Keresés

Részletes keresés

zsele5 Creative Commons License 2004.02.02 0 0 160
Mint ha, a Frédi - Béni szinkront visszavették volna az amik.

Előzmény: Vaszilij (157)
Ariel Creative Commons License 2004.02.02 0 0 159
en szivesen neznek egy "Folytassa Árpád.." vagy "Folytassa Mátyás.." jellegu filmet is.. :DDDD
zsele5 Creative Commons License 2004.02.02 0 0 158
Megnéztem a honlapot.
A filmet is meg fogom nézni.
Végül is, pont ilyen szarháziak vagyunk.
Aki mást mond, magát csapja be.
Amire külön büszke voltam olvasás közben, hogy nekünk hét vezérre telik.
Másnak a kettő is húzós kihívás lenne.
Vaszilij Creative Commons License 2004.02.02 0 0 157
Ezzel nem értek egyet. Ott volt pl. Frédi és Béni ahol Romhányi volt a szövegíró és Márkus, Csákányi, Psota és Váradi Hédi a magyarhangok. Szerintem százszor jobb, mint az eredeti (tudom, hogy csak egy hülye rajzfilm de nekem nagyon tetszett anno)
Előzmény: Törölt nick (156)
dez1 Creative Commons License 2004.02.02 0 0 155
Szerintem például ez a KRESZ táblás logó kurva jó. Veszek is a MAGYAR ELLENÁLLÁS pólóm mellé egy ilyet is.
FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2004.02.02 0 0 154
Most mifene bajod van?
Előzmény: Törölt nick (150)
sashimi Creative Commons License 2004.02.02 0 0 153
Hamletet minden nap! Méghozzá azzal az értelmezéssel, mely szerint Hamlet a negativ hős, hisz nem tudja elfogadni kora politikai realitásait (királygyilkosság rulez!) és ez vezet a kesöbbi tragédiákhoz.

sashimi

Előzmény: méregkeverő (132)
kvantum Creative Commons License 2004.02.02 0 0 151
És a fiatalokkal mi legyen?
Előzmény: Törölt nick (149)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.02 0 0 150
"magyarohiszterikus"

Jó szó! Te találtad ki? Ez súlyosabb, ugye, mint a magyarkodó? S állandó kérdésem: ugyanezt bármely más etnikai csoport nevével hogy mondanád?

Te...FOP

Előzmény: FREEDOM OF PRESS (134)
FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2004.02.02 0 0 148
Ahhoz kelllene egy Lester szintű rendező, kellene egy Michael york, Richard Chamberlain, Faye Dunaway, Christopher Lee és a többiek. Meg rengeteg-rengeteg lé.
Előzmény: Törölt nick (144)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.02 0 0 147
takacsi

Eme hsz-od februar 1-en 15:05-kor irodott. A Magyar vandor cimu filmet a 35. Magyar Filmszemlen februar 1-en 21:30-kor kezdtek el vetiteni. Ott voltam. Persze nem sorban allossal, hanem tiszt. jeggyel.

Bebike, te nagyon osszekavartal itt vmit. De hat olyan jooo belekotni mindenbe. Pont olyan vagy mint Kond vezer. Olyan kis pesszimista , jajj de sir mindig a szam, mindneki csak engem/a magyarokat akarja bantani.... (megiscsak ajanlanam neked ezt a filmet)

Ha lattad volna, rajohettel volna azzal a kis makacs makszemmel az agyacskadban, hogy pont nemzetepito a film.

A szocik muverol meg annyit, hogy a torteneti szakerto a filmben Hermann Robert volt, aki ugyebar OV tanacsadoja/padtarsa volt.

(Esterhas meg addig fog pofozkodni, mig nala is befigyel egyszer egy nyakleves.)

kvantum Creative Commons License 2004.02.02 0 0 146
A filmet ugye még nem láttam, de a honlapon a Karakterek menü alatti elkövetésen szénné röhögtem magam:-))))

Ha csak negyedennyire is lesz jó a film, be kellene tiltani (mert többen halálra fogják magukat röhögni:-)))

http://www.magyarvandor.hu/vandor/karakter.html

..és, hogy ON legyek: Herendi és Korda vendég volt a KEHA-ban (gy.k.: Késő Este Hajós Andrással:-)) és ott is felmerült a kérdés - ti. hogy mit fognak szólni ...egyes körök a filmhez.

Herendi kb azt mondta, hogy reméli, érteni fogják és hogy nem lesz hőzöngés (meg hogy szeretettel csinálték stb..)

Aki meg a komolykodást kéri számon, rossz nyomon jár - Herendi nem művész (a szó lila értelmében legalábbis:))

dez1 Creative Commons License 2004.02.02 0 0 145
Szerintem mégha szar is a film, akkor is megnézi egy csomó fiatal, akiknek nem sok gőzük van az egészről. Ha közülük csak elgondolkodik a film után, akkor már megérte.

