Nagyon tetszik a Justice League: állati jó zenék, eltalált szinkron (szöveg és hang terén is), gyönyörű rajzok (persze a leggyönyörűbb Diana hercegnő [Wonder Woman ] és Hawk Girl ;-) ), akciók és érzelmek, rokonszenves főszereplők, akik a kitartást,összetartást, mások és egymás segítését példázzák... szóval szerintem jócskán kiemelkedik a többi mostani rajzfilm közül.
Már párszor végignéztem, de nem tudom megunni. A JL a kedvenc rajzfilmem!
Köszi a képeket. Ha kell, az enyémeket is töltsd le innen (gondolom tudod hogy kell, hogy eredetiben, jpg formátumban jöjjenek le), van köztük kicsi, de egész nagy is.
Kíváncsi voltam, hogy a CN-on újrakezdik-e a sorozatot, és örülök, hogy igen, mert bár régóta megy, néhány részt még most sem láttam teljesen. Meg egyébként sem tudom megúnni a többi részt sem. Nem vagyok egy nagy rajzfilmes, de ez a sorozat maga elé tud ültetni.
Rendicsek, legközelebb hozok magammal párképet, amiket az első két szezonból szedtem ki.
Vannak olyanok is, amelyeket Photoshoppal készítettem a meglévő képek alapján, pl. Hawkgirl repül a levegőben, mindez marha nagy felbontásban, vagy Wonder Woman harcol, repül, stb.
Nna, majd hozok akkor.
A netről egyébként én is sok képet töltöttem le, és találtam pár elég jó rajongói oldalt is, onnan vettem, hogy a Savage Time után elvileg van még két rész, majd a3-4. szezonokon túl is van még kb. 3-4 extra epizód.
A Cartoon-on egyébként most fejeződött be megint az ismétlése az első 2 szezonnak, most az elejétől kezdik megint, de talán az új Toonami Knock Out című műsorban lesz valami JL. Ott egy órás részeket ígértek... talán lesz JL is.
A képeket a neten böngészve találtam, és nekem is feltűnt, hogy vannak közte olyanok, amelyek a CN-on nem szerepelt részekből vannak, amikre én is nagyon kíváncsi vagyok. Azt hiszem ezek volnának a 3-4. szezonból.
Azt viszont nem tudtam, hogy a Savage Time rész után is van olyan, amit nem adtak le (vajon miért?).
Egy párat szúrjál már be a képeidből, megnézném, hogy milyenek.
Figyi, én szintén kedvelem a sorozatot (meg is van a Cartoon-on vetített mindegyik rész DVD-re írva), nekem amúgy Hawkgirl a kedvenc karakterem.
Lenne egy kérdésem hozzád: úgy láttam, olyan képeket is felraktál az oldalra, amik nem ismerősek az első két szezonból. Neked talán az összes rész megvan, úgy értem, nem csak azok, amik a tévében is voltak?
Ha nem tudod, leírom, hogy a Cartoon nem adta le pl. a "Justice League of their own" 1-2. részeket, ami a Savage Time után van elvileg, ill. még nem adták le a 3-4. szezonokat sem (Justice League Ultimate). Nekem ezek a részek is kellenének, angolul is jók.
Cserébe akár tudok adni kb. 700 képet az első két szezonból, vegyesen a netről leszedett rajzokkal, grafikákkal.