Nem lett volan az! A Kheops a tengerparton van, onnan kb. negyedórás séta a vasútállomás, a busz- luázs pedig húszperces. De Nabeulból ritkán megy vonat Tuniszba közvetlenül, oda is Bir Bou Regba a gyűjtő. Tehát max. kocsival lenne közelebb északra, de erről hallunk majd később, ha nem tévedek...
Mesélj, milyen volt? A T. felf egyénileg topikba már írkáltam egy-két dolgot a mostani utunkról. A képeket pedig ide tettem. Már attól féltem, ki leszek utálva a kapuk miatt. Van még egy csomó a gépen, a hammameti medinában is csináltam néhányat.:-))
Uristen de szép!!! Most érkeztünk, és időközben kapumániás lettem...az egész család ki van borulva már tőlem... Marokkó összes koszos kapuját (is) le kellett fényképezni miattam.....
Végül nem Nabeulben, hanem Hammamet alsón voltunk az Imperial Park Szállodában, ami elvileg jobb, mint a nabeuli Kheopsz (legalábbis az iroda listaára alapján). Ugyanis csak mi ketten mentünk volna oda az egész brigádból, ezért a buszon az idvez felajánlotta a cserét. Elfogadtuk, nem (nagyon) bántuk meg. Összehasonlítási alapunk a két szállodáról nincs, viszont a közlekedés tekintetében van. Hammamet alsóról mindig be kellett buszozni Hammametbe vagy Nabeulbe ha el akartunk jutni valahova, így a Kheopsz időmegtakarítás lett volna. Most dolgozom, beszámoló később...
Nagyon nagyon jóóóó a cégem.... ad szabadságot.... Interfruct... mindjárt utazom még egy kicsit itt bent , hogy aztán mi lesz...egy hét mulva majd jövök