World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Mennyi idő alatt tudsz átlagosan badgekből 1 epicet összeszedni?
köszi :)
Tegyetek fel képeket is lécciiii :D Tök hülye voltam, hogy a screenshotokat nem mentettem át máshová, mert amikor uninstalláltam a wowot, mert úgysem játszhattam vele és kellett a hely, eltűnt az összes képem :( Nem lehet azokat valahogy visszaszerezni?
Napi questeket én is utálom, nem is csináltam őket. Viszont tabarddal heroicok meg 80asok adják a reput. De ma már ennek sincs jelentősége igazából, badgekből megvan ami kell, meg az új 5fősökből.
Igen, a repuzás is megoldás volt, de őszintén...egész napos program, mire minden napi kvesztet végigcsinálsz minden nap és már egy hét után rohadtul unja az ember.
Látom, most kéne játszanom, sajnos most nem megy, mert maholnap szülni fogok, csak nosztalgiáztam picit veletek :D Jó olvasni, miket változtattak, biztos most sokkal jobb lehet játszani, nagyon hiányzik a wow.
Az ingyenes mmo-k közül miért mindegyik olyan fos grindelős vacak? Semmi plusz nincs bennük. Szarak a kvesztek, nincs normális történetük, se olyan, mint a halászás vagy valami kikapcsolódás nincs benne, semmi ami vicces. Többnyire 10 év alattiak játszanak velük. Igaz, meg lehet csinálni, hogy na van 10 percem, játszom picit. Wowban nem lehet ezt megtenni, mert ott tök hamar klánban van az ember, barátai vannak, mindenki köszön, hívnak instázni és már csak az, hogy mindenkivel bratyizik az ember, eltelik az a 10 perc és mentegetőzni kell, ha le kell lépni. Erre most sajnos nem lesz időm :( Pedig télleg nagyon hiányzik.
Hát LK-s normál instákkal nekem sose volt semmi gondom, bár tank vagy healer szerepkörben csak úgy voltam ott, hogy volt BCből legalább egy T4 körüli felszerelésem. Tekintve viszont, hogy T4 szintű cuccokat level71-re questekből össze lehet szedni LK területeken, ez nem hiszem, hogy valami különös dolog lenne. Egyszerűen nem ugrik be az ember 68-70en utgarde keepbe, hanem vár 71-72ig és addig meglesz a cucca. Olyan cuccban csak annyi gond van, hogy a mana kifogy a healernek és néha inni kell, illetve ha a DPS hülye és beleáll abba amibe nem kéne és ezért túl sokat kell healelni akkor vagy a tank vagy a DPS nem megmenthető. Nyilvánvalóan akkor a DPS halni fog, mert a tanknak élnie kell :) Kb ennyi nehézséget tapasztaltam rettentő szar gearben.
LK heroicokat meg úgy csináltuk végig 2008 november végén, hogy mindenki LK kékekben volt, normál instákat se farmoltuk, csak ami 1-1 run alatt a szintezés alatt összejött + amit meg tudtunk szerezni craftolható kéket vagy honored repukból kivehetőt. Igen, ez kis utánajárást igényelt. Így az LK heroicok nem voltak könnyűek, de a BC heroicokhoz képest sétagalopp volt 1-2 kivétellel. Pl Loken full kékben kifogott rajtunk simán, pedig követtük a taktikát meg minden :D
Manapság lett 80as a paladinom. 76-80 között AHból meg questekből összehozott kékekben/zöldekben tankoltam, azzal se volt semmi gond. 80ra érve úgy döntöttem, hogy a pala tankolás valami agyrohasztóan unalmas és béna, kipróbálom a holyt. Healer cuccom csak 4-5 darab volt normálokból, ehhez vásároltam craftolt kékeket, meg két 200as szintű nagyon olcsó epicet (back és shield). ~500 gold ráfordítás volt összesen. Ezzel a cuccal nem volt semmi gondom a heroicok healelésével, még akkor sem ha hasonlóan bénán gearelt tankot kaptam.
