Na, azért a baloldalon is megvannak a módszerek a rendteremtésre, elég csak Sztálin elftárs vagy magyar hangja Rákosi pajtás elftárs tevékenységére gondolni. Amúgy meg nem kell besz*rni: elõbb elfogy az olaj mint hogy a globális felmelegedés különösebb gondot okozhatna... Lásd Peak Oil topic.
es ha ez igaz akkor felvetodik a kerdes hogy milyen kormanyunk legyen. szerintem jobboldali kormany legyen eros papi tamogatassal mert ok tudnak rendet tartani. az anarchia borzaszto lenne egy ilyen termeszeti csapas idejeen!
Tudod, én elég vén vagyok ahhoz, hogy olvtam már sokféle "szakértő" cikket, attól függően, kinek mi volt az 5lete, érdeke!
A nagy Természetet battathatjuk, zavarhatjuk, legföljebb jól pofánvág, de komoly kárt nem okozhatunk benne!
Az ilyen filmek megvalósuló fantazmagóriáiban csak az emberi hülyeség határtalan.
Nem mondom, amit ember-ember ellen elkövethet, bármily képtelen, az mind mevalósulhat -ezt bizonyítja a történelem is, de a Természettel parányi határig harcolhat-kekeckedhet csupán.
Más térsza, hogy úgy járhatunk, mint tébolyult hangyák a +szállt házzal: túlszaporodnak, és szétfúrják, míg végén összeomlik...
/Bár -szvsz- a Természetnek erre is lesz megfelelő válasza./
Térképen nézegettem a helyeket, ahol ez az évszakhoz képes meglepően meleg van. Scoresbysund a sarkkörön van, ma is +1 fok. A héten volt +7, sőt előtte +12 is.
Godthaab +5, Narssarssuaq +8.
Komoly jégmezők árnyékában mindez.
Kiváncsi vagyok mennyivel emeli a jég átlaghőmérsékletét ez a melegebbtre fordult idő. Ugyan mindegy, hogy -15 vagy -13, még egyik sem olvad, de közelít az olvadási ponthoz.
szerintem (balos) a globalis felmelegedes az jo. mit is mondhatnek mast. minden globalis jo. a globalis hulyeseg is jo. hiszen globalis.
es senkit ne keverjen meg hogy a globalis felmelegedes a jelenlegi hideggel alcazza magat valamint a balaton magas vizallasaval keveri ossze hivo naivsagunkat.
lesz meeg felmelegedes. es akkor... .....-nak annyi!
(persze lehet hogy keverem az operaturat a moderaturaval...)
haat most kifezetten jol esik, kellemes beszelgetni a globalis felmelegedesrol. meeg ha ragondolok is elont a melegseg es a toth vera feele bizserges.
miert itt?
haat talan azert mert a globalis felmelegedes politikai vonzataira lennek kivancsi. hogy mit mond a jobbos es mit a balos. mit mond a gazda es mit a gazdatlan. miert es mennyiben oka a globalis felmelegedesnek a horn kormany es az elmaradhatatlanu es utanozhatatlan orban kormany. mit fog csinalni a globalis felmelegedessel (az aktualis hideg senkit ne tevesszen meg) a jovendo orban kormany.. az nem lehet hogy egyformat mondjon a ket oldal. tehat kivancsi vagyok
jo e a globalis felmelegedes?
a meleg jo. a globalis nem jo. erdekes lesz a valasz.
mi a globalis felmelegedes es a hatarontuli magyarok viszonyulasa?
lesz e nepszavazas? patrubanyi ur ir e ki nepszavazast a globalis felmelegedes targyaban?
mennyi izgalmas kerdes.
miert en nyitom meg?
talan mert mas meeg nem tette...
ja es a kerdesek kerdese. a globalis felmelegedes a mindent elonto hulyeseget fogja erositeni avagy gyengiteni fogja e?