Keresés

Részletes keresés

tasha Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27766
de mikor ilyen csajszikat látok mint Annácska például, hát bizisten majdnem kedvem lenne harmadszor is nekiugrani a szaporodós projektnek:-)

:D
(ha a párom garantálná a csajszit harmadikra, én is lehet h beadnám a derekam :))
Előzmény: FémFatál (27764)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27765

persze nem úriszen, hanem Úristen.

Pösze is vagyok, nemcsak hülye.

Előzmény: FémFatál (27764)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27764

Csehlencse,

úriszen de szép ez a lány, és milyen remekül fest ebben a kalapban, teljesen kihaltam!

Bújócska is tök édes :-)

Szlivvia,

gratulálok a húgocskához!

Szerintem iszonyú jó dolog, ha az embernek lánya van.

Ha másodjára is lányom lett volna, nem lettem volna bánatos.

Persze oda nem adnám az enyim kis pöcsöst semmiért, meg ez pont így jött jól ki nálunk... de mikor ilyen csajszikat látok mint Annácska például, hát bizisten majdnem kedvem lenne harmadszor is nekiugrani a szaporodós projektnek:-)

Az AFP meg egy kalap szart ér, mint tudjuk.

Tasha,

jól megnyírtad a srácot, teljesen profi munka.

(Nem úgy mint az én szőke hercegem frizurája) :-)

Hóesés? Brrr. Abszurd.

tasha Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27763
jaj de csinos ez a lány!!!!!

Bújócskázás: Martin azt csinálja, h a szeme elé teszi a kezeit és azt hiszi, h mivel o nem lát minket, mi sem ot. Elég vicces :D A másik hogy odatol bennunket valahová, pl a fal mellé, ott kell maradni, o meg elrohan elbújni és ordít h KUKK :)

Szlivvia, itt is gratula :)

Haspoki, nagy haj :D ne túlozzunk :) ez még a babahaj kérlek, 19 hónap alatt bírt ennyit növeszteni a fiam :)))

nálunk esik a hó :(
Előzmény: csehlencse (27758)
csehlencse Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27762
Nem, amnio nem volt, csak genetikai UH, meg kiszámolták a kockázatot a rendellenességre. De igazából rosszkor és rosszul mérték az AFP-t, ezt a genetikus is megerősítette.
Előzmény: Szlivvia (27760)
haspoki Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27761
Szlivvia! Gratulálok a kislányhoz! :)

Tasha, azért jó nagy haja volt már Martinnak :)

Előzmény: Szlivvia (27757)
Szlivvia Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27760
Amniocentézist is csináltak? Nekünk most csak egy genetikai UH volt. A doki szerint minden rendben, az alacsony AFP az én koromban (35 alatt) le van tojva. Féltem, hogy hasbabökés is lesz, de szerencsére megúsztuk.
Előzmény: csehlencse (27759)
csehlencse Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27759

Igen, nagyon helyesek ezzel az elbújással, meg ahogy elárulják magukat. Anka hangosan szokott kiabálni az ajtó mögül, hogy "Aataa" - ez vagyok én - és ilyenkor naaagy nehézségek árán meg kell találnom.:)))

Hugihoz gratulálok, genetikához meg nagy drukk, nekem is kellett mennem annak idején, de simán csak elszámolták az AFP-t.

Előzmény: Szlivvia (27757)
csehlencse Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27758

Néhány tavaszi kép:

Szlivvia Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27757

Jucus,

nagyon helyes Eszti, teljesen nyilvánvalóan lányos :o)

Csehlencse,

Simon ezt minden öltözésnél eljátsza. Elbújik a függöny mögé, ilyenkor nekem azt kell mondani, hogy: "Vajon hol lehet ez a Simi? Nohát! Hogy eltűnt" (Kuncogás, mocorgás, motyogás) "Megnézem a függöny mögött, hátha ott van..." (Visítva kacagás, ahogy megtalálom) Annyira élvezi, hogy még nekem is tetszik :o)

Tegnap és ma voltunk UH-n (rossz AFP miatt genetikára is kellett mennünk) és úgy néz ki, hogy Simonnak huga lesz :o)

Előzmény: csehlencse (27754)
tasha Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27756
édes :)
én mostanában azon olvadok, ahogy Martin mondja h DOMIIII :))) és felismeri képrol a full családot, pedig az én szuleimet ugye sokat nem látja, mégis. A finn nagymamára korrektul mondja h mummo, az én anyumra meg h mami :)
na olvadás off, mert amugy egy hisztibajnok pár napja :/

a haját géppel, igen. Hátul van is egy kis belenyírás :D de egész jól bírta.
Előzmény: csehlencse (27754)
csehlencse Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27755
Nagyon helyes Martin az új frizurájával. Végülis géppel nyírtátok?
Előzmény: tasha (27753)
csehlencse Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27754

