Nincs fent még semmi a tegnap estéről, így gondoltam, hogy azoknak, akik nem tudtak eljönni leírom, hogy én hogyan láttam a klubnapot. Valaki majd remélhetőleg leírja tényszerűen is, hogy mi minden hangzott el (bár ez kb lehetetlen), én csak szubjektíven értékelném a tegnap estét:
Rendkívül jó volt a tegnapi találkozó. Máshogy volt szó a Dakarról, mint eddig általában, sokkal őszintébb, emberközelibb beszélgetés alakult ki. Ráadásul, a két beszámoló szerintem nagyon jól kiegészítette egymást. Sok olyan részlet, háttérinfó előkerült, ami eddig nem. Szaller Zoli tudott véleményem szerint eddig leginkább úgy beszélni a Dakarról, hogy az a versenyt belülről nem ismerőknek is elég jó elképzelést adjon arról, hogy milyen lehet ott lenni és benne lenni egy csapatban. Nem csak az volt érdekes, amit mondott, hanem ahogyan mondta - egy nagyobb csapat elkötelezett, megkérdőjelezhetetlenül lelkes tagjának tűnt, aki nem akar mindenáron előtérbe kerülni, de megtesz mindent a sikerért. Látszott rajta, hogy nagyon tiszteli a sivatagot (Afrikát), nem csak egy verseny helyszínének tekinti.
Greff Robi hihetetlenül jó mesélő. Azt a Dakar alatt is sejtettük/láttuk, hogy nem egy egyszerű versenyt futott, de a részletes történetét nagyjából pisszenés nélkül hallgattuk végig. Amit pedig ő ott végigküzdött a verseny alatt - na, ez az , amit csak ő tud elmesélni -, arra csak azt tudom mondani: Akaraterőből, kitartásból le a kalappal!
Hát spec én azt csináltam, hogy feltettem a honlapomra, és belinkeltem ide a fórumra, jelenleg innen érhető el: http://poroszlai.hu/dakarklub.html. Ezek csak az én képeim, és azért van itt, mert számomra ide a legegyszerűbb feltölteni, és ha valakit érdekel, megnézheti, letöltheti. Ha komolyabb képeket is készítek, akkor majd kitalálok valamit, de jelenleg nem félek attól, hogy az index.hu-n látnám őket viszont:)
szevasztok igyekszem beesni pénteken a champs-be, az időjárástól függ, ha ilyen klassz idő van már aznap lemegyek balatonra mert metszeni kell a szőlőt. ha esik vagy mittomén akkor persze ott vagyok. roland, mail megy mindjárt.
jók a képek. én ezt a kettőt lőttem valamelyik nap, ha kell valakinek vigye :-)