Tudna valaki segíteni hogy Puerto Platán van-e valaki aki vállal privát vezetést? Többször voltunk már...( sajnos Józsi halála miatt elárvultunk! Most november végén utaznánk!
Sziasztok! Próbáltam a taxi árának utánajárni, de igazán hasznos infót nem sikerült szereznem. Egy oldalon találtam 3 dollár/km-es árat. Ez igen drágának tűnik, főként egy 100 km-es útnál. Nektek van valami infótok?
nagyobb shopping a környéken nincs csak kis boltok , minden apróbb cuccot meg tudsz venni kint is bent is , persze árban más , kocsival kb fél órára tudsz nagyobb boltokban vásárolni ha kell . De inkább Santo Domingóban javaslom a vásárlást korrekt árak és választék. Ellátás szerintem minden van , az 1 dollárosok csodákra képesek :) a partot rendben tartják , a tengeri füvet este és hajnalban el takarítják nekünk nem volt ilyen gondunk és a lényeg a sok 1 dolláros :) .
Szia. Mi már kétszer voltunk a Be Live Collectionban. Idén májusban és tavaly is. Ha van kèrdésed szívesen válaszolok. Januárban szeretnènk ismèt Dominikára menni. Egy kèrdèsem volna inkább az utazással kapcsolatos, mint az ott lèttel, mègpedig az hogy tèlen is nagyon lehűtik a reptereken a várótermet? előre is köszönöm a választ :)
Szia mi ott voltunk nászúton és kellemes csalódás volt kedvesek nagyon kellemes környezet jó kaják meg minden , nem luxus szállás de mindig volt valami program nem unatkoztunk szuper volt.
A Melia híre nem a legjobb mostanában. Az ár pedig erősen szezon függő. 40-50 körül 2 főre rendes szállodában nem nagyon van hely jan-márc. környékén. Most van ennyiért, de most nem igazán érdemes menni, pontosabban, szept-nov. végéig nem igazán érdemes menni.
Az idő csodálatos volt, 28-30 C fok volt, kívánni sem lehet jobbat. Napsütés, eső egyszer esett hajnalban. A tengerparton azért fúj a szél, hol erősen hol gyengébben.
Mi egy hétig voltunk, de szerintem aki megteheti inkább két hétre menjen, az idő eltolódás miatt. Elég nehéz megszokni.
Az óceán vize is nagyon jó volt. A Karib tenger még csodálatosabb.
Sziasztok! A The Level at Meliá Caribe Tropical-ban volt már valaki? 5 csillaghoz képest egészen jó árban van. Esetleg valami másik hotelt tudtok ajánlani? Olyan 40-50e Ft/éj/2 fő ár környékén Punta Canaban. Vista Solt is néztem. Láttam már sokan voltak ott..
Szia Gina..... az infod nagyon jo volt, de szeretnék kicsivel tobbet kérdezni toled...... mi a kovetkezo év február végén megyunk udulni s lenne néhány kérdésem....:ha tudnál válaszolni rá......mennyi volt a megengedett alkohol mennyiség behozatala az unioba 1 fore ? / tudnál válaszolni?/....az éttermek ahová elore kellett helyet foglalni azokban kulon kellett fizetni a megrendelt kajákat???......s ha még tobb valamit tudnál írni az email címemre....: tiborvincze@seznam.cz .....válaszod elore is koszonom......szia......