License 2005.07.25 0 0 124
"Folytatódnak a magyarverések 2004 dec 18 szombat

Újvidéken vajdasági magyar egyetemistákat pofoztak fel, mert magyarul beszéltek az utcán. Az súlyosabb attrocitást járókelők akadályozták meg.

Nacionalista indíttatásból a két diákot Újvidék egyik legforgalmasabb utcájában pofozták meg. Két szerb fiatal kérdőre vonta a diákokat amiért magyarul beszélnek Szerbiában. Először a magyar diáklányt ütötték meg, majd pofon csattant diáktársa arcán is. A verekedést két férfi akadályozta meg.

Katasztrófa, hogy ilyesmi történik, ilyet eddig nem hallottam, illetve nem éltem át. Engem az életben nem vágott pofon senki - mondta el a megvert magyarkanizsai diáklány. A diákok nem tettek feljelentést a rendőrségnél, viszont panaszukat eljutatták a Vajdasági Magyar Szövetség helyi szervezetéhez."

Tessék ezt elképzelni Budapesten. Héberül beszélőkkel.

Mit tenne az izraeli nagykövet?
(majd idézem, ha kell, mire mit lépett...)
drzyx Creative Commons License 2005.07.25 0 0 123

én azt mondom hogy Magyar Nemzet...

Látod ez helyes amennyiben a Guiness rekorder hazugségcunami lapjáról írsz, valóban így írják és ez valóban nemzetgyalázás:((

Előzmény: markov1 (107)
Don Palesz Creative Commons License 2005.07.25 0 0 122
Nyilván nem lenne rossz egy önvédelmi lecke, viszont, ha komolyabban visszaütnek, akkor valszeg még jobban ki lennének téve a szerbek agresszivitásának.
Másrészt mit ér az erő, ha többen mennek kevés ellen? Mert ha jól emlékszem, a verők mindig túlerőben voltak.

Mindenesetre elég "ciki", hogy egy kisebbség, amely az Európai Unió küszöbénél van, csupán saját önvédelmére legyen kénytelen hagyatkozni az őket érő atrocitásokkal szemben...
Előzmény: Derek (18)
Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.07.25 0 0 121
Bajtársam, én nem vagyok zsidó, amint arról saját ajkaiddal könnyen meggyőződhetsz.
Előzmény: Green Army (116)
Green Army Creative Commons License 2005.07.25 0 0 120
Ámen.
Előzmény: figyelő (118)
drzyx Creative Commons License 2005.07.25 0 0 119
maradj, még több mash-t az embereknek! úgy kellesz mint egy falat kenyér a tudatlan panelproliknak és megvehető nyugdíjasoknak, azonkívül adhaatnál deportálási tanácsokat is, hogy fogjátok ezt jövőre kivitelezni? mindenki önként jelentkezzen? nekünk kell vinni a kötelet is vagy adtok?:)
Előzmény: mash (115)
figyelő Creative Commons License 2005.07.25 0 0 118

józsikám, ne írj nekem ilyeneket... ne tegyél engem szerencsétlenné...

még a végén fölkötöm magam bánatomban!

Előzmény: markov1 (107)
takacsi Creative Commons License 2005.07.25 0 0 117
Köszönöm.
Részben tárgytalanná vált az előző hozzászólásom.
Várom a többieket is.
Nyilatkozzanak!
Előzmény: ellenforradalmár (113)
Green Army Creative Commons License 2005.07.25 0 0 116
hogy kapnának el Mazsihiszesek szombaton, s metélnének még jobban körül
Előzmény: Pinarius Mamertinus Rufus (112)
mash Creative Commons License 2005.07.25 0 0 115

jó is volt!

na lépek, mert megint kitiltanak 1 hónapra, holmi heveny komenyista usztatás miatt

Előzmény: Pinarius Mamertinus Rufus (104)
takacsi Creative Commons License 2005.07.25 0 0 114
Azért szégyen erre az országra, hogy olyen emberek is laknak itt, akik fejüket vesztve vitáznak, gyalázkodnak, ha nem cigányt, zsidót kell védeni, hanem magyart.
(Számomra természetes, hogy kivétel nélkül mindenkit meg kell védeni. De magyarellenes elemek szabadon garázdálkodhatnak az Indexen?)
ellenforradalmár Creative Commons License 2005.07.25 0 0 113

Elitélem a verést, legyen szó bárkiről, aki védtelenebb, gyengébb helyzetben van.  Természetesen elitélem a magyarverést is.

A vita lényege nem ez, olvass vissza. takacsi jön egy idézettel az Alkotmányból... ;-)

Előzmény: sergiototta (103)
Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.07.25 0 0 112
Tőlem a magyar himnuszt is énekelheted részegen, annak se ártasz.
Előzmény: Green Army (108)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!