"Ellazultam, nem éreztem semmiféle feszültséget, nem éreztem, hogy bármilyen nyomás nehezedne ránk, ettől ment úgy a lövés, ahogy értékelte saját teljesítményét a Világliga-szuperdöntő legjobbjának választott Kásás Tamás. Pedig érdekes, hogy a bemelegítés alatt nagyon nem ment, egyetlen igazán jó lövésem sem akadt, a meccsen szerencsére épp fordítva történt minden." Kásás szerint értékes ez a siker, pláne, hogy a négygólos különbség további tekintélyt teremthetett, de mint mondta: "Nem szabad azt hinni, hogy mostantól mindig így fog menni a csapatnak, az athéni négyszer hétperces mérkőzések másfélék lesznek. Ettől függetlenül természetesen bízom abban, hogy ott is az első helyen végzünk."
"A Szuperdöntő után közzétették a különböző kategóriák győzteseinek nevét, köztük Kásás Tamásét, aki a torna legértékesebb, azaz legjobb védője lett." - hvg.hu
Én mindig megfogadom hogy nem teszem, de vhogy mindig belenézek és iszonyúan felhúzom magam. Na persze ilyenkor nem tudom megállni hogy ne szóljak be 1-2 embernek! Grrrrr.... pedig eddig teljesen fölöslegesen koptattam az ujjaimat!:o((