Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Tényeket irtam le , de következetesség pontosság nincs ebben az eljárásban . Részemet bevállalom de ti szimplán tiltotok mert megtehetitek . Ez hatalmi vissza élés bosszúval semmi más .Ahogy ti teszitek én viszont .
Aztán mi miatt ? Az első esetben sem volt lánctörlés sem figyelmeztető email rögtön tiltás . Másik nicknél jött email és kérés ezt ne folytassam . Oké , nem tettem . Aztán rögtön tiltottak , ez trógerség . Ez a 3. eset amikor nem tartjátok be a saját előírásotokat sem . Ész osztasa helyett pontosabb eljárást gyakoroljatok és önkritikát .
Úgy látom, Edi Mörfi nem igazán érti meg, hogy a tiltás az tiltás. Legalábbis gyanús hogy az ő másik (fika)nickje ez az illető: https://forum.index.hu/User/UserDescription?u=1493413 A VV-s topikban nehezen bírja feldolgozni a történteket.
Mi az hogy megint? Évekig nem is szóltam a topokhoz, csak olvastam. Egyszer szóltam hozzá- elismerem nem a megfelelő stílusban és ezért elnézést kérek. Hozzád pedig egyáltalán nem szóltam.
Dehogynem - igaz nem én, de ketten is jelezték. Csak valahogy egyoldalú volt a moderáció, hiszen ők nem kaptak tiltást, és pláne nem véglegeset. Úgy érzem, a fokozatosság eleve esetemben nem lett betartva. Kérem a végleges tiltás felülvizsgálattát.