Kézilabda-szurkolókból alakult kézilabda-csapatok egymás közötti mérkőzéseiről, tornáiról szóló topik.
Eredmények, élménybeszámolók, képek a meccsekről és az azt követő közös bulikról.
vasárnap este volt a meccs hétfő délután voltam gépnél,megvadultamban ment a trécselés,hogy milyen gaztetteket csináltam...Úgy emlékszem,hogy te elöbb írtál oda,mint ahogy gyalázkodtam,de lehet,hogy az én memóriám a rossz(ebben az esetben szíves elnézésed kérem).:)
nem sírtam,ti jöttetek fel net-re szörnyülködve,amúgy a "seggmutogatásra" annyit még,hogy gatya volt rajtam és a s.ggemre csaptam párszor,ennyi volt ez a rémtett!:) akkor érteném meg a felháborodásotok,ha nem lett volna rajtam nadrág,de volt...
Jah értem, így inkább sportszerűtlenek voltak... De ezt már kitárgyaltuk korábban. hagyjuk.Én nagyon szívesen látnám a SzuCsán azt a csapatot, amelyiktől Debrecenben kikaptunk.
én vagyok az érzékeny?:) kik sírtak,hogy mutogattam az ülepem?:)) Gödöllőn ottvoltam mind2 napon,tudom,hogy ott született meg ez a kis nóta,meg érik a szőlő is volt...:) nem tudom,hogy nálatok mi a menő meg milyen zrika van,én csak a azt tudom,hogy nálunk mi van.:)
Volt ifistákat, akik saját elmondásuk szerint nem járnak meccsre... és igazából nem is nagyon ismerik a szurkolókat sem, akik most megkérték őket, hogy játszanak. Külön is "ünnepelt" a két réteg...
bent csarnokban meccs elött mutattam a zászlóm és Újvárosoztam,erre a Sulek b..ivárosozott,ugyhogy ennyit arról,hogy nyaltam majd ugattam és hogy vonultatok be a csarnokba?(ha nem is te).Azt nyomták az ártatlan Etosok,hogy ázik a csarnok p.rasztok,ázik a csarnok!akkor kik kezdték a g..izést?ezeket miért nem írta be senki megvadultam topikba?ja mert ezeket szabad,mert Etosok csinálták,de az én saraimat mindenki emlegette...hát ennyit az egyenlő mércéről kb.
Cseszi Te egy vadidegen Kohászostól elviselnéd,hogy megkérdezze,hogy áll-e a f.szod?vagy hogy miért vagy olyan,mint egy kérdőjel?(nem vagy olyan).Hydro is poénból verte felém a bránerét,Etos barátaid meg folyamatosan ugattak és mutogattak,hogy kint kapok.Egyiknél még "megkérdeztem" magamra,hogy az én k..va anyám?aztán kiabálta,hogy igen neked,erre jóhogy vissza anyázok!Lényeg a lényeg ti spanoltatok és poénkodtatok.....
de ezt sem értem,hogy tavaly nem "csaltak" és akkor megkapták a Dunaferr skc-sek,hogy bénák,Debrecenben volt erősdítés és mivel kikaptatok ott "csaltak",ezért nem értem,hogy miért mennek,ha nyernek csalnak,ha kikapnak pancserok..
Hydronak adjatok nyugtatót meccs elött!:) meg azért nem megyek hozzátok szucsára,mert megkapnám,hogy meccsen mutogatok anyázok,aztán mennék szucsára képmutatóskodni...mint ahogy a multkorit is kiforgattátok,mikor kint álltam csarnok elött sörrel(nem vártalak titeket),meg a lekezelésekre annyit,hogy a győriek nyújtották a kezüket nekem,ha nem fogok kezet velük,akkor meg az lett volna a baj.
Ott sem a két csapat tagjai között. Akik játszottak sportszerűek voltak egymással... Az egy dolog, hogy Dferrben a kapuson kívül még véletlenül sem szurkolók játszottak, de még így is hülyék voltunk, hogy kikaptunk. A majdnem balhé(ami szintén nem igaz) a játékvezetéssel volt.... Két balf.sz fújt.