No, jó is, hogy említed:) eszemben volt ez a téma, de vhogy elfelejtődött. Pedig még én is fotóztam, csak tudnám, hol a negatív:) Jobb híján felhasználom PCs. barátom képét.
Minden jó, ha jó a vége :-)) Nincs harag, sőt, adtam néhány képet az M31-32 Extrába is :-)) Jut eszembe, ebbe a csomagba nem tettem képet a Joó Feri féle napfogyatkozásos különvonatról (1999 aug), ahol is a vonatot Szeged-Röszke között M31 2035 vitte (a végén M61 017), de gondolom, erről jó sok képet kapott az Indóház...
Korábbi hozzászólásaimhoz kapcsolódóan, a korrekt tájékoztatás érdekében :-)) jelentem, csütörtökön (2012. november 22-én) visszakaptam braun kollégától az M40-es Extrá-hoz anno-anno-anno átadott papírképeimet :-))
Amúgy a belinkelt weboldalona Szhely-Győr-Sopron-Tatabánya-Budapest útvonal van feltüntetve. Ez most akkor hogyan is van valójában? Szombathely-Sopron-Győr vagy (Szombathely-Csorna)+(Sopron-Csorna)-Győr
Véleményem szerint azért lesz csak egy vonat, mert már megcsappant a jelentkezők száma. És honnan tudod, hogy nem lesz rajta címer, vagy nemzeti színek? Ellenben talán meglesz az a varázsa, hogy a Traxx előfogat nélkül vontathat az út nagy részén. Ez már majdnem olyan lesz, mint az első Székely gyors.