Szigetkém ! Ha vártad a hívásom, bocsika, itthon dögölök inflenziában, 38,8 fokos "melegség"-ben - tahát tulképp meg is haltam egy kicsit. Szia Dupladoki, Mindenki ! Csepi
ez szuper........... visszamentem a kezdetekhez,-bár mégcsak párnapja vagyogatok-a 40-es oldalak magasságába találkoztam a saját nickemmel...grrrrrrrrrr ARRA JOOOOOOOOO?HOGY TUGGYAM MIT VÁRJAK "TÖLETEK"!!!
Szia Szigetke,és akik utánam gyünnek!:) Ma csak párpercem van,asztán hétföig kényszer gyugulás.....bezár a bazár! mindenkinek szép napot,jooooooooo 7végét! :)))
Férfi üzleti útra megy, és a felesége a lelkére köti, hogy hozzon neki valamit. A férfi nem lát más üzletet a környéken, csak egy állatkerskedést. Bemegy hát. Ahogy belép a kereskedő máris a szeme elé visz egy állatot. - Mi ez? - kérdezi meglepetten a férfi. - Uram ez egy Mexikói Szopós béka. - És ez mire jó? - Vigye hátra a függöny mögé, és hagyja, hogy tegye a dolgát... Eltelik egy kis idő. A férfi kijön kivirult arccal: - MEGVESZEM!!! - Rendben van uram. A férfi kifizeti, és elindul hazafelé. Otthon az asszony már nagyon várja, hogy vajon mit hozott neki az ura. - Na mit hoztál nekem drágám? - kérdezi az asszony. - Tessék szívem, itt van. - Mi ez? - Ez egy Mexikói Szopós béka.. - És mi a francot kezdjek én ezzel? - Tanítsd meg főzni, aztán húzz a francba!
Szabad hát ;) Mivel a net ölég szabad, beláthatod, hogy nem szükséges kódolnod a politikai üzeneteid, találsz nekik megfelelő helyet...;))))) Ammeg nem itt van...csak ennyi a konfliktus köztünk ;)))))
A dokinak további jókat, és viszonylag ritka gyugulást ;))))))
Csinyke,én reméltem,hogy ez nem a 808/847röl szol,de pont ugyanazokkal zsongitod a népet,mint a nyocnyocon.Sajna elfelejtettél lazán csevegni!Sajna.... :( nnna,majd benézek...eccer...Viszlát!
Nézd, én csak annyit írtam, hogy mellőzd a politikát...először is, mert olvasd el, mi van a fejed fölé írva, másodszor pedig, mert a nézeteid rossz hatással vannak az emésztésemre ;))))))
Nem hiszem, hogy ez olyan bonyolult...Ha odasorolod magad, ám legyen... Nem a személyről van szó, hanem a tematizálásról... Nem tartozik ide a 847 búja-baja, amit maguknak köszönhetnek...mivel ez csak egy topik, nem közszolgálati chat, jogos a beírásom...ami Enhy tudtával történt. Én is írtam pol-topikokba, Csínykének is ajánlom melegen ;)))) Jah, és nem érdekel, ki lép le...ez a topik asszem még sokáig élni fog ;))))
bd-nek pedig több és színesebb tojást, mint amivel a természet megáldott minket ;)))))
Mellékesen...a 847-esek remélem ezután a saját topikjukban puxkázzák egymást ;))) Ezért ugye nem kő a topicgazdát ideráncigálnom...nah...én is így gondoltam ;)))))