Idén az lett a divat, hogy mindenki posztol műtermi (amúgy igényesen megkomponált, bevilágított) fotókát a kiscsaládról, vagy ha gyerek nincs, akkor csak kettejükről #hatalmasaboldogság hessteggel.
KoMtakthibás lett az egér görgője, mire átgörgettem ezeket.
- már 6 évesen felújítás nélkül selejtezni kellett volna
- nem kellett volna vázcserésen felújítani a két rendszám között
- már kiskanálnak kéne lennie (ezért az ötlettelenségért letöltendő szigorított fegyházat adnék amúgy)
- fapadossal/Flixbussal kimentem Nyugatra egy hétvégére, és Nyugaton láttam szombat-vasárnap, hogy Nyugaton már 10 évesen selejteznek minden buszt, és éppen akkor így ismeretlenül is szóbaállt velem a garázsmester, és azonnal elmondott mindent, én pedig megértettem a nyelvjárás ellenére is. Mióta egy hétvégére kimentem Nyugatra, azóta még okosabb lettem, akik meg nem jöttek ki, azok buták, ezért ezentúl mindig nekem lesz igazam
Morfondirozok Komáromban, hogy áll vmi régi szar Credo, biztos megvan már. Erre itthon nézem, hogy SWW-s.... Legalább valami új busz kinézete lenne....
Ugye én még kiskoromból emlékszem arra, amikor a Margit hídon filmforgatás volt, s az vol a jelenet, hogy felgyujtottak egy Ikarust, s belehajtottak vele a Dunába. Kaszkadőrök repültek belőle, stb.
Ha retkes volt a felvevő magnó, vagy rommá volt kopva a fej (bizonyos üzemóra után cserélni kellett, de az sok pénzbe került), esetleg f*s a szalag, akkor látható volt a minőségromlás, hiába volt a Umatic amúgy jobb, mint a VHS, vagy az SVHS, amire sok vidéki tv dolgozott anyagi kényszerből.