Megnéztem a honlapot.
A filmet is meg fogom nézni.
Végül is, pont ilyen szarháziak vagyunk.
Aki mást mond, magát csapja be.
Amire külön büszke voltam olvasás közben, hogy nekünk hét vezérre telik.
Másnak a kettő is húzós kihívás lenne.
Ezzel nem értek egyet. Ott volt pl. Frédi és Béni ahol Romhányi volt a szövegíró és Márkus, Csákányi, Psota és Váradi Hédi a magyarhangok. Szerintem százszor jobb, mint az eredeti (tudom, hogy csak egy hülye rajzfilm de nekem nagyon tetszett anno)
Hamletet minden nap! Méghozzá azzal az értelmezéssel, mely szerint Hamlet a negativ hős, hisz nem tudja elfogadni kora politikai realitásait (királygyilkosság rulez!) és ez vezet a kesöbbi tragédiákhoz.
Ahhoz kelllene egy Lester szintű rendező, kellene egy Michael york, Richard Chamberlain, Faye Dunaway, Christopher Lee és a többiek. Meg rengeteg-rengeteg lé.
Eme hsz-od februar 1-en 15:05-kor irodott. A Magyar vandor cimu filmet a 35. Magyar Filmszemlen februar 1-en 21:30-kor kezdtek el vetiteni. Ott voltam. Persze nem sorban allossal, hanem tiszt. jeggyel.
Bebike, te nagyon osszekavartal itt vmit. De hat olyan jooo belekotni mindenbe. Pont olyan vagy mint Kond vezer. Olyan kis pesszimista , jajj de sir mindig a szam, mindneki csak engem/a magyarokat akarja bantani.... (megiscsak ajanlanam neked ezt a filmet)
Ha lattad volna, rajohettel volna azzal a kis makacs makszemmel az agyacskadban, hogy pont nemzetepito a film.
A szocik muverol meg annyit, hogy a torteneti szakerto a filmben Hermann Robert volt, aki ugyebar OV tanacsadoja/padtarsa volt.
(Esterhas meg addig fog pofozkodni, mig nala is befigyel egyszer egy nyakleves.)
A filmet ugye még nem láttam, de a honlapon a Karakterek menü alatti elkövetésen szénné röhögtem magam:-))))
Ha csak negyedennyire is lesz jó a film, be kellene tiltani (mert többen halálra fogják magukat röhögni:-)))
http://www.magyarvandor.hu/vandor/karakter.html
..és, hogy ON legyek: Herendi és Korda vendég volt a KEHA-ban (gy.k.: Késő Este Hajós Andrással:-)) és ott is felmerült a kérdés - ti. hogy mit fognak szólni ...egyes körök a filmhez.
Herendi kb azt mondta, hogy reméli, érteni fogják és hogy nem lesz hőzöngés (meg hogy szeretettel csinálték stb..)
Aki meg a komolykodást kéri számon, rossz nyomon jár - Herendi nem művész (a szó lila értelmében legalábbis:))
Szerintem mégha szar is a film, akkor is megnézi egy csomó fiatal, akiknek nem sok gőzük van az egészről. Ha közülük csak elgondolkodik a film után, akkor már megérte.
Amúgy nekem tetszenek a ruhák, illetve a lovaglást is népszerűsíti a film közvetve, ami jó.
Minden vigjátékot, paródiát betiltani Magyarországon, hiszen ezeknek lényege, hogy valakit nevetségessé tesznek, és ez egyenértékü(???) a gyülöletkeltéssel!!
Magyar embernek csak a tragédia való!
Hamletet minden nap! (hányan halnak benne erőszakos halállal?)
Nagy baromság, hogy előbb csináljuk meg komolyan, aztán jöhet a vicc. Ilyet még nem is hallottam. Programozzuk a művészeteket?
Előbb rajzoljunk egy négyzetet, utána jöhet a kör?
Amúgy pedig: a magyar filmművészt gazdagon feldolgozta történelmi korszakainkat, személyiségeinket (most nem vizsgálva a minőséget, kivitelt, hangvételt), csak úgy hirtelen:
Feltámadott a tenger
Ráköczi hadnagya
Egri csillagok
A kőszívű ember fiai
80 huszár
Ítélet (Dózsa)
és volt még vagy száz (segítsetek összegyűjteni)
Ehhez képest Orbánék a Hídemberrel szinte semmit nem tettek hozzá ehhez a vonulathoz.
A Honfoglalás pedig a szocik alatt (Horn alatt) készült el, a Szent Koronához pedig Orbánék nem adtak egy vasat se, legalábbis Koltay Gábor korabeli sértődött közlése szerint.
Na, most érkezett el az a pont, ahol már én is azt mondom, elmész te a jó büdös francba, ökör BaBeLo haverjaiddal együtt!
Tahók, hazug magyarkodó, sosem volt magyarok!
Polmodi!
Lehet hidegretenni durva személyeskedésért!
:) te egy elég nagy izé vagy.
réz andrás egy agytalan sznob. egyedül a hangjával vagyok kibékülve, az kurva jó.
nehogy már ez a csávó mondja meg NEKEM h mi jó meg mi nem.
"eszem/faszom megáll".
Megneztem a trailereket, igeretesnek tunik. Aztan vagy xar lesz, vagy nem, de szerintem inkabb nem. Mindenesetre ezt magyargyalazasnak nevezni igen komoly pszichikai problemak jelenletere utal.
TILTAKOZÓ TÜNTETÉST ELŐKÉSZÍTENI STOP MINDENKI A MAMMUT MOZIK ELÉ STOP MINDENKI A MILLENÁRIS PARKBA STOP OTT A SZEMLEIRODA STOP ZÁPTOJÁS TENGERT NEKIK ÉS MADÁRVIRUST AKAROM MONDANI MAGYARVIRTUST