Légyszi valaki írja le nekem, hogy a Sims 2 részeinek mi a kiadási sorrendje. Azt hallottam, hogy számít a feltelepítéseknél, hogy lehetőség szerint megfelelő sorrendben menjenek fel a gépre.
Nekem pl. nem sikerült egy átok mosogatót sem beépíteni a konyhapultba, egyszerűen nem reagált.
kiprobaltam, hogy en is beirtam, hogy Ford es nem lett alahuzva, reklamozassal megtuzdelve, mint a tied. Azota lattam mashol is, tehat arra kovetkeztetek, hogy azindex fedezett fel valami ujabb marketing feluletet...
Egyszerüen odaírtam:) Phú raknék fel képet hogy a gyikoverseny.fw.hu-n milyen házat nyertek a nyertesek de bmp-skép mérete túl nagy és nem engedi az index hogy felrakjam akkor rakok fel jpegeset
"meg a feleséget" - azert izé, ezugyben lehet valamit tenni nem? Mert elvileg nem penzkerdes... OFF Ja, es mit csinaltal a HSZ-eddel, hogy tele van reklammal?
Nekünk van medencénk én a Ford mustangot irigylem meg a klassz házat meg a feleséget meg stb... ráadásul egy csomó felnőttként születik (kapnak 20000pénzt (tudod mikor kapsz a valóságban)) De viszont vannak amit ők irigyelnek pl.:náluk 5nap egy évszek és alig 100-napos egy élet(kód és életcéljutalom nélkül) de ők akkor sem igaziak!!!!!
vannak olyan hazaim, amik csak letoltott butorokkal/targyakkal vannak berendezve. Maskepp mar el sem tudom kepzelni a jatekot. Vannak iszonyatosan kreativ sim kellekgyartok...!