Annácska az előbb elbújt a fotel mögé, persze a kuncogás elárulta, de azért én rettttentő tanácstalanul morfondíroztam, hogy: "Hol lehet ez az Anna? Már megint megint nem találom sehol!" Mire a fotel mögül: "Eeetünt!" :DDDD

tasha Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27753
ugyan!
Nekem könnyu dolgom van, Martin egy kis buddha Benohöz v Bohoz képest, du még mindig 3-4 órákat alszik, valamint teljesen jól elvan az apjával, szóval nincs okom panaszra. Nem mondom, h némi segítség nem jönne jól, de ez van, így vállaltuk, csináljuk. Már alig várom, h szebb legyen az ido és mehessunk családilag erre-arra, ez az egy bajom van egyelore, a bezártság, meg h ebben a kisvárosban semmi sincs :/

Jucus, halkan kérdem, cumi? Én már az ilyen elveim feladtam, Domi megnyugszik tole, lehet nyerni vele pár percet..

Ígértem fotót M. sérójáról :D

Előzmény: FémFatál (27749)
csehlencse Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27752
Én is csatlakozom Fémhez, csodállak benneteket csajok, ahogy elboldogultok a picivel meg a kicsivel.:))
Südve Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27751
Köszi, aranyos vagy, de akkor mindegy, nem a pénzt, hanem a sorbanállást akartam volna kikerülni (harminconhetes terhes anyukatárssal mennék...). Mégegyszer köszi. :-)
Előzmény: MAYa (27750)
MAYa Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27750
Südve, nekem van egy felesleges Kismamás kuponom a börzére, ha érdekel. Mondjuk sóherek nagyon, mert most először ez nem ingyenes belépő, hanem csak egy kupon, amivel 900 Ft helyett 450-ért veheted meg a jegyet aznap a helyszínen, szóval ugyanúgy sorban kell állni a jegyért. De ha így is szeretnéd, küldj a mail-emre egy postacímet és elküldöm neked. Természetesen ingyen.
Előzmény: Südve (27723)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27749

Hát skacok,

én magasra emelem a kalapomat aztán mélyen meghajolok minden kis korkülönbséges tesós anyuka előtt.

Komolyan mondom, magamról elképzelni se tudom, hogy a kis pöcsös mellett egy kisbabát is ellássak...

Mikor ő született, akkor a csajjal már könnyű volt, 7 évesen tudatosan és könnyedén vette az akadályt, még segített is, meg szépen kivárta a sorát mindig stb. Hát ezt egy 20 hónapos kis cézárral marhára nem lehet megcsinálni.

Szóval maximális tiszteletem, elismerésem meg minden.

Szylvus Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27748

Persze, persze! Csináld ahogy Te jónak látod, nem akartam okoskodni, elvégre mindenki maga tudja mit bír :-)

Meg persze én (még) könnyen dumálok. Meglátjuk szeptemberben, hogy meg bírom-e állni, hogy Andrist felvegyem...

Előzmény: ljucus (27747)
ljucus Creative Commons License 2006.04.03 0 0 27747
Nekem a doki mondta, mikor elengedett, hogy még a varratokkal biztos, ami biztos, ne emeljek ekkora súlyt, de a varratszedés után nyugodtan. :-) Majd meglátjuk. Az az igazság, hogy 1-2-szer így is megemeltem. Utána jól megijedtem persze, hogy milyen felelőtlen vagyok... Tök nehéz nem felvenni Bazsit, mikor nyafizik. Ráadásul most neki az én babusgatásomra van szüksége.
Előzmény: Szylvus (27746)
Szylvus Creative Commons License 2006.04.03 0 0 27746

Látom, egész jól veszitek az akadályokat, főleg így, az első napokban.

Én a helyedben a Bazsi-emelgetéssel várnék még...kicsit korainak tartom, bár engem annak idején az orvos intett óvatosságra, így csak az ő szavait tudom mantrázni.

Előzmény: ljucus (27745)
ljucus Creative Commons License 2006.04.03 0 0 27745
Akit kistesós bénázás nem érdekel, ugorgyon!

Tasha, esti programban (is) segít párom, de tegnap épp hajmosás volt Bazsinak, az meg 2 emberes munka. Aztán altatásnál Bazsika annyira kért, hogy én legyek vele, hogy muszáj volt. Férj próbálta addig Esztit pesztrálni, de neki nincs meg az, amivel én végül meg tudtam nyugtatni az előzőleg magát jól felhergelő kiscsajt. :-)

Múlt éjszaka tök jó volt, bár csak most sem lenne rosszabb. 3/4 3-kor és 6-kor evett Eszti, aztán 9-kor ébredt kicssit hangos tesójára. Ez viszont megint kaotikus reggelit okozott. Férj nyugtatta éhes picit, amíg éhes Bazsinak a reggelijét csináltam. Közben Bazsi a lábamat ölelte folyamatosan, csak hogy még nehezebb legyen.

