Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
A MNI topikon már pedzegetik a tagok, hogy Giuseppe G. és 3. Richárd azonos. Személyében ismét egy áldoktor szórakozik a betegeken. Jó a fórum, kár lenne, ha az unalomból szórakozó, sok nickes mínuszolgató troll színházává válna!
Olvastam, de most egy időre inkább magatokra hagylak, nem akarok sem túlzottan belefolyni a topik életébe, sem a többiek haragját kiváltani a gyakori beavatkozás miatt.
A 20448-as hsz-emet szeretném töröltetni minél hamarabb az Addiktológia/Mától nem iszom topicban, amelyben meggondolatlanságból feltöltöttem magamról egy képet, kérlek, S.O.S. lenne a dolog!
Tényleg, hagyjátok már abba. Nagyon óvodás már ez a vita és nem visz semmit előre. Van gondunk éppen elég, mintsem hogy itt acsarkodjunk, erősködjünk. Dögöljön meg a rákunk, ne mi idegesítjük egymást. Béke legyen!
Kedves vagy, csak rosszul emlékszel! EGy levelet másolt be, ami privát levelezésből lett ide bemásolva, tehát nem indexes!! fertőtlenítő arra hivatkozik, hogy Fenyvesic néven adta meg az adatait, ami törölt nick és a mostani nevén nem adta meg.. szerinte ez szabályellenes?? Akkor ne menjünk messzebb, csak addig, hogy Rainmanus nick név alatt ezer százalék, hogy nem adtam meg az adataimat!!
A másik pedig a topicok! Nagyon régóta nem olvashattál tőlem az eü topicon olyat, hogy a termékeimet ajánlanám, pláne nem tukmálom!! Ott elég, ha csak felteszek egy kérdést, írok egy véleményt vagy csak egy kommentet írok, már mindenkinek problémája van.... De miért is lenne, ha támogatást kapnak hozzá??? Lyme-kór topicban annyit kérdeztem valakitől, hogy "lesz- e még valamilyen vizsgálat vagy lezárják annyival, hogy nem tudják mi a gond?" Erre kitiltottak... Mit sértettem és kit sértettem??? Ugye érzed a túlzásokat?
Fertőtlenítő által belinkelt hozzászólást, amiben az irl adatok vannak én másoltam be az mlm fórumba egy külső, nyilvános oldalról mint jelenséget, írtam is, hogy az a szöveg a legalja kategória. Erre kaptam kedves topictárstól a felháborodott hozzászólást, hogy én reklámozok, aztán megvádolt minket, hogy a nevében létrehoztunk egy oldalt, igazából Rainmanus saját magát azonosította azzal a személlyel.
Tisztelt Moderáció! Fertőtlenítőnek igazad van, Rainmanus tette közzé valamelyik korábbi nickjén a saját telefonszámát, ráadásul nekem válaszolt valami kapcsán. Azonban én már erre nem emlékeztem. Azonban mivel Ő tette közzé a sajáttelefonszámát,nincs oka háborogni. Ez az én véleményem. Egyébként több kommentjében azt írta, hogy Ő segíteni akar beteg embereknek. Azonban észre kellene vennie, hogy a topikon a nyomulását zaklatásnak veszik. Én nem használtam soha az általa propagált terméket, így terméktapasztalatom nincs. Azonban ha a fórumozókat zavarja a nyomulás akkor ezt be kellene fejeznie. Ha valamelyik embert érdeklik az általa használt termékek akkor rá tudnak keresni a neten, és nem kellene neki ezt a témát mindig a fórumra hoznia. Ilyen dolgok miatt tiltották ki már a sokadik nickjét. A terméktapasztalatait, ha tényleg olyan jók a termékek mint állítja, akkor közzé tehetné egy saját blogon. Azonban ha ezeket a dolgokat mindig a fórumra hozza, sokakból ellenérzést vált ki.