Most iszonyú könnyűek a heroicok, olyan sose lesz, hogy legalább 2 ember a csapatból ne lenne olyan cuccban ami messze afelett áll, amihez a heroicot tervezték (kék LK gearhez tervezték). Szóval ha odamegyek kék healerrel, kapok egy full epic vagy akár csak félig epic tankot, máris nincs gond. Vagy ha a tank is hasonlóan rosszul öltözött akkor biztos van 2 jobbfajta DPS, máris fele addig tartanak a csaták, mint 2008 végén és az sokat számít. AKKOR még ki lehetett fogyni manából meg meg lehetett halni. Ma már nagyon nehezen :) És ráadásul 5-10 heroic után máris félig 232-245ös epic az ember a triumph cuccokból. Konkrétan az első heroicom után meglett a 35 triumph egy 245ös healer ringre. Egy 138as ZÖLDet cseréltem le vele. A palámnak 1 hét után már nem tudok heroicból mit fejleszteni a gearjén, csak 1 cipő van ami makacsul nem akar esni. Már a retri gearjét építem.
Vagyis építettem, csak lejárt az acc és most nem töltöm fel egy ideig megint.
Persze nagyon sokat számít a tapasztalat, de szerintem próbáld ki a heroicokat most. Csak előbb szerezz kék cuccokat bármi módon, úgy sima lesz. És iszonyú gyorsan full epcire lehet öltözni manapság.
Persze gemeket meg enchantokat bele kell pakolni a cuccokba, legalább valami olcsóbbat, de olyat ami hasznos.
Lehet, hogy most más a helyzet, de mikor kijött a LK, soha nem bírtunk végigvinni még egy normál instát se wipe nélkül. Pedig egész jó cuccaink voltak és nem láttam, hogy valaki béna lett volna. Utgarde Keep tűnt egyedül könnyűnek, mert egyszer a 70-es palámmal összeálltam egy másik palával és ketten elvittük az első bossig. De azt a bosst már csapattal se tudtuk lenyomni, pedig már sokféle haditervet kiötlöttünk ellene. Talán már könnyítettek ezen. Mikor meg soha nem esett nekem való cucc sehol és összeszedtem az összes PVP-s epicet (vagy legalábbis sokat), mindenki fikázta a felszerelésemet, ha abban mentem heroicra. Normál instában nem esett nekem semmi, szóval honnan a fenéből szereztem volna cuccot, mai elég jó a heroicba??? Már ott tartottam, hogy csak AH-zok és pénzből veszek epic PVE cuccokat, de az rohadt unalmas volt, mint egy munkahely. Szóval a Northrend heroicokba be se jutottam szinte soha, amikor meg igen, mindig kidobtak, mert szerintük szarak voltak a cuccaim. Azt mondod, hogy zöldben is végig tudtad nyomni? Nekem a lila és kék cuccaimat fikázták. Ez egy ördögi kör, mert amíg nem vagy full epic, nem tudsz heroicozni, amikor meg már full epic vagy, minek mennél heroicozni? Épp a cuccok miatt csinálnád végig nem? Szóval inkább PVP-ben éltem ki magam, sokkal jobb is volt. Nekem kevesebb stressz.
Rohadt nehezek? Bocs, de pont fordítva. Szintezés alatt kék-zöldben a normál 5fős insták tényleg nehezebbek tudnak lenni, mint az LK heroicok (de könnyebbek mint a BC heroicok voltak T4ben). 80ra érve 2 nap alatt full epic leszel és ettől a heroicok nevetségesen könnyűvé válnak.
A raidek meg Naxx kivételével nagyságrendileg a BCs raidek körül vannak nehézségben, csak sok mechanizmust könnyebb használni, pl van a tankoknak rendes aggrója meg ilyesmi, így igazából azok is könnyebbek. Naxx meg őrületesen túl könnyű. Kék gearben volt benne 2-3 nehezebb boss, de már 200-213as epicben semmi kihívást nem jelent az egész.
