Alhazred!Semmi gond koma, érthető a dolog.Mi is tátott szájjal néztünk benneteket.A hangzásod szerintem kibebaszott kurva jó!Laney beépített ,ha jól emlékszem? A bőgős kolléga pedig hihetetlenül durva hangokat tudott kicsikarni az öreg JOLANA-ból!!!Sok új hangszer megírígyelhetné azt a soundot!Az egész produkció nagyon ott volt!Stílusában nekem úgy jött le, mintha ötvöznétek a Melvins-t, a Primus-t és a Down-t.Nagyon érdekes!Puszi
Jó a bontásos fénykép! Kicsit elmélkedtem, hogy mit keres ott egy piros Zetor jobb szélen, aztán szomorúan rájöttem, hogy én vagyok az...:S Ájlávjúönbecsülés...:S
no, bocs, h a felénél leléptünk, de csörgött a pizsama többeknél, én speciel 3 órát sem aludtam, most pedig megyek be a dógozóba. a srácok mindenesetre tátott szemmel-szájjal néztek benneteket, főleg ifjonc gitárosunk. a póló meg faszás, abban megyek tanítani.
A drogbiznicből, a Romániába szállított játékgépekből és az ukrán csajokból bizony tellik jó kis cuccra! Ja végre megjött az Aria Nine koma.Nagyon exkluzív cucc. Garabonciásban tréfa lesz!
na, megvan az aria, migi? ilyenen játszottam én még a the taktika időkben, csak az fullnatúr volt. pengetve/torzítva fasza real steiner orgánumot fingattam ki a testéből.
Balmazon leszünk mi is, mint Go4it!, ellenben azt nem ígérhetem hogy megvárunk benneteket a másnapi munkanap mián, éppezért ma este találkozunk Martfűn, niggaz.