Én pl. nagyon megörültem fél évvel ezelőtt, mikor szó volt arról, hogy lesz egy topiktalálkozó. Aztán nem lett belőle semmi... :( Mondjuk nagyon sok fórumbelivel azóta találkoztam élőben, de nem mindenkivel. Most pedig elutazom. :((
Lehet, hogy azért látom kicsit máshogy a dolgokat, mert velem akkor sem veszekedett igazából senki, tehát nekem csak szép emlékeim vannak "azokból az időkből", és nagyon hiányzik a napi kapcsolattartás veletek.
Tény hogy kicsit lassabban megy most minden. A pörgés nekem is hiányzik néha, de a veszekedések nagyon belémégtek... Pedig most is probálkoztam a másik topicban... Amugy megint csak azt tudom mondani hogy rajtunk mulik minden. Szerintem tanult belőle mindenki...
Adept, nekem sem az anyázás hiányzik, ezt te is nagyon jól tudod. Az hiányzik, ahogy régen "beszélgettünk" egymással: az ember beírt valamit, és arra rögtön jött a válasz a többiektől. Élő és működő volt az egész. Ez most nincs így, sajnos. És ez nagyon hiányzik. Neked nem?
Gondoltam, h vannak, akik ismerik, de azt gondoltam, ennél intelligensebbek...
Pedig az egészben a kérdés-gondolkodás a legjobb, én legalábbis nagyon élveztem, és ki is lehet találni, persze ez a legtöbb embernek nem megy, mert meg se próbálja.
Szerintem sem volt szép dolog betenni a megoldást.
A film pedig egy pszichotriller, nem is bírtam megnézni, és eszembe jutott a címe: A kéz, amely a bölcsőt ringatja. Alapvetően nem rossz, és nem is brutális, egy gyermekét elveszítő nőről szól, aki bébiszitterként át akarja venni az anya helyét a családban. Az elme megbomlását lehet nyomonkövetni, nagyon borzongató.
Azt hiszem a nyílt osztály nagykanalas topicjában megvan a megfejtés, de én még kiagyaltam valamit, hátha ez is tetszik neked.
Egy üvegházban történt az eset, ahol a kitámasztott tetőablakokat egy szélvihar becsapta, és a lehulló üvegtáblák felnyársalták Jancsit és Juliskát, majd később megeredt az eső is. Ez különben Rebecca DeMorney egyik filmjében volt, nem tudom a címét.
Az aranyhalak nem olyan brutálisak, bár az ő számukra igen.
Ezt hogy érted? Tedd konkrétabbá a kérdést! Vagy mondj példát, h mire gondoltál, legalább kétféleképpen tudom értelmezni a kérdést, és nemtom, melyikre válaszoljak.
hogy mikorra tudjátok megfejteni az alábbi rejtvényt. Kicsit barkochba-szerű, de azzal ellentétben itt kiegészítendő kérdéseket is fel lehet tenni, ha azok kellően konkrétak: pl. milyen színű a sok szín egyenkénti végigkérdezése helyett.
Rákérdezni természetesen nem ér, mert agyament ötleteket lehet gyártani (ufóktól kezdve vérfertőzésig (ezekre már volt példa)), de jelen esetben egy nagyon egyszerű, hétköznapi megoldást keresünk. Szóval hajrá!!!! :-)
Szóval Jancsi és Juliska holtan fekszik a padlón, körülöttük víztócs és üvegcserepek.
Kérdés: Mi történt????
Ui: Aki a logikáját szeretné erősíteni, egyen krumpleet :-)