Igen, a LK nekem sem tetszik annyira. Northrend valahogy mintha nem is az eddigi wow stílusa lenne és hangulatában is teljesen más, már nem olyan meseszerű, a zenék se olyan hangulatosak, az insták meg rohadt nehezek, bár szépek. A lények se annyira fantázialények. Arról nem is beszélve, hogy jobb gép kéne hozzá, hogy ne fagyjak ki folyton Northrenden. Valószínű a kifagyások miatt is megutáltam kicsit, persze ez nem az ő hibájuk.
Hát ja, ezek az insták nekem is kerülendők voltak, amiknek még a bejáratát is nehéz volt megtalálni. Ha valamit nagyon utálok, az az eltévedés és időcseszés, hogy megint kitaláljak. Főleg olyan föld alatti vagy barlangos környezetben. Lehet, hogy klausztrofóbiás vagyok? lol. Mondjuk Underboghoz víz alatt kell eljutni, de az mégis tetszett. Legalább ízléses a kinézete, a lények is érdekesek és trükkösek. Amúgy talán Zangarmarsh a kedvencem az egész wow világból. Meg a nelf és belf kezdőhelyek.
Erről jut eszembe, kb 1 hónapja egyre több WoW scamet kapok. Régen havi 1 ha volt, mostanság napi 10-15 is akár. Meg pár AIONos is. Kurvasok közöm van AIONhoz, kb annyit foglalkoztam vele, hogy még az eu megjelenés előtt elmondtam hogy egy grindelős fos lesz (az is lett) :D
Eladó gamecardok:
60 Napos WOW kód (EU) 5700,-
NCSoft Game Card (USA vagy EU) 30 Napos Card 4000,- 60 Napos Card 5700,- Az NCsoft gamecard felhasználható: Aion, Lineage 2, City of Heroes, City of Villains játékok havidíjának fizetésére.
Champions Online 60 Napos Card (Worldwide) 6000,-
EvE Online 60 Napos Card (Worldwide) 7500,-
LOTR Online: 60 Napos Gamecard 5800,-
A kódot mailben küldöm.utalás ill. az összeg megérkezése után.
Érdeklődni a továbbiakról az iceakos@gmail.com emilen vagy itt a fórumon lehet.. MSN/mail:iceakos@gmail.com
üdv:Ice
www.livekodok.com
Elolvastam, azt nem tudom hol olvastad a köcsögöt meg a hülyét mert ilyet nem írtam. (Hogy mit gondoltam az megint más.) Én feltettem egy kérdést mert naívan azt gondoltam hátha rászánja valaki magát, hogy segítsen. Havertól érdeklődtem-e témában azt mondta- "Ó, kérdezd meg egy fórumon." Rég nem használtam fórumot ,mert régen is ez ment segítőkész fórumozó nagyon ritka a többség csak a hibát keresi meg kötözködik. De azért köszi. Jah és persze BOCSÁNAT.
Ezt annyira élvezem. Idejön valaki, nem képes elolvasni a topik címét, finoman felhívják rá a figyelmét, de persze mi vagyunk a köcsögök meg a hülyék. Úgy látszik mostanában mindenki isten komplexussal született, a bocsánat szót meg lassan ki lehet törölni a szótárakból. :(
Először is köszönöm a kedves megszólítást, és gratulálok mind az öt évhez de annyit biztos nem ér ,hogy fizessek is érte. Egyéb kérdés nincs csak az az egy volt ,de ha nem tudsz rá válaszolni akkor azt mond.
Az egyik wow- szerveren beugrottam haver helyett egy kis időre GM-nek, de nem vagyok benne túl gyakorlott, meg tudná valaki mondani, hogy a TICKET-eket hogyan tudom elolvasni amit a gm-eknek küldenek?
Spirit mire kell neked? Nem, ilyenre ne rollolj shammyval. Elhiszem hogy így is upgrade de ha én lennék az ML én se hagynám, hogy elvidd. Tudom 4.0-tól jó lesz :))
Volt némi konfliktusom tegnap icc 25ben. Frozen Bonespike volt az oka:-) Szerintetek egy resto shamynak van annyi joga rárollolni mint egy lézerpulykának?