6. kiemelt Dubaiban, így játszania kell az 1.körben, méghozzá Hantuchovával. Nem könnyű kezdés, főleg hogy már 3.hete játékban lesz. Aztán Likhovtseva vagy Sfar majd Serena jöhet.
Nekem még régebbi forgató rendszerem van ezért kellett vennem egy Strong pozícionert ami forgatja a motort. (Régebben egy Strong 4375-ösöm volt de az nem kezelte a mátrix modult. Most egy Echostar 808-asom van.)
Mivel nekem forgató rendszerem van, a keleti 70-től a nyugati 30 fokig láthatok műholdakat. Ezeken elég sok csatornát nyit mátrix modul, azomkívül el lehet csípni olyan átjátszásokat amik a különböző TV társaságoknak mennek. Sajnos a teniszt egyre kevésbé.
A hotbird-ön van, 4 csatorna egymás mellet (angol, görög, lengyel, hang nélkül), de nekem van még egy mátrix nevű modulom ami tud kódolni elég sok kódrendszert.
Én meg emiatt jártam meg, mert elkezdtem nézni az euro2-n, aztán csak lestem, hogy miért nem adják. Kb. 25 perc után jöttem csak rá, hogy áttették az 1-re:((
igen ennyi lett. ugyanazzal a koreográfiával ahogy szokta Sharapova. adogatás 15-30-nál, breaklabdákánál elkezdett úgy üvölteni mint egy sakál, fokozatosan belehergelte magát a játékba és ismét 0-1-ről fordítva nyert. Pedig az elején nagyon magabiztosnak tűnt. látszott rajta.
(egyébként most az egyszer örültem hogy fújt a szél egy siugró versenyen, mert így a VB csapatversenyt egy órával elhalasztották, és élőben mutatták az Eurosporton a mérközést.
MOLIK breaks on her SECOND POINT, proving to be too solid both mentally and physically in a tense battle... the Australian is proving that she is on the way up the rankings once more, leading 5-1!