Amúgy nekem tetszenek a ruhák, illetve a lovaglást is népszerűsíti a film közvetve, ami jó.

livefast Creative Commons License 2004.02.02 0 0 143
Volt pár hónapja valami interjú, ott azt mondták, számítanak is kisebb botrányokra, felháborodásokra, az csak jó nekik.
Előzmény: FREEDOM OF PRESS (142)
FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2004.02.02 0 0 142
Ha van egy kis üzleti érzékük, "ráerősítenek" erre a vonalra, őst, később még azt is mondhatják, hogy nem a film szar, hanem a jobboldal hülye. :)))
Előzmény: livefast (141)
livefast Creative Commons License 2004.02.02 0 0 141
Ezen kritikák alapján csak abban bízhatnak, hogy a Jobbik csinál nekik egy kis ingyenkampányt, esetleg tüntetéssel a mozik előtt, vagy ilyesmi.
Előzmény: Törölt nick (137)
FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2004.02.02 0 0 139
Megígértek egy VHS-t.
Előzmény: Törölt nick (137)
FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2004.02.02 0 0 138
Friderikusznak van igaza: nem az a kérdés, hogy miként áll a magyarokhoz, hanem hogy jó vagy szar.
Előzmény: Steve the Great (136)
Steve the Great Creative Commons License 2004.02.02 0 0 136
Némi kritikaszerűségek:

http://www.mozinet.hu/display.php?tablename=mozifilm&film_id=1574
http://www.csapnivalo.hu/04/59/mv/

FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2004.02.02 0 0 134
Olvastam, hogy például Jurisics fölöttébb barátságtalanul bánt a török hadikövetekkel: szemkiszúrás, megnyúzás. Az is egy vidám világ volt.

Nem tudom, a magyarohiszterikusok mit szólnának egy ilyen jelenethez...

Előzmény: Törölt nick (131)
TorPedrO Creative Commons License 2004.02.02 0 0 133
Ugyanmár... ezt a filmet magyarok csinálták. Egy kis öngúny elébe mehet minden egyéb gúnyolódásnak.

=TPO

méregkeverő Creative Commons License 2004.02.02 0 0 132
Egyszerű a megoldás:

Minden vigjátékot, paródiát betiltani Magyarországon, hiszen ezeknek lényege, hogy valakit nevetségessé tesznek, és ez egyenértékü(???) a gyülöletkeltéssel!!

Magyar embernek csak a tragédia való!

Hamletet minden nap! (hányan halnak benne erőszakos halállal?)

FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2004.02.02 0 0 130
Nagy baromság, hogy előbb csináljuk meg komolyan, aztán jöhet a vicc. Ilyet még nem is hallottam. Programozzuk a művészeteket?

Előbb rajzoljunk egy négyzetet, utána jöhet a kör?

Amúgy pedig: a magyar filmművészt gazdagon feldolgozta történelmi korszakainkat, személyiségeinket (most nem vizsgálva a minőséget, kivitelt, hangvételt), csak úgy hirtelen:

Feltámadott a tenger
Ráköczi hadnagya
Egri csillagok
A kőszívű ember fiai
80 huszár
Ítélet (Dózsa)
és volt még vagy száz (segítsetek összegyűjteni)

Ehhez képest Orbánék a Hídemberrel szinte semmit nem tettek hozzá ehhez a vonulathoz.

A Honfoglalás pedig a szocik alatt (Horn alatt) készült el, a Szent Koronához pedig Orbánék nem adtak egy vasat se, legalábbis Koltay Gábor korabeli sértődött közlése szerint.

Előzmény: Törölt nick (113)
Hy Creative Commons License 2004.02.02 0 0 129
Minden esetre 1 biztos!
Milliószor többet tud a qultúráról, mint kend!
Előzmény: MGperY (127)
Hy Creative Commons License 2004.02.02 0 0 128
Na, most érkezett el az a pont, ahol már én is azt mondom, elmész te a jó büdös francba, ökör BaBeLo haverjaiddal együtt!
Tahók, hazug magyarkodó, sosem volt magyarok!

Polmodi!
Lehet hidegretenni durva személyeskedésért!

Előzmény: takacsi (-)
MGperY Creative Commons License 2004.02.02 0 0 127
:) te egy elég nagy izé vagy.
réz andrás egy agytalan sznob. egyedül a hangjával vagyok kibékülve, az kurva jó.
nehogy már ez a csávó mondja meg NEKEM h mi jó meg mi nem.
"eszem/faszom megáll".
Előzmény: turboboci (71)
Konrad Creative Commons License 2004.02.01 0 0 126
"
(Jobb felől üt) `nekem` fütyöl,
(Bal felől üt) s `nekem` fütyöl:
Elmehetnek.
"
dolphin Creative Commons License 2004.02.01 0 0 124
Hat nem erted, hogy nincs szandekaban? ;-))) Hiszen: "a film nem jo". A hangok is megmondtak.... :-))))
Előzmény: Törölt nick (120)
Filburt Creative Commons License 2004.02.01 0 0 123
Megneztem a trailereket, igeretesnek tunik. Aztan vagy xar lesz, vagy nem, de szerintem inkabb nem. Mindenesetre ezt magyargyalazasnak nevezni igen komoly pszichikai problemak jelenletere utal.

Filburt

Via Galvani Creative Commons License 2004.02.01 0 0 122
TILTAKOZÓ TÜNTETÉST ELŐKÉSZÍTENI STOP MINDENKI A MAMMUT MOZIK ELÉ STOP MINDENKI A MILLENÁRIS PARKBA STOP OTT A SZEMLEIRODA STOP ZÁPTOJÁS TENGERT NEKIK ÉS MADÁRVIRUST AKAROM MONDANI MAGYARVIRTUST

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!