Mi lenne,ha mindenki hozna egy + képet ? Aztán majd menet közben ugyis kiderül hogy szükség lesz e ráá vagy se. Mert ha valaki ajándékba szeretné valamejikünk képét nem biztos hogy januárban kell még neki.
A késöbbi kiállításoknál már csak a kiállítás vágén vihetők el a képek.
Hát ez az adom, vagy nem adom nagy dilemma. Én egy + képet gondoltam,hogy viszek aztán ki tudja. De ha valakinek akkor és ott van kapása szerintem ne gondolkodjon.
Én is úgy vagyok vele, hogy odaadom, és legfeljebb a helyére teszek egy másikat. Meg tudom oldani, mert a képeim többsége méretileg nem nagyon tér el egymástól. De majd még eltűnődöm ennek a mikéntjén.
Tegnap voltunk a Metróban, vettük poharat, tányért, meg egy karton ásványvizet, abból jut nekünk is a képek felrakására. Üdítőt még nem vettem, mert csak nagykiszerelésben volt. Azt majd máshol.
Ditty, most eszembe jutott még valami, ami felmerült a találkozón. Mivel a környékbeli nyugdíjasok a kiállításmegnyitókat ingyenkonyhának hiszik, ezért talán jobb lenne, ha a meghívók egy része, főleg az Aranytíz környékén, csak a megnyitó után lenne terítve.
Tök kínos lenne, ha berobogna egy éhes különítmény, és elkezdené tömni a zsebecskéit, miközben azok, akiket a képek is érdekelnek, hoppon maradnának :-))))
Jaj, én azt sem tudom, hogy mit viszek, meg hogy mennyiért adjam? Meg hogy eladjam-e egyáltalán??? Jaj, ez nagyon nehéz. Pl. a Zongoristától meg nem válnék semmi pénzért.
Egyrészt sok lesz ott a gyerek, akiknek ezt nem kéne látni - ezért nem vinném. Másrészt sok lesz ott a felnőtt akik tuti meg akarják venni -ezért vinném.
De szerintem sem fogom. Mint ahogy a Superman-es képemet sem - azt pedig a S-logó védettsége miatt. Nem akarom, hogy feljelentsen a DC Comics :-).