Aki ezt a tokenezést kitalálta, az.... de persze meg is érdemeljük, hogy nincs bojkott. Csak egy meccsen nem venne egy sört sem 60000 ember, következőre megszüntetnék. Eddig kéne kitartani, nagy magyar ellenállók!
Mellettem azt mondta valaki a meccsen hogy Budafok-ZTE feeling, és igaza lett. Bár ott nem az underdog nyert, hanem azzal, hogy a végén jött a dráma.
Egyébként rengeteg helyzetet kihagytunk, Tusfürdőst előbb Rossi tette naggyá kedden, tegnap pedig mi. Vagy a kettő összefügg!
Egyedül kapus Vargát sajnálom. Sztankó Mankó szombattól ráültette egy szopórollerre, nem igazán tehet róla (csak kicsit), de az egész csapat megszívta. Ez a tegnapi szombat óta érett. További hasonlóság a két nap között, hogy mindkét nap berúgtam.
Már azt hittem, felkérdezel. Persze, hogy lehet inni a vonulás alatt, csak ha olyan korán elkezdem, akkor meg se állok 10-ig. 2 éve is a lefújás után vettem a Keletinél a kisboltban sört, aztán úgy kellett biciklin egyensúlyoznom, mint a cirkuszi majmoknak.
Persze, de nem vonulok:) Egyébként is ritkán járok már, öreg vagyok meg családos, kisgyerekkel. Csak akkor megyek, ha a haverok rá tudnak beszélni és véletlenül pont van rá időm....Ez már nem az a klub, amelynek a 90-es évektől kezdve 10+ évig szinte minden meccsén kint voltam.