Segítségem persze van: Férj itthon van ezen és a következő héten, és egyelőre anyukám főzött nekünk pár napra. Szóval elvileg el vagyok kényeztetve, panaszra semmi okom.

A du. tök jó volt, Eszti aludt egy nagyot, én meg végre megint foglalkozhattam rendesen Bazsival.

Tasha, hogy hogy bírod sgítség nélkül... egyelőre elképzelhetetlen nekem...

Holnap végre varratszedés. Aztán emelgethetem megint Bazsit. Hurrááá!
Előzmény: tasha (27737)
ljucus Creative Commons License 2006.04.03 0 0 27744
Tulpen, tényleg nagy vagy! Nem sokan csinálták volna ezt.
Előzmény: tulpen (27743)
tulpen Creative Commons License 2006.04.03 0 0 27743
jaj csajok,aranyosak vagytok,még a végén zavarba jövök, de tényleg nem a dicséretért mondtam,csak engem annyira mélyen érintett az élmény...
esztus Creative Commons License 2006.04.03 0 0 27742

Sziasztok.

Köszönjük mindenkinek a drukkokat és gratulákat! :)

Ma már hazaengedtek. Mindannyian jól vagyunk. Boldi jól fogadta Barnabást (eddig).

Majd mesélek az élményekről.

Jucus, Eszti lány gyönyörű! Gratula még egyszer!

Szylvus Creative Commons License 2006.04.03 0 0 27741

Erre mondják itt "vidéken", hogy van vér a pucájában...

Remélem nem érzed sértőnek a megjegyzésem, de a múltkori balesetes helytállásod, meg a mostani zsákolásod....kalapot emelek előtted!

Előzmény: tulpen (27739)
tasha Creative Commons License 2006.04.03 0 0 27740
belevaló csaj vagy Tulpen!!
borzalmasak az árvízrol a képek, rossz nézni is, hát még átélni milyen lehet :((
Előzmény: tulpen (27739)
tulpen Creative Commons License 2006.04.03 0 0 27739
Köszi Sapi,már sikerült gumicsizmát találnom. A holnapot még kitalálom,meglátjuk milyen idő lesz,de benne vagyok.

Elmesélem csajok,hogy tegnap kirándulni indultunk Visegrádra. Rendben oda is értünk,igaz volt egy kis terelés az árviz miatt.
Nagyon durva,ahogy ömlik a folyó,és önti el a házakat.:(
Visegrádnál mikor megláttam,hogy idős mamák,és papák rakják a homokzsákot,hát én megállitottam a férjemet,mondtam,hogy menjen fel Barnussal a hegyre kirándulni,én meg beálltam segiteni a zsákokat rakni.Egyszerüen nem volt pofám lábat lógatni menni a fűbe. Egy jó 5 órát tudtam segiteni.
Jó kis kemény meló volt. Iszonyat,hogy az ott élő emberek mit melóznak most,hogy megvédjék a házaikat.
Ami elszomoritó volt számomra,ill. elgondolkodtató az a közöny.
Rengetegen jöttek ki Pestről szétnézni,filmezni a Dunát,és azt ,hogy az ott élők mit melóznak.Klasszikus katasztrófa turizmus,de senkinek nem jutott volna eszébe,hogy beálljon esetleg segiteni.(lehet,hogy máshol segitettek szintén idegenek,de ott azon a részen én voltam egyedül)
És ez elszomoritó volt.
Előzmény: Törölt nick (27733)
NagyÁ Creative Commons License 2006.04.03 0 0 27738
Ljucus
Gyönyörű kislányod van, gratulálok hozzá!!!!
Előzmény: ljucus (27717)
tasha Creative Commons License 2006.04.03 0 0 27737
Jucus, max 6 hósan belassul, addig meg csak egyen és gyarapodjon, ahogy jó neki :))
Bazsi esti programját muszáj neked intézned? Párod nem tud segíteni? Egyébként van sok ilyen szitu nálunk is, h egyszerre éhesek pl, vagy Martint tenném le aludni és Domi pont nekiáll kiabálni, de sajna ez ezzel jár :( Ki kell várniuk egymást, de persze ilyenkor siet az ember ahogy tud.
Bazsi kezd megbékélni? Éjszakák? Van segítséged?

Sudve, sajnálom h lemaradtál :(

Brmmm, Eszterék kedden mennek haza úgy néz ki.

t.

Előzmény: ljucus (